FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

VIDEO / EXCLUSIV Vot contra-Șumudică: „Nu e ce avem nevoie la Universitatea Craiova”

Marius Șumudică a antrenat-o ultima dată pe Gaziantep
Marius Șumudică a antrenat-o ultima dată pe Gaziantep

Articol de - Publicat joi, 11 aprilie 2024 17:11 / Actualizat joi, 11 aprilie 2024 20:09

Pavel Badea, directorul Clubului Sportiv Universitatea Craiova, a intervenit, azi, telefonic la GSP Live pentru a comenta situația din Bănie ♦ Echipa a rămas fără antrenor după ce, ieri, lui Ivaylo Petev i-a fost reziliat contractul ♦ Badea agreează mai multe variante de tehnicieni, ca Mirel Rădoi, Costel Gâlcă, Eugen Neagoe, și afirmă că, în opinia lui, Marius Șumudică nu reprezintă o soluție pentru CSU Craiova

Eliminarea din „sferturile” Cupei României, 0-1 cu Oțelul, apoi înfrângerea din campionat cu FCSB, 0-2, i-au semnat sentința lui Petev. Până la numirea unui nou „principal”, de Universitatea Craiova se vor ocupa Corneliu Papură și Dragoș Bon.

Anunț oficial: „Am vorbit cu Hagi și Rivaldo. Intrăm în cursă pentru transferul lui Louis Munteanu!”
MERCATO
Anunț oficial: „Am vorbit cu Hagi și Rivaldo. Intrăm în cursă pentru transferul lui Louis Munteanu!”

VIDEO. Pavel Badea: „Costel Gâlcă, Eugen Neagoe, Mirel Rădoi sunt antrenori care îmi plac”

„Sperăm că vom lua cea mai bună decizie ca să ne îndeplinim obiectivele, anume participarea în cupele europene.

Dintre variantele vehiculate, sunt interesante nume precum Costel Gâlcă, Eugen Neagoe, Mirel Rădoi, antrenori care îmi plac. Dar mulți dintre ei se feresc să preia echipe la sfârșit de sezon”, a declarat Badea, la GSP Live.

„Marius Șumudică nu e pe specificul Universității Craiova”

Întrebat dacă Marius Șumudică, tehnician liber de contract, ar putea reprezenta o soluție pentru CSU Craiova, Badea a comentat astfel: „Cred că nu e pe specificul activității noastre în Craiova. N-aș vrea să fiu răutăcios, este un bun antrenor, dar nu se identifică cu ceea ce avem noi nevoie la Craiova. N-am nicio problemă cu el, îl respect, îl simpatizez, a fost un jucător foarte bun, e un antrenor foarte bun”.

În ultimele etape, jocul Craiovei a lăsat de dorit. Factorul șansă ne-a ajutat să avem rezultate pozitive

- Pavel Badea, director CSU Craiova

Recent, Marius Șumudică a afirmat că „Mihai Rotaru mi-a spus că următorul antrenor al Universității Craiova, peste o lună, o săptămână, nu știu, va fi Șumudică”.

În replică, finanțatorul echipei din Bănie a susținut că de fapt ar fi menționat în conversația cu antrenorul „o perioadă de 1, 2, 3 ani”.

Mai multe detalii, AICI.

  • GSP Live, emisiunea realizată din studioul Gazetei Sporturilor și moderată de Alexandru Barbu, poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 11:00, pe pagina de Facebook, canalul de YouTube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor, GSP.ro

Mai multe articole despre CSU Craiova:

Mihai Rotaru a cedat în direct: „Universitatea Craiova este foarte nervoasă, nu poți să-ți bați joc!”
Universitatea Craiova
Mihai Rotaru a cedat în direct: „Universitatea Craiova este foarte nervoasă, nu poți să-ți bați joc!”
Laurențiu Reghecampf: „Negociez cu Rotaru” » Replica finanțatorului Universității Craiova
UNIVERSITATEA CRAIOVA
Laurențiu Reghecampf: „Negociez cu Rotaru” » Replica finanțatorului Universității Craiova

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (12)
Andrei_1237
Andrei_1237  •  12 Aprilie 2024, 17:04
Postat de CraiovaStaCapraCuFCSB pe 12 Aprilie 2024, 11:58

Esti craiovean deci esti fecesebist. Craiova este capra FCSB- ului. Și în place :)))

Gata,nu se mai poate! Câți oameni vrei să îți iei în cap,toată Oltenia? Oricum în Craiova ești interzis

talpaiadului
talpaiadului  •  12 Aprilie 2024, 15:31
Postat de RZW8591 pe 11 Aprilie 2024, 19:26

Ce situații de circ este ? Acum trei ani erau în liga a 2-a ,anul acesta se luptă pentru locurile 1-3 ( poate nu reușesc dar...sunt acolo) ,s-au băgat bani serioși, alții se chinuiesc de 9 ani sa ia un campionat...,pe fcsb ,,circarii" îi bat la orice oră..

E circ atunci cand mananci parizer de pe capota masinii impreuna cu galeria si, in acelasi timp, il desconsideri pe Sumudica din cauza ca nu are alura de corporatist. Tot respectul pentru ceea ce a realizat Rapidul de la reinfiintare, dar asta nu inseamna ca totul e roz acolo, Sucu incercand sa schimbe traditia si identitatea Rapidului, oferind in schimb niste performante ipotetice. Iar tu si cei ca tine va repeziti ca musca-n lapte, imbratisand ideea lui Sucu, de parca Rapid a castigat doar 3 titluri in 100 de ani din cauza ca l-ar fi tras identitatea si traditia in jos si nu din cauza ca nu a dispus de niste resurse financiare suficient de mari pentru a fi macar la acelasi nivel cu adversarele, dovada ca atunci cand Copos a investit cu cap, Rapid a castigat doua titluri de campioana. Traditia si identitatea Rapidului, cu toate bunele si relele lor, nu numai ca nu trag clubul in jos, ci reprezinta cel mai de pret bun al clubului respectiv, iar Sucu ar trebui sa bage bani valorificandu-le si nu incercand sa le schimbe. Sumudica se potriveste Rapidului ca o manusa si este o mare greseala ca el sa fie tinut departe, ignorand dorinta unui intreg stadion, pe care se aflau exact oamenii aia pentru care spiritul rapidist chiar inseamna ceva si care ii baga bani in buzunar lui Sucu.

CraiovaStaCapraCuFCSB
CraiovaStaCapraCuFCSB  •  12 Aprilie 2024, 11:58
Postat de albalbastru72 pe 11 Aprilie 2024, 23:17

Sumi nu e pentru noi,Galca ar fi minunat.

Esti craiovean deci esti fecesebist. Craiova este capra FCSB- ului. Și în place :)))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează