FOTBAL  »  LIGA 2  »  FARUL CONSTANȚA

Ciprian Marica, lecție dură pentru fotbaliștii tineri: „Păi, fratele meu, eu îmi legam glezna ca să joc, ca să nu pierd echipa” + Și-a criticat propriii jucători de la Farul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 august 2019 14:10

Ciprian Marica (33 de ani), fostul atacant al echipei naționale, s-a arătat profund deranjat de atitudinea tinerilor jucători din ziua de astăzi. 

„Cum să mă mulţumesc cu 1.000 de euro pe lună? 2.000? 3.000? Se termină fotbalul, după ce faci? Asta e o mare problemă! Trebuie să fii conştient că faci fotbal de performanţă. Dacă ai 1.000, 2.000, 10.000 pe lună, nu-ţi ajung la finalul carierei. Ai fost la şcoală? Ai vreo pregătire? Nu! Nu se prea pupă cu fotbalul. 80% nu se preocupă să aibă şi altă meserie. Dacă ştiu că doar fotbalul mă poate salva, cum să nu fac sacrificii?”, a spus Ciprian Marica, potrivit Prosport.

După ce i-a certat pe tinerii fotbaliști, Ciprian Marica a continuat cu un discurs motivațional: „Sunt mii de fotbalişti. Eu trebuie să fiu mai bun decât ei! La U21, erau 25 de jucători în lot. Sunt mii care se apucă şi eu trebuie să fiu în primii 25. Nu realizez că trebuie să fac un sacrificiu ca să ajung acolo? Mi se pare incredibil cum jucătorul de astăzi se lamentează, găseşte motive, în loc să fie dispus să se sacrifice şi să aibă un ţel”.

A criticat jucătorii pe care îi plătește

Acum finanțator la Farul Constanța, Ciprian Marica le-a oferit o lecție și jucătorilor antrenați de către Ianis Zicu: „N-aş vrea să jignesc, dar vreau să-i fac să înţeleagă că fără sacrificiu nu se poate. Auzeam jucătorii Farului care se văitau la Chiajna: că e prea încins, că n-au făcut antrenamente pe sintetic, că n-au avut apă caldă... Alibiuri, motive. Înţeleg că e greu, dar la fotbal nimic nu e uşor. Zic unii: «Mă doare puţin glezna». Păi, fratele meu, eu îmi legam glezna ca să joc, ca să nu pierd echipa!

Constănțenii au pierdut la limită, scor 1-2, pe terenul celor de la Concordia Chiajna, dar fiind în superioritate numerică. Pentru Farul Constanța urmează meciul de pe teren propriu, cu Petrolul Ploiești, luni, de la ora 18:00. 

VEZI ȘI:

Cosmin Contra îi ia apărarea lui Răzvan Marin: „Ajax a făcut un meci slab, nu doar el” + Ce spune despre Ianis Hagi și George Pușcaș

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (19)
2191287284332470
Marius Dupoi  •  21 August 2019, 22:03

Marica,alt rebut al fotbalului romanesc...!!!!

10214392751272571
Raoul Fulgos  •  21 August 2019, 18:20

Incredibil. Lupul moralist. A pacalit fotbalul tot timpul dupa ce a plecat de sub tutela lui Mircea Lucescu. Marica, Becali, Sumudica... astea sint exemple pe care sa NU le urmezi.

matei007
matei007  •  21 August 2019, 18:09

Marica candideaza cu sanse mari la cea mai mare teapa pe care si-au luat-o Schalke si VFB. Rakitici, coechipier cu Marica la Schalke, joaca titular la Barcelona la 31 de ani pe cand Marica la 30 de ani se lasase deja. Marica este un contra-exemplu, a fost "vopsit" bine de impresari si a reusit sa prinda banca de rezerve din Bundesliga. Cred ca ii este teama ca jucatorii de la Farul sa nu-i dea teapa si lui.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează