FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO „Doar un miracol ne mai salvează” » Zeljko Kopic, resemnat după ce a dus-o pe Dinamo la un pas de Liga 2

Zeljko Kopic, după Dinamo - Voluntari 1-1 +29   FOTO
Zeljko Kopic, după Dinamo - Voluntari 1-1

Articol de , , - Publicat sambata, 27 aprilie 2024 10:21 / Actualizat sambata, 27 aprilie 2024 22:20

Dinamo - Voluntari 1-1. Zeljko Kopic (46 de ani), tehnicianul „câinilor”, a făcut analiza jocului la conferința de presă și a părut extrem de resemnat, lipsit de idei. Croatul a preluat-o pe Dinamo într-un moment extrem de complicat și nu a reușit să o „resusciteze”, iar clubul este aproape de a doua retrogradare din ultimele trei sezoane.

Antrenorul lui Dinamo a fost extrem de sincer și a precizat faptul că doar un miracol mai poate salva echipa sa de la retrogradare. Dinamo nu mai depinde doar de ea în această luptă, ar avea nevoie de mai multe rezultate indirecte pentru a se salva. Prima condiție, să-și câștige meciurile, cu U Cluj și UTA Arad, lucru greu de crezut după ultimele evoluții.

Ultrașii lui Dinamo au explicat motivul pentru care n-au intrat pe stadion la meciul cu Voluntari: „Conducerea clubului a reușit ceea ce Jandarmeria n-a putut”
DINAMO
Ultrașii lui Dinamo au explicat motivul pentru care n-au intrat pe stadion la meciul cu Voluntari: „Conducerea clubului a reușit ceea ce Jandarmeria n-a putut”

VIDEO. Zeljko Kopic, cu moralul la pământ după Dinamo - Voluntari 1-1: „În teorie, nu este nimic terminat”

„Suntem cu toții dezamăgiți. Singura noastră dorință în acest meci a fost să luăm cele 3 puncte. În prima repriză nu am jucat ce trebuie. Am pasat de prea multe ori în spate, nu am creat suficiente spații între linii. Nu ne-am mișcat suficient pe teren pentru a ne deplasa adversarii din zonele lor. Au fost răbdători. Au așteptat momentele oportune să facă tranziția.

Cu ceva efort, am reușit să marcăm primul gol. După aceea, cred că imediat, la un minut distanță am primit gol și ne-a fost dificil să gestionăm până la pauză. Am discutat despre tot ce s-a întâmplat. Iar apoi, în a doua repriză, cred că am jucat puțin mai bine. Am avut mai multe atacuri, am alergat mai mult, am creat spații.

Am reușit să ducem mingea în ultima treime a terenului în careu. Dar, într-un final, nu am reușit să mai marcăm. Și trebuie să spunem că Voluntari și-a creat 2-3 ocazii pe tranziție, când puteau marca.

În acest moment, ne aflăm într-o situație foarte dificilă. Am reușit să obținem doar un punct și înțeleg că toată lumea e nemulțumită și dezamăgită. Trebuie să demonstrăm pe teren, trebuie să jucăm. În teorie, nu este nimic terminat, dar nu mai depinde numai de noi”, a explicat Kopic, la conferința de presă.

Antrenorul lui Dinamo, despre salvarea echipei de la retrogradare: „Ar fi un miracol”

Kopic a părut un antrenor resemnat la conferința de presă. Deși „câinii” pot ajunge la baraj cu două victorii, croatul a fost realist, ținând cont de ultimele rezultate, și a explicat faptul că salvarea ar reprezenta o minune în acest moment.

Discursul său vine în contextul în care fanii le-au cerut socoteală jucătorilor după remiza cu Voluntari și le-au adresat cuvinte dure, după ce au dus clubul la un pas de a doua retrogradare din ultimii trei ani.

„A fost un meci crucial pentru noi, iar acum trebuie să vedem ce se întâmplă și în celelalte meciuri, iar apoi să jucăm aceste ultimele două meciuri. În ultimele meciuri am avut câteva momente bune, dar nu am fost la cel mai înalt nivel pe durata celor 90 de minute. Asta este unul dintre motivele pentru care ne aflăm în această situație.

Da, în acest moment, ar fi un miracol să ne salvăm. Mi se pare normal (n.r. supărarea fanilor). Ei iubesc acest club, îl susțin, sunt întotdeauna alături de echipă. Merg cu noi la toate meciurile din deplasare și e normal să fie dezamăgiți.

Jucătorii vor să lupte, eu sunt cu ei în fiecare zi. În toate aceste meciuri am fost foarte aproape de rezultate bune”, a explicat Kopic, la conferința de presă.

VIDEO. DINAMO - FC VOLUNTARI 1-1 » Suporterii dinamoviști furioși: "Kopic pleacă, bă, acasă” + Patriche a vorbit cu fanii

Citește și alte știri:

Fostul jucător și antrenor al lui Dinamo îi „desființează” pe stoperii „câinilor”: „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”
Dinamo - Voluntari 1-1
Fostul jucător și antrenor al lui Dinamo îi „desființează” pe stoperii „câinilor”: „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”
Verdictul lui Ion Crăciunescu după Dinamo - Voluntari: două penalty-uri neacordate!
Dinamo - Voluntari 1-1
Verdictul lui Ion Crăciunescu după Dinamo - Voluntari: două penalty-uri neacordate!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (27)
Jason
Jason  •  28 Aprilie 2024, 12:52
Postat de concret pe 27 Aprilie 2024, 23:38

Toti oamenii inteligenti din tara asta sunt scarbiti de becalizarea fotbalului romanesc si isi doresc ca mizeria fecesebista (berceni-popesti) sa dispara cat mai repede, pentru purificarea fotbalului romanesc.

pai uite ca isi odresc disparitia vitanului tau bazresti si vitanul tau barzesti chiar dispare din liga 1. retrogradare usoara. toata tara a sarbatorit acastigarea titlului 27.

Jason
Jason  •  28 Aprilie 2024, 12:51
Postat de creeperno534 pe 27 Aprilie 2024, 22:45

Felicitari pentru titlul nr. 6!

titlu 27. si retrogradare usoara pentru vitanul tau barzsti.

Evra
Evra  •  28 Aprilie 2024, 00:04

Kopie, nu am îndrăznit și eu am fost “unul” care a vrut cândva, dar ce s-a întâmplat la club( nu am mai trimis bani) însă clubul acesta a fost ținut în “viață” de suporteri, dacă ei nu erau, clubul nu mai era( sau trebuia luat de la zero) și nu este nici un club în România să fii fost ajutat mai mult de suporteri cu bani ( nu știu câți de la Becali ) sau Rapid ar fi ajutat mai mult? Sigur că ești vinovatul principal, și, asta pentru mai multe lucruri esențiale:” ai venit și după trei etape te-ai crezut Zeu! Stilul de alcătuire din campionatul italian pe care l-ai promovat nu este valabil în România! Apoi, a fost în discuție un lucru esențial, după primele etape atunci când ai avut câteva rezultate bune și toată lumea, nu doar “suflarea dinamovistă te-a pus în coarne”, ai spus conducerii faptul că jucătorii vor fi apți imediat după ce naționala României va juca meciurile amicale și vor fi pregătiți 100%, acum vi să te plângi de faptului că:jucătorii sunt obosiți!?” 3, Patruche nu este nici măcar un “căpitan valabil” penru Divizia a doua, darămite pentru prima divizie ….ei, este cale lungă! Dar, nu uita: echipa o faci tu, nu după “simțiți”, după corectitudine! Când tu…nu ai un coordonator și un căpitan adecvat este normal să pierzi

Vezi toate comentariile (27)
Comentează