FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Apariție inedită în studio, după ce FCSB a luat titlul: „Țin 3 zile de doliu pentru antrenorii cu licență”

Articol de - Publicat luni, 29 aprilie 2024 08:44 / Actualizat luni, 29 aprilie 2024 09:51

Valeriu Răchită a avut o reacție inedită, după ce FCSB a câștigat campionatul.

Fostul fundaș, deținător al licenței PRO pentru antrenori, a venit duminică seară îmbrăcat în negru complet și s-a ținut de glume. A spus că ține doliu pentru antrenorii care au licență PRO, făcând trimitere la implicarea lui Becali în alcătuirea echipei de start și la schimbări, și i-a făcut o promisiune acestuia, dacă FCSB prinde grupele Champions League.

Fotbalistul cu care Becali a negociat la semafor, drum liber spre FCSB! Detaliul care face ca transferul să fie iminent
FCSB
Fotbalistul cu care Becali a negociat la semafor, drum liber spre FCSB! Detaliul care face ca transferul să fie iminent

Vivi Răchită: „Dacă FCSB ajunge în Champions League, îi donez licența PRO lui Becali”

„Am decis să țin 3 zile de doliu pentru breasla antrenorilor licențiați. Dacă Becali a câștigat campionatul din living, cu tabletă… Și fac o promisiune.

Dacă FCSB se califică în Champions League, îmi faci tricou cu «Gigi grande allenatore» (n.r- Gigi e un antrenor mare) și îi donez licența PRO. El a zis că vrea grupele Champions League”, a spus Vivi Răchită la PrimaSport.

Se întoarce Dan Petrescu? Îl spulber și pe Dan Petrescu! Îi spulber pe toți! Acum sunt antrenor de marcă

– Gigi Becali, la DigiSport

Greu pentru FCSB să prindă grupele Champions League

Trupa lui Elias Charalambous va intra în preliminariile Ligii Campionilor încă din turul 1. Și va fi cap de serie în această rundă.

Posibilii adversari din această fază sunt accesibili, cei mai dificili fiind Dinamo Minsk din Belarus sau Celje din Slovenia. Se mai află în urna echipelor care nu sunt capi de serie: Panevezys (Lituania), Ordabassy (Kazahstan), Vikingur (Islanda), Virtus (San Marino), campioana din Luxemburg sau campioana din Gibraltar.

În turul doi, situația încă nu e clară, dar FCSB are șanse mici să fie cap de serie. Printre numele grele din urna favoritelor ar putea veni Ludogoreț, campioana din Cehia, Ferencvaros sau Maccabi Tel Aviv. Dar există și nume mai slab cotate, ca APOEL Nicosia sau Rijeka.

Dacă va fi cap de serie, FCSB are şanse mari să ajungă în turul 3 pentru că adversarii vor fi modeşti, putând să pice cu echipe ca Petrocub (Moldova), The New Saints (Ţara Galilor) sau Klaksvik (Feroe). Calculele sunt făcute în funcție de situația la zi din primele ligi europene.

Interesant este că dacă FCSB va avansa în turul 3, va avea şanse ceva mai mari să fie cap de serie, deşi în această fază a competiției vor rămâne doar învingătoarele din turul 2. Iar în play-off, ultimul tur înainte de grupe, vor mai rămâne cele 6 învingătoare din turul 3, plus campioanele din Turcia, Elveţia, Ucraina şi Serbia.

VIDEO. Gigi Becali, despre cât de grea a fost așteptarea titlului după 9 ani: „Am fost sigur tot timpul”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Becali a intervenit și a anulat planul lui MM Stoica: „Dacă era după mine, i-aş fi lăsat să plece”
FCSB
Becali a intervenit și a anulat planul lui MM Stoica: „Dacă era după mine, i-aş fi lăsat să plece”
Cum s-a terminat petrecerea de titlu de la FCSB: „Am plecat la 06:30. Dacă plecam mai devreme, era întuneric. Și mi-e frică de întuneric”
FCSB CAMPIOANĂ
Cum s-a terminat petrecerea de titlu de la FCSB: „Am plecat la 06:30. Dacă plecam mai devreme, era întuneric. Și mi-e frică de întuneric”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (5)
maistorkokir
maistorkokir  •  29 Aprilie 2024, 14:34

vivi rachita nu mai poate imbatrani, cam asta e maximul :))

contrabas3
contrabas3  •  29 Aprilie 2024, 10:59

Ce nu înțelege Vivi și cei care nu sunt de acord cu Jijiii este faptul că Becali nu a luat oameni obișnuiți de pe stradă și i-a făcut fotbaliști peste noapte, iar apoi i-a băgat titulari la FCSB, ci vorbim aici de fotbaliști profesioniști care sunt în lotul echipei - pe unii Becali îi place și a vrut să îi pună să joace mai mult, pe alții nu îi place și joacă mai puțin. Dar nu s-a apucat patronul să facă antrenamente tactice cu jucătorii, ci a băgat un fotbalist profesionist pe teren și l-a scos pe altul. Cam așa văd eu implicarea lui la echipă.

babinu
babinu  •  29 Aprilie 2024, 10:49

Sa dea pe garla Rachita legitimatia de antrenor; nu ca nu vrea sa antreneze, dar nu stie cum. E mai usor datul din gura aiurea oricum.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează