FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FCSB

Viitorul - FCSB // VIDEO + FOTO Marius Avram l-a scos din minți pe Gică Hagi: l-a eliminat pe Vlad Achim pentru simulare

FOTO: Captură @TV Telekom Sport +3   FOTO
FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 aprilie 2019 22:41

Arbitrul Marius Avram a fost protagonistul reprizei secunde dintre Viitorul și FCSB, scor 1-1.

Vlad Achim a văzut cartonașul roșu în minutul 75, la scorul de 1-0 pentru FCSB. „Centralul” Marius Avram i-a arătat al doilea cartonaș galben pentru simulare, după un contact cu Teixeira petrecut la marginea careului de 16 metri al celor de la FCSB. Portughezul s-a interpus pe direcția de deplasarea a mijlocașului Viitorului. Gică Hagi a contestat dur decizia luată de Avram. 

Și FCSB a jucat în 10

Echipa lui Teja a rămas în inferioritate în minutul 62, când Romario Benzar a primit al doilea cartonaş galben, după un fault dur asupra lui Calcan . Primul avertisment îl văzuse în minutul 26 al partidei.

Vezi AICI video cu momentul eliminării

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (5)
485809194904413
Costel Tudor  •  21 Aprilie 2019, 23:12

Echipa fara nume a PUȘCĂRIAȘILOR , nu este in stare sa mai câștige un meci nici cand este ajutata de arbitrii !!!

cornelconasu
cornelconasu  •  21 Aprilie 2019, 23:12

Păi de ce credeți voi că a fost trimis ....a suta oară , Avram la un meci al fcsb ???!!! Lui Deaconu ăsta chiar nu îi este rușine absolut deloc , e chiar nesimțit !! Păi Avram a arbitrat jumătate din meciurile fcsb !!!???

sakamoto
sakamoto  •  22 Aprilie 2019, 00:39

Nu mai comentatzi despre Mafia din fotbalul romanesc! Aud shmekerii aia de la FIFA si UEFA shi suspenda fotbalul romanesc precurat si preacinstit, de la toate meciurile internatzionale. Si asa sintem vai de capul nostru, mai o excludere din fotbalul internatzional nu ne lipseshte.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează