FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - VIITORUL

VIITORUL // VIDEO Gică Hagi a izbucnit după criticile la adresa naționalei: „Sunt multe interese! Colegi de-ai mei s-au lăsat duși cu jocul acesta”

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 octombrie 2019 16:57

Gică Hagi, antrenorul celor  de la Viitorul, a susținut o conferință de presă înainte de meciul cu Academica Clinceni. 

  • Viitorul joacă duminică, de la ora 15:30, contra celor de la Academica Clinceni. Meciul va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport, Look Plus și TV Digi Sport.

Hagi a vorbit despre echipa națională și a criticat în termeni duri situația. „Regele” a acuzat că există anumite interese în promovarea unor jucători și în criticarea selecționerului Cosmin Contra.  

„Când nu se îndeplineşte un obiectiv, începem dezbateri despre cine vine pleacă, cine pleacă. Eu am văzut în aceste două săptămâni că se încearcă să se manipuleze şi să se împingă în anumite direcţii. Nu e corect și nu e normal! Probabil e ceva românesc, ca în momentele grele să începem să vorbim foarte mult şi să împingem în direcţia care convine unuia sau altuia. 

Sunt acele interese despre care am vorbit la un moment dat, care au existat şi în aceste două săptămâni. Am văzut foarte multe interese! Adică «promoţionat» jucători, atacat antrenori și jucătorii. Totdeauna sunt făcute toate conştient de majoritatea, inclusiv de colegi de-ai mei, care s-au lăsat duşi cu jocul asta

Mai sunt două meciuri importante. A lipsit atât de puţin să câştigăm acest meci de acasă (n.r. cu Norvegia). Cu toţii ne dorim calificarea. Când eşti în faţa unei calificări, trebuie să fii pozitiv, să aştepti și să emani un spirit de unitate”, a declarat Gică Hagi la conferința de presă. 

Video cu declarația lui Gică Hagi 

Citește și: 

Lovitură pentru Gică Hagi! Pleacă după 10 ani de la Viitorul: „A fost dorința lui expresă să nu mai continue”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
3644265662266267
Andrei Iacob  •  20 Octombrie 2019, 00:31

Probabil Gica Hagi a uitat de conferinta lui de presa in care striga 'Cosmine! Cosmine?! Avem interese ale cui stim noi cine?' cum se schimba unii oameni dupa vant. Daca fecioru' sta iar neconvocat, si inca vreo 2 de pe la Viitorul, ia sa vezi spirit de unitate acolo. Daca face referire la Nistor ca e impins..replicam si noi pe stilul lui. 'ia datele oficiale Gica!! Nu e niciun pasator decar mai bun ca el in toata Romania!!! Nu e nimeni mai important ca Nistor la clubul la care activeaza. Vezi cifrele' . Si probabil o sa strige iar 'Cosmineee...'!!!

1177177172317584
Christian Ciuca  •  19 Octombrie 2019, 21:42

foarte-foarte frumos spus de Gicuta : ne trebuie un "spirit de unitate", au mai ramas DOUA meciuri, care-pe-care, sa ne concentram pe ele, sintem in carti, inca respiram, in 3 saptamini vom sti si atunci da va fi momentul bilantului si schimbarile obligatorii de la a la z, ca ai fi SINGURA tara organizatoare a unui Euro fara sa participi, singura, record mondial.

fairplayromania
fairplayromania  •  19 Octombrie 2019, 20:19
Postat de dorelus pe 19 Octombrie 2019, 18:49

,,Regele????????????,,pana cand, oameni buni,o sa trebuiasca sa suportam vasalitatea impusa de Ioanitoia in fata fostului fotbalis Gheorghe Hagi?A fost un fotbalist ,foarte bun incontestabil,dara rege dupa cine?parintii au fost regi?vreo matusa regina fara mostenitori directi?nu va e sila sa tot dati cu limba in pantaloni acestui personaj infect?

După o anumită vîrstă nu mai ai miros şi nu te mai deranjrază mirosul greţos.... te obişnuieşti şi chiar îţi place, dar trebuie sa citeşti cu atentie prospectul....

Vezi toate comentariile (18)
Comentează