FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

EXCLUSIV Fanii CSA Steaua se revoltă după ce au aflat că echipa nu poate promova în Liga 1: „Din 2017 nu s-a făcut nimic”

Articol de - Publicat luni, 31 mai 2021 14:20 / Actualizat luni, 31 mai 2021 15:17

CSA Steaua a promovat în Liga 2, după o dublă victorie în finala barajului (2-0 și 2-1 cu CS Afumați) însă fanii sunt nemulțumiți de conducerea clubului și de MapN.

„Militarii” nu vor avea drept de promovare în Liga 1 în sezonul 2021-2022, pentru că un club de fotbal nu poate juca în urca în primul eșalon dacă societatea care administrează clubul e de drept public.

Fanii CSA Steaua se iau de Minister

Gazeta Sporturilor a stat de vorbă cu mai mulți lideri de galerie, care se declară deranjați de modul în care clubul și Ministerul au tratat această situație.

„Noi i-am anunțat încă de când a început acest proiect că va veni momentul în care trebuie să devină club privat pentru a putea juca în Liga 1. Dar din 2017 încoace nu s-a făcut nimic! Mulți dintre suporteri știau că cel mai probabil vom juca la anul în Liga 2 doar meciuri amicale și că nu vom avea drept de promovare în Liga 1, dar duminică seară, la petrecere, au preferat doar să se bucure și să lase pentru mai târziu discuțiile de acest gen.

Dar e foarte posibil ca după ce trece această euforie, fanii să-i ia la palete, cum spunem noi. Din păcate, cheia nu e la club, care poate doar să propună niște forme de asociere sau persoane. Decizia se află la Minister. Noi ne-am cam obișnuit cu ideea că cel puțin un an vom juca degeaba, fără drept de promovare.

Pentru obținerea licenței pentru Liga 2, tot noi, suporterii, le-am spus ce să facă. Au desemnat un om din conducere care s-a ocupat și a depus documentația la timp”, au spus fanii Stelei pentru Gazeta Sporturilor.

VIDEO Imagini senzaționale: fanii Stelei au intrat pentru prima dată pe noul stadion

Citește mai multe știri despre CSA Steaua: 

Florin Talpan, mesaj acid după ce Steaua a promovat în Liga 2 » Nou atac la Ogăraru: „Unii câștigă mii de euro pe munca altora”

CSA Steaua în Liga 2 » Balint trage un semnal de alarmă: „Atenție, să nu vină alt Becali!”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (25)
robotzel
robotzel  •  31 Mai 2021, 15:22

ha ha ha ... o sa vina vremea cand o sa promovati cu un alt patron care o sa se asigure ca nu isi mai ia teapa pe care i-a dat-o MApN lui Becali sau nu o sa mai vina nimeni pentru ca nu exista multi fraieri sa plateasca bani pentru nimic. sa vedem ce persoana privata (fizica sau juridica) o sa dea atatia bani pe marca precum cerea talpan iar daca o sa se inchirieze marca pe mai putin o sa fie abuz in serviciu. de abia astept sa ramanei prin liga a 2-a urmatorii 100 de ani pentru ca nimeni nu o sa mai plateasca atatia bani. apropo ... cu cat echipele armatei mai castiga ceva titluri pe la alte sporturi o sa fie si mai interesant pentru ca s-ar putea sa fie nevoie de o reevaluare a marcii pentru ca ce sa vezi ... nu spunea talpan ca si asta conteaza la evaluare? ha ha ha.

sorin965
sorin965  •  31 Mai 2021, 17:01
Postat de adevarul pe 31 Mai 2021, 16:26

Este absolut inadmisibil, deplorabil si execrabil sa acceptam cum in secolul 21 intr-o tara europeana, asa cum este Romania si care face parte din NATO, suntem obligati practic sa-i suportam pe cativa indivizi care aduleaza o adunatura de puscariasi scriitori de carti cu mazgalituri asa cum sunt cei care conduc inuman si injositor clubul fecesbist si antistelist din comuna ilfoveana Berceni si.....atentie, care a depasit deja culmea tuturor nesimitirilor planetare. Everestul impotentei profesiunii. Everestul prostiei, asta este FC FCSB. Se scurg lacrimi de pe steagul romanesc cand asistam la ratacirea acestor "pierde-vara" care vin sa venereze si sa intretina prin acelasi pelerinaj ieftin si ipocrit, coruptia si decaderea societatii romanesti in spatiul carpatodanubianopontic. ***

Pe de altă parte nu este normal ca într-o țară NATO, mai ales într-o țară atât de săracă si deficitară la capitolul protectie și asitență socială, din bani publici să fie finanțată o echipă de fotbal sau orice alt sport. Culmea ar fi să fie percepută si o taxă cum era odată, dar nu ar surprinde totuși.

corectu
corectu  •  31 Mai 2021, 16:49

Fanii clonei CSASteaua să-l ia la întrebări pe Talpan în legătură cu promisiunile făcute.Să lași echipa Steaua lui Becali timp de 11 ani (2003-2014) și apoi să spui că ți-a furat-o,e culmea prostiei. FANI AI CSA STEAUA TREZIȚI-VĂ. Dacă căutați Steaua cea adevărată o găsiți pe filiera Steaua-FCSB.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează