FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Vizionarul Dică » Cu ce a ieșit în evidență antrenorul de la FCSB după primele două meciuri petrecute pe banca roș-albaștrilor

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 iulie 2017 11:49

Nicolae Dică are un start perfect pe banca FCSB-ului, reușind să bifeze două victorii din două meciuri în Liga 1

Deși mulți oameni de fotbal au privit cu scepticism numirea acestuia pe banca celor de la FCSB, Dică le-a răspuns imediat criticilor: stăpân pe sine și dând dovadă de o maturitate surprinzătoare pentru vârsta lui (37 de ani), antrenorul roș-albaștrilor pare a avea o carieră strălucită în față. 

Călit prin purgatoriul ligii a treia, unde a activat la SCM Pitești, dar având în spate și experiența petrecută la FCSB în funcția de secund în 2015, Dică se comportă de parcă ar fi de-o viață pe banca echipei, reușind să jongleze cu brio cu personalitățile complicate din vestiarul roș-albaștrilor.

În cele două victorii de până acum, Dică s-a evidențiat și prin inspirația de care a dat dovadă la schimbări: Cu FC Voluntari, l-a introdus pe Teixeira, care a limpezit jocul și a pasat decisiv la golul lui Man din prelungiri.

Vineri, cu ACS Poli, a simțit apatia lui Alibec și l-a introdus pe Gnohere, cel care a adus golul victoriei.

E capabil Dică să realizeze lucruri mari pe banca FCSB-ului?

DA
NU

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (79)
104772133226352
Petre Radulescu  •  22 Iulie 2017, 15:14
Postat de Ghita Florin pe 22 Iulie 2017, 15:03

In primul rand a iesit in evidenta cu arbitrajul,APOI CU JUCATORII Astra2

La ce te referi milițienii? Cumva la partida voastră cu Juventus București, când omul lui Gelu Eftimie l-a eliminat absolut gratuit pe jucătorul Juventusului, iar apoi a trecut cu vederea intrarea criminală, de roșu, a lui Nemets? Mi-e silă de hoții de la dinamu!

indolentu
indolentu  •  22 Iulie 2017, 18:47
Postat de ares123 pe 22 Iulie 2017, 18:44

Daca privesti doar dinspre rin, da iti dau dreptate. Placa asta o puneti de ani de zile...fie ca se intampla ceva fie ca nu. Dupa voi, nici un meci castigat in ultimii 10 ani nu a fost pe bune.

pai in zece ani cite aveti cistigate pa bune bai arestule23?brichete valize coru vinatorilor cu fluiere si steaguri mai nou voiati si milogeala la tas astea s victorii?

westfield
westfield  •  22 Iulie 2017, 17:31
Postat de poison pe 22 Iulie 2017, 17:26

There is no football force in Romania! Chill and enjoy the games and the fun. Also, football is not a top field in this world, is just a entertainment & money machine.

Sunt sigur ca Dinamo isi va menaja "vedetele", in meciurile cu Bilbao, in asteptarea partidelor cu Steaua ! Doar asa ar putea castiga Bilbao, altfel nu are nici o sansa !

Vezi toate comentariile (79)
Comentează