FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL - CSU CRAIOVA

FOTO Gest stupid al jucătorului care a impresionat la națională: a comis-o în Oțelul - Craiova

Articol de - Publicat duminica, 26 noiembrie 2023 18:58 / Actualizat duminica, 26 noiembrie 2023 20:22

Vladimir Screciu (23 de ani), mijlocașul defensiv de la Universitatea Craiova, a comis un penalty stupid cu Oțelul, în etapa #17 din SuperLiga.

Unul dintre jucătorii care a impresionat în preliminarii a făcut un penalty inexplicabil când scorul era 0-0. I-a pus talpa pe gambă unui adversar în careu, fără ca mingea să fie măcar aproape.

+3 FOTO

Screciu, penalty stupid în Oțelul - Universitatea Craiova

Oțelul nu a primit penalty direct, „centralul” Horațiu Feșnic a lăsat inițial jocul să continue. A fost avertizat din camera VAR de Mariana Trandafir, apoi s-a dus și a revăzut faza pe monitorul de la marginea terenului.

După ce s-a uitat pe reluări, Feșnic a luat decizia firească și a dictat penalty pentru Oțelul. Alexandru Pop, atacantul echipei lui Dorinel Munteanu, a transformat de la 11 metri și a ajuns la 8 goluri în acest sezon în SuperLiga.

Gravă eroare de arbitraj în Oțelul - Craiova! Cum a fost posibil să fie validat un asemenea gol?! » Comentatorii, uluiți: „Bizar. Chiar bizar”
Oțelul - CSU Craiova
Gravă eroare de arbitraj în Oțelul - Craiova! Cum a fost posibil să fie validat un asemenea gol?! » Comentatorii, uluiți: „Bizar. Chiar bizar”

Deși e mijlocaș defensiv la bază, post pe care joacă și la națională, Screciu e folosit fundaș central la Universitatea Craiova. Cu Oțelul a jucat alături de Raul Silva în  centrul apărării.

4 meciuria jucat Screciu la națională, în prelimnariile EURO 2024

Și Craiova putea primi penalty

Doar câteva minute mai târziu, și Craiova putea să primească un penalty. Cisse i-a dat peste picioare lui Mitriță, dar Feșnic a lăsat jocul să continue și nu a fost sesizat din camera VAR.

Gest stupid al jucătorului care a impresionat la națională: a comis-o în Oțelul - Craiova

Cel mai probabil, s-a considerat că Mitriță a exagerat căderea și de aceea nu s-a dat penalty.

Viscol la Galați / Fanii au contribuit la deszăpezirea stadionului, înainte de Oțelul - CSU Craiova

Citește și: 

„Derby de România” pe persoană fizică » Doar execuția de excepție a lui Florinel Coman a făcut diferența în Dinamo - FCSB
DINAMO - FCSB 0-1
„Derby de România” pe persoană fizică » Doar execuția de excepție a lui Florinel Coman a făcut diferența în Dinamo - FCSB
Se repetă scenariul? Cel mai bun indiciu că vom asista la un Derby de România incendiar
DINAMO - FCSB
Se repetă scenariul? Cel mai bun indiciu că vom asista la un Derby de România incendiar

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
doritor
doritor  •  27 Noiembrie 2023, 11:22

Jucatorii fosti la nationale sau vazuti obositi chiar si Bancu in prima repriza,el care are capacitate de efort f. mare. Screciu a gresit a gresit ca n-a dat mingea in corner, ca a ridicat piciorul si teles s-a aruncat peste piciorul lui. Din pozitia cazut nu ai forta sa impirdici un jucator sa joace mingea. In schimb in acest joc s-a vazut o trezire a jucatorilor, o dispunere la efort, o corelare in joc si chiar o eficienta in fata portii. Golul 2 a fost o bijuterie de lovire a mingii din partea lui Mitrita. Sa-i tina in forma, sa n-adoarma din nou!

brera30
brera30  •  26 Noiembrie 2023, 20:56

1. Screciu, a fost faultat in prima faza. 2. Penalty la Mitrita.

eunescu09
eunescu09  •  26 Noiembrie 2023, 19:25

Același joc de oameni leneși, intolerabil de neimplicati, ca întotdeauna. Nimeni nu se mișcă, nimeni nu se demarca, nimeni nu practica jocul fără mingie, o letargie cumplita. Mitrita ne spunea ca au o problema de moral. Nu, individuale, aveți o problema uriașă de nesimțire.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează