FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Semnalul de alarmă tras dinspre CSA Steaua: „Nu vedeți că noi nu avem drept de promovare de atâta timp?”

Articol de - Publicat marti, 28 martie 2023 19:18 / Actualizat marti, 28 martie 2023 19:30

Ștefan Iovan, fost căpitan al Stelei și un apropiat al CSA Steaua, a reacționat după decizia ICCJ. 

Fostul mare fundaș spune că marea problemă a Clubului Sportiv al Armatei este faptul că echipa nu are drept de promovare, fiind un club de drept public. 

Ce înseamnă decizia dată azi de ÎCCJ? Cum arată ACUM palmaresul deținut de FCSB și CSA Steaua: plus pentru „militari”
FCSB - CSA STEAUA
Ce înseamnă decizia dată azi de ÎCCJ? Cum arată ACUM palmaresul deținut de FCSB și CSA Steaua: plus pentru „militari”

Ștefan Iovan se revoltă: „Nu vedeți că noi nu avem drept de promovare de atâta timp?”

„Nu vedeți că noi nu avem drept de promovare de atâta timp? Nu credeți că e mai bine să-i întrebați pe cei care cunosc cât de cât această situație? 

Problema știți care ar fi? Să ne dea drept de promovare și după aceea să se întâmple nu știu ce să se întâmple.

Aia ar fi circ. Răspunsurile astea nu le dă nimeni, pentru că nu le știe nimeni. V-a dat cineva, până acum, un răspuns concret?”, a declarat Ștefan Iovan pentru as.ro.

CSA Steaua și-a modificat regulamentul intern, cu scopul de a obține dreptul de a promova în Liga 1

Realizând că nu pot modifica Legea, conducătorii CSA Steaua și ai Ministerului Apărării Naționale au schimbat abordarea. 

Au decis să-și modifice propriul regulament astfel încât să fie permisă asocierea cu „terțe persoane juridice, publice sau private”, o mutare care i-ar oferi dreptul de promovare în Liga 1 la finalul sezonului următor, adică în vara lui 2024. 

În Monitorul Oficial al României a fost publicat un „ordin pentru completarea Regulamentului de organizare și funcționare al Clubului Sportiv al Armatei Steaua, aprobat prin Ordinul ministrului apărării naționale”.

Acesta presupune introducerea unui alineat nou la Regulamentul de organizare și funcționare al clubului, care spune în felul următor:  

„Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” se poate asocia, cu avizul consultativ al Colegiului Ministerului Apărării Naționale, cu terțe persoane juridice, publice sau private, în vederea constituirii unei asociații fără scop patrimonial, având ca obiect participarea la competiții sportive”.

Ordinul a fost semnat de fostul ministrul al Apărării Naționale, Vasile Dîncu, înainte ca acesta să demisioneze din funcție.  

VIDEO  Avocații FCSB, după decizia ÎCCJ: „Noi considerăm că este un succes incontestabil pentru FCSB”

Citește și:

Prima reacție a lui Gigi Becali după verdictul ÎCCJ: „Nu am niciun dubiu”

Războiul e total: CSA blochează din nou Ghencea pentru FCSB!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (3)
retribution
retribution  •  28 Martie 2023, 21:14

si dupa decizia de astazi nu numai ca nu aveti drept de promovare dar ar trebui sa va desfiintati de urgenta. clona csa nu are cum sa promoveze niciodata pentru ca este o clona. o data cu decizia de astazi este clar totul.

realsteaua
realsteaua  •  28 Martie 2023, 20:48

Și uite așa ceea ce a spus Jiji, încet, încet se va adeveri. Steaua din liga a doua nu poate promova cu formula actuală de organizare.

sorin777
sorin777  •  28 Martie 2023, 20:41

Nu va da nimeni drept de promovare pentru ca nu se asociaza nicio entitate privata cu voi pentru ca nu va iubeste nimeni. Voi va iubiti doar voi intre voi si toata dragostea asta Talpan o afunda in mocirla. Voi nu vreti sa fiti ca toti ceilalti, voi creti sa fiti publici amatori, ce drept aveti voi sa fiti in Liga 1 daca acolo investesc oameni privati bani. Gasiti si voi sa va iubeasca cineva de-a afara si apoi promovati ce e asa de greu?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează