FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ

VIDEO Fostul mare atacant al României le ia partea lui Becali și Varga: „Sunt un rău necesar”

Viorel Moldovan, alături de Marius Niculae
Viorel Moldovan, alături de Marius Niculae

Articol de , - Publicat marti, 09 mai 2023 15:43 / Actualizat marti, 09 mai 2023 20:58

Viorel Moldovan (50 de ani), fostul atacant al echipei naționale, a vorbit despre posibilitatea ca Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, și Ioan Varga, finanțatorul celor de la CFR Cluj, să se retragă din fotbal.

După ce, în urmă cu mai bine de două săptămâni, Gigi Becali anunța că vrea să se retragă din fotbal, după eșecul celor de la FCSB din Giulești cu Rapid, scor 0-1, a venit rândul lui Neluțu Varga să declare că este pregătit să lase CFR-ul, nemulțumit de arbitrajul din play-off. 

Pe câți spectatori mizează Gigi Becali la meciul cu CFR Cluj: „E altă echipă, nu mai are «creierul»”
FCSB - CFR CLUJ
Pe câți spectatori mizează Gigi Becali la meciul cu CFR Cluj: „E altă echipă, nu mai are «creierul»”

Prezent azi într-un mall din București pentru un eveniment de modă, Viorel Moldovan le-a luat apărarea celor doi finanțatori, spunând că, prin investițiile lor, aceștia au ținut fotbalul românesc pe linia de plutire. Moldovan speră ca cei doi vor continua să investească, considerându-i un „rău necesar” pentru fotbalul din România.

VIDEO Viorel Moldovan: „Becali și Varga trebuie apreciați, sunt un rău necesar”

„Nu aș vrea să comentez aceste lucruri. Este un final de campionant palpitant, ceva marcă înregistrată. Autohton, multe evenimente se întâmplă. Mai ales fiecare etapă care se desfășoară. Vom vedea dacă se vor retrage sau nu. 

Dar, că ne plac sau nu acești patroni, consider că au băgat bani în forbalul românesc, au ținut fotbalul pe linia de plutire și trebuie apreciați. Normal că există anumite frustrări când echipele lor nu funcționează din diferite motive, mai au anumite răbufniri. 

Dar eu sper să nu se retragă, pentru că automat va fi mult mai greu pentru fotbalul românesc. Până la urmă sunt un rău necesar”, a declarat Viorel Moldovan în cadrul unui eveniment.

VIDEO Marius Niculae și Viorel Moldovan, prezenți la un eveniment de modă în București

Citește și alte știri din Liga 1: 

Programul etapei 9 din SuperLigă: când se joacă „finala” Farul - FCSB + 4 meciuri de la aceeași oră
ETAPA 9
Programul etapei 9 din SuperLigă: când se joacă „finala” Farul - FCSB + 4 meciuri de la aceeași oră
L-a exasperat pe Dan Petrescu: „Așa ceva n-am mai văzut! Nici el nu știe ce se întâmplă”
CFR CLUJ
L-a exasperat pe Dan Petrescu: „Așa ceva n-am mai văzut! Nici el nu știe ce se întâmplă”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (1)
dandana
dandana  •  10 Mai 2023, 16:46

Ce ***, cui ii pasa ca se retrag. Fiecare echipă trece prin momente dificile. Ne rațim pe noi ca au greșit contra CFR când la Craiova este de n ori mai multe greșeli. Ne-am obișnuit ca ăștia sa greșească doar în favoarea CFR. Este o normalitate și greșeli contra, ar fi prea cu bătaie la ochii dacă se greșește doar în favoarea CFR. Cu toate astea, sa recunoaștem arbitri arbitrează foarte bine, ca nu ne place este altceva. Dar când totul este ok, de ce vorbim după o luna de asta. Când arbitru a dat roșu lui crețu.in 2 minute nimeni nu a spus nimic, sau când bancu era plin de sânge și nu a primit nici măcar fault. De ce trebuie sa mai mâncăm la căcat la nesfârșit, nu v-ați săturat? După fotbal Craiova a plecat cu puțin de la CFR, merita sa câștige la un scor mare. Doar că nu știu sa dea goluri, Fă-i și tu Dane asta și crede-mă ca nu ai emoții dacă dai 3 goluri ca poate marchează di ofsaid. Dacă cei de la var au spus ceva înseamnă că ei știu, dacă arbitru a văzut și a fost de acord, pai înseamnă că asta era corect. Dar otravă asta de la televiziune nu face bine deloc, dacă o țin așa. Se va destrăma tot în România, investitori vor pleca fiindcă zice foști mari arbitri care sunt orbi ca este contra ce a dat arbitru. Ei când făceau un meci praf erau plătiți? Vad ca și Mitică mai noi spune de nedreptate, înseamnă că uitat ca pe vremea lui se făceau blaturi. Nu erau doar greșeli minore de arbitraj. Urăsc sa văd cât de proști am ajuns, urăsc sa vad toți afonii cum sunt specialiști

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează