FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI IAȘI

VIDEO Ce a decis Zeljko Kopic în premieră, înainte de meciul cu Poli Iași » Ce spune despre incidentul cu Adnan Golubovic

Antrenorul lui Dinamo, Zeljko Kopic, a dezvăluit la conferința de presă de dinaintea meciului cu Poli Iași că și-a dus jucătorii în teambuilding / FOTO: Ionuț Iordache (GSP.ro) +9   FOTO
Antrenorul lui Dinamo, Zeljko Kopic, a dezvăluit la conferința de presă de dinaintea meciului cu Poli Iași că și-a dus jucătorii în teambuilding / FOTO: Ionuț Iordache (GSP.ro)

Articol de , , - Publicat sambata, 13 aprilie 2024 15:15 / Actualizat sambata, 13 aprilie 2024 16:32

Antrenorul lui Dinamo, Zeljko Kopic, a dezvăluit la conferința de presă de dinaintea meciului cu Poli Iași că și-a dus jucătorii în teambuilding.

Dinamo a început cum nu se putea mai prost play-out-ul. Cu două eșecuri, între care o remiză, 1-1 cu Petrolul, acasă. Iar duminică are nevoie ca de aer de o victorie în fața Politehnicii Iași, pentru a nu risca să se afunde și mai rău în subsolul clasamentului.

Opriți MĂCELUL! Înlocuitorul lui Drăgușin la Spurs, pus în cap de două ori în două minute!
PREMIER LEAGUE
Opriți MĂCELUL! Înlocuitorul lui Drăgușin la Spurs, pus în cap de două ori în două minute!

VIDEO. Zeljko Kopic: „Am decis să petrecem timp împreună într-un mediu diferit”

La conferința de presă premergătoare meciului cu moldovenii, antrenorul Zeljko Kopic a punctat că „jucătorii sunt OK, nu avem accidentări”, și a dezvăluit că și-a dus echipa ”chiar și într-un teambuilding. De multe ori luăm masa împreună, acum am decis să petrecem timp împreună într-un mediu diferit. Atmosfera din vestiar este bună și așteptăm meciul de mâine”.

Marți seară, jurnalistul Radu Naum a furnizat la emisiunea Fotbal Club de la DigiSport informația conform căreia Kopic și portarul Adnan Golubovic ar fi avut un conflict ce ar fi putut degenera în vestiar, la finalul partidei cu ploieștenii. Cei doi s-ar fi îmbrâncit!

Totul pornind de la niște reproșuri pe care goal-keeper-ul le-ar fi adus unui coleg, Ionuț Amzăr, pentru penalty-ul comis cu prahovenii. Ziaristul a povestit că intervenția unuia dintre secunzi, Sorin Colceag, ar fi aplanat conflictul. Radu Naum a reiterat faptul că are aceste informații, sigure, de la o persoană de încredere, „o sursă credibilă, de acolo, din interiorul echipei".

Antrenorul lui Dinamo dezminte că ar fi avut vreun conflict cu portarul Adnan Golubovic

Sâmbătă, rugat să comenteze informația, Kopic a negat că ar fi avut vreun conflict cu portarul său. „Când iei goluri pe final de meci apar tot felul de povești. Nu e adevărat ce s-a speculat.

Fiecare jucător are diferite stări, după fluierul final, iar eu sunt aici să-i protejez, să le fiu alături. Pentru mine, ce se întâmplă în vestiar rămâne în vestiar. Dar ce s-a vehiculat nu-i adevărat”, a comentat tehnicianul croat.

Zeljko Kopic despre interesul pentru Dennis Politic și Darko Velkovski

El a vorbit, de asemenea, și despre interesul altor cluburi pentru Dennis Politic și Darko Velkovski: „E bine întotdeauna când alte cluburi recunosc valoarea jucătorilor noștri. La Velkovski cred că toată lumea a văzut că are calitate. De aceea l-am și adus aici. În ceea ce-l privește pe Dennis, îmi pare rău că s-a tot accidentat, era într-o formă bună. Acum încearcă să recupereze și să revină la nivelul la care era”.

Poli Iași? Despre adversarul de duminică, Kopic a punctat: „În ultimul meci cu cei de la Iași am făcut 0-0, dar am avut patru ocazii clare de a marca și am fost echipa mai bună.

Acum au un antrenor nou, idei noi, cu siguranță el va încerca să schimbe ceva în plan tactic, cum a făcut-o deja în ultimele meciuri. Va trebui să fim la nivel maxim”. Totodată, și-a exprimat speranța ca „mâine să vină cât mai mulți copii, ca să avem măcar un pic de susținere. Apreciez tot suportul acestor copii și părinți care vor veni să ne vadă”

Match Quiz CFR Cluj - FCSB

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul CFR Cluj - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Răzvan Patriche a prefațat Dinamo - Poli Iași: „E un meci important, dar nu decisiv. Vrem să facem fericiți copiii care vor veni la stadion”

Mai puteți citi:

Ultimele noutăți de la Universitatea Craiova. Când va fi instalat noul antrenor și cine e favorit în acest moment

Cât a încasat Ion Țiriac pentru o reclamă de 30 de secunde » „A fost una dintre cele mai mari greşeli, m-am aranjat pe viaţă”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
Titisor
Titisor  •  14 Aprilie 2024, 22:13

poate ne spune kopic, ce cauta in teren abdallah??? om in minus pt dinamo, om in plus pt adversar! cine la adus , de unde din ce jungla, din ce parcul garii? daca aduci 3 boschetari si tot alearga mai bine , tot fac ceva ... chiar tot staful este orb? sare mingea din el, alearga ca un trabant fara roti, sunt orbi toti?

Ubi_Mortus
Ubi_Mortus  •  13 Aprilie 2024, 16:19

Nu gasesc cuvantul 'descis' in DEx, poate nu am ultima editie...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează