FOTBAL  »  Superliga  »  VIKTORIA PLZEN - FCSB, MIERCURI, 21:45, PROTV, GSP.RO

Viktoria Plzen - FCSB // Steliștii sunt încrezători: "Ne vom întoarce cu o calificare de la Plzen!"

Filipe Teixeira va împlini în luna octombrie 37 de ani, fiind cel mai bătrân fotbalist pe care FCSB îl are în lot Foto: Alex Nicodim
Filipe Teixeira va împlini în luna octombrie 37 de ani, fiind cel mai bătrân fotbalist pe care FCSB îl are în lot Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat marti, 01 august 2017 11:19

Filipe Teixeira așteaptă încrezător returul din Cehia chiar dacă e conștient că steliștii vor avea un meci pe viață și pe moarte.

"Eu l-am adus pe Teixeira la Steaua mai mult pentru cupele europene. Acolo am nevoie de el. Este unul dintre cei mai experimentați jucători din echipa mea", spunea Gigi Becali în momentul în care a bătut palma cu Filipe.

Iar jucătorul a înțeles situația, iar golul a venit pentru el chiar în meciul tur contra Viktoriei Plzen de la București. Acum, portughezul de 36 de ani e încrezător că FCSB se poate întoarce cu calificarea din Cehia, chiar dacă știe că-i așteaptă infernul.

"O să fie un meci foarte greu, pentru că Plzen nu este deloc o echipă slabă. E important ca noi să avem răbdare și să începem meciul încrezători. Sunt sigur că vom marca, iar asta va conta foarte mult. Evident, trebuie să fim foarte, foarte atenți în apărare și să nu primim gol! Sper că ne vom întoarce cu calificarea de la Plzen! Prima de 30.000 de euro promisă de Becali ne motivează, e logic să fie așa. Patronul ne-a spus că o să fie alături de noi și ne-a încurajat. Pentru noi e un meci foarte important, pe care suntem obligați să-l câștigăm. Suntem foarte încrezători ca putem merge mai departe", a comentat portughezul. 

"Denis e supărat că a rămas fără banderolă. Eu îl cunosc foarte bine și el o să iasă supermotivat din starea asta. E un băiat foarte bun, care o să revină mai puternic"

Filipe Teixeira, mijlocaș FCSB

3,05 este cota caselor de pariuri ca FCSB să se califice în play-off-ul de Champions League la finalul celor 90 de minute cu Viktoria Plzen

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (3)
andrei.f
andrei.f  •  01 August 2017, 13:24

Steaua a fost, din start, calificată în play-off-ul EL !

389480547918592
Olteanu Marian  •  01 August 2017, 11:51

Ne vom întoarce cu o calificare de la Plzen! --- corect, dar in play-off-ul Europa Lrague !

poison
poison  •  01 August 2017, 11:39

Toata romania vrea Viktoria!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează