FOTBAL  »  Superliga  »  VOCILE GAZETEI

Vocile Gazetei » Derby-ul FCSB - CFR Cluj, comentat LIVE pe GSP de Eduard Apostol, Cristian Geambașu și Dan Udrea: „Noapte bună, Liga 1!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 septembrie 2019 18:40

Duelul FCSB - CFR Cluj 0-0 a fost comentat live pe GSP de Eduard Apostol (redactor GSP), Cristian Geambașu (editorialist GSP) și Dan Udrea (redactor GSP). Mai jos găsești opiniile lor de dinaintea meciului, de la pauză și de la final. 

LA FINAL, FCSB - CFR CLUJ 0-0

Eduard Apostol: „Derby de zero, bine că s-a terminat! Fotbal cu țârâita, salvat de finalurile de reprize. CFR Cluj și-a văzut interesul, FCSB a arătat că respiră și nu sunt întâmplătoare victoriile cu Viitorul și cu Craiova. Rămânem cu nimic după cel mai așteptat meci al sezonului. Și mai sunt voci ce se supără că începem din iunie-iulie în preliminariile cupelor europene... Fotografiile realizate la meci sunt prea frumoase pentru ceea ce ne-au arătat actorii pe gazon.”

Cristian Geambașu: „Atunci când Pașcanu îi ia locul lui Costache, mesajul Clujului condus de un Dan Petrescu ascuns undeva în complicatul București este clar. Prudență, conservarea rezultatului. Cu Gnohere, Tănase și Vînă intrați pe parcurs, FCSB nu a fost mai periculoasă decât în formula de start. Dimpotrivă. Oare ce a înțeles din acest meci Cosmin Contra, care a stat alături de celălalt Cosmin, Olăroiu? Pe cine a remarcat în perspectiva meciului cu Norvegia după încă un 0-0 între primele echipe ale Ligii 1? Deja ne bântuie acest 0-0”. 

Dan Udrea: „Dacă așa arată derby-ul campionatului, atunci există o singură concluzie: NOAPTE BUNĂ, LIGA 1!”

LA PAUZĂ, FCSB - CFR CLUJ 0-0

Eduard Apostol: „Derby sărăcăcios între cele mai bogate cluburi din România. Se vede că A1 nu e pe bancă la niciuna dintre echipe. Vedetele sunt anemice, Coman, respectiv Omrani, Hoban și Deac - ultimii doi în preajma prelungirilor, semnând singurele faze mai acătării. Dacă-i dai verde lu' VAR, se poate da penalty în minutul 27 când Arlauskis a făcut pe dentistul cu Planici. Urmează partea secundă ce poate fi rezolvată de o sclipire de moment sau de o eroare de proporții”

Cristian Geambașu: „Vreți spectacol, ocazii, șuturi pe poartă, artificii tehnice? Mergeți în altă parte, nu știu unde, dar nu la clasicul FCSB-CFR. Meciul are însă ritm, echipele sunt vii, se joacă tare. Deocamdată disciplina tactică și precizia fundașilor sunt peste imaginația atacanților. Totuși, pentru partea a doua a meciului de la ei, de la Florinel Coman și de la Omrani, se așteaptă scânteia, care să aprindă meciul. Chit că Hoban a fost cel mai aproape de deschiderea scorului, iar Deac a expediat primul șut pe poartă în prelungirile primei reprize.”

Dan Udrea: „Pe banca FCSB-ului sunt Vintilă și Mache, în tribune stau Olăroiu și Rădoi. Cam asta e și diferența dintre ce era cândva această echipă și ce a ajuns... 

CFR, în schimb, e neschimbată indiferent dacă Dan Petrescu e sau nu pe bancă. Are organizare și e solidă, dar la cum joacă ar semna imediat pentru un 0-0! 

PS: Pintilii mai bine s-ar retrage decât să ajungă să joace aproape la fiecare meci cât un boxer.”

ÎNAINTE DE FCSB - CFR CLUJ » LA CE SĂ NE AȘTEPTĂM

Eduard Apostol: „Doamne, ajută să fie un meci de fotbal frumos! Că tot e adevăratul derby al României în ultimul deceniu. Confruntare a orgoliilor, a ironiilor, a spiritelor. Vintilă a reabilitat FCSB, a dat cu tămâie în vestiar, dar să vedem ce are de gând Omrani. Când Billel, providențial pentru CFR în acest sezon, a dat gol, și are 10!, clujenii au învins în orice competiție. Să mai zici că n-are ochi Gigi Becali, care l-a îmbiat în toate felurile să trădeze vișiniul pentru roșu-albastru. SuperDan mizează pe 6 dintre titularii ce-au răpus-o pe Lazio, plus Culio reloaded. Omrani sau Tsoumou va face diferența. 

Cristian Geambașu: „FCSB începe derbyul cu Tănase pe bancă, dar cu Tsoumou titular. Mai are rost să ne întrebăm cine, de ce sau cum? Are totuși sens să ne întrebăm dacă după Hagi și Pițurcă, pseudoantrenorul Becali mai face o victimă, Dan Petrescu? Apropo, cum se numesc atunci cei care cad în fanteziile bogatului din Pipera?  

Dar Petrescu tocmai a învins Lazio și, exceptându-l pe Itu, nu pare să fi trimis o echipă de rezerve pe teren. "Bursucul" nu este deloc genul de antrenor dispus să cadă în ambuscadele diletanților”.

Dan Udrea: „E foarte probabil primul mare derby în Liga 1 la care antrenorii ambelor formații stau în tribună. Dan Petrescu e suspendat, Gigi Becali nu e suspendat! Avantaj CFR! 

FCSB a avut 7 zile de pauză, CFR doar 3, iar trioul Vinicius-Culio-Hoban are o vârstă șocantă: 107 ani! Avantaj FCSB!”. 

VEZI ȘI:

ASTRA - DINAMO 3-2 // Dani Coman nu l-a iertat pe Budescu, chiar dacă acesta a reușit „dubla”: „Eu sunt supărat pe el”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (39)
ray51
ray51  •  23 Septembrie 2019, 07:21

Pana la urma CFR-ul si-a aparat pozitia in clasament, dar numai atat. Daca nu poti sa defilezi cu o echipa ca FCSB, nu ai cum sa emiti pretentii in Europa fotbalistica. Nici 'circ' (spectacol), nici 'paine' (fie ea si neagra)... Spectatorii au fost deceptionati, inca odata si inca odata. Stai si te intrebi de ce mai avem aceasta Liga I? Unde se greseste? As spune ca la Viitorul nu se greseste, dar pana la ... FCSB. Urata conceptie despre fotbal si relatiile de supunere mascata. Sa speram ca se supara vreun antrenor, vreun patron, vreun jucator, vreun presedinte de club. Vrem un fotbal adevarat, partide adevarate, rezultate reale, multa transpiratie, o 'caligrafie' superba pe teren, spectatori cu partituri onorabile, gazetari nepartinitori, comentatori care sa vada meciul si nu holograme, s.a.m.d.

caoradea
caoradea  •  23 Septembrie 2019, 00:56

Fotbal sarac, slab. Ziaristi slabi, mediocrii. Spectatori putini. Articole care incep cu declaratiile ciobanului. Noapte buna !

nojoke
nojoke  •  23 Septembrie 2019, 00:30

APOSTOL..GEAMBASU SI UDREA..MAI CORECT ERA.. RIP..PRESA ROMANA..UITATI-VA LA CATE ARTICOLE ATI SCRIS DESPRE ANTRENORUL- PATRON..FIE VA TARANA USOARA..AMEN.. FARISEILOR.. AVETI 5 ARTICOLE CU CIOBANUL PIPEREAN PE FRONT PAGE..HAI CU..?

Vezi toate comentariile (39)
Comentează