FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA - PETROLUL 2-1

VIDEO + FOTO Steliștii au sărbătorit cu fanii victoria cu Petrolul » Momente spectaculoase în Ghencea

Articol de - Publicat sambata, 02 aprilie 2022 16:46 / Actualizat sambata, 02 aprilie 2022 16:50

Deși a fost condusă la pauză, CSA Steaua s-a impus pe teren propriu, 2-1, în fața liderului din Liga 2, Petrolul.

Într-o atmosferă de vis în Ghencea, creată de 8.000 de fani, 2.000 veniți de la Ploiești, cele două formații au oferit un meci spectaculos.

VIDEO CSA Steaua a sărbătorit cu fanii victoria cu Petrolul

După meci, antrenorul Daniel Oprița și jucătorii de la CSA Steaua s-au dus să sărbătorească alături de fani victoria de azi. Ultrașii au apreciat evoluția favoriților, iar la final au continuat să cânte alături de jucători, rezultând momente spectaculoase.

Ne-am dorit să jucăm mereu într-o astfel de atmosferă. Ne simțim fotbaliști și suntem mai motivați
 –Bogdan Chipirliu, la LookSport

Vom juca la fel cu toți, vom încerca să-i batem pe toți. A fost o atmosferă foarte frumoasă. Dacă vom mai câștiga, cu siguranță vor veni mai mulți în viitor 
– Vasile Buhăescu, la Look Sport

CSA Steaua, victorie la limită cu Petrolul

Echipa din Ploiești a început mai tare meciul, iar în minutul 9 a deschis scorul, la prima ocazie importantă. Golgeterul Sory Ibrahim Diarra a preluat pasa venită de la Cioiu și a înscris grație unui plasat din interiorul careului.

În minutul 55, după o acțiune a roș-albaștrilor, arbitrul Vidican a dictat penalty după un presupus henț al lui Eugen Cebotraru. (Detalii AICI).  Bogdan Chipirliu a fost cel care a transformat fără emoții penalty-ul primit și a egalat scorul. Ulterior, tot Chipirliu a marcat pentru 2-1. În minutul 69, portarul lul Petrolul, Avram a scăpat în poartă șutul stelistului, trimis de la marginea careului.

Până la final, Petrolul a încercat să egaleze, dar steliștii s-au apărat foarte bine, iar portarul Bălbărău nu a avut emoții.

Citește și: 

Show în Ghencea! Ultrașii Stelei, scenografie 3D spectaculoasă: „Vrem Steaua în A!”

Penalty controversat primit de CSA Steaua în meciul cu Petrolul » Oaspeții au protestat vehement

Citește și:

„Divorț” de ultimă oră la Universitatea Craiova » Gâlcă nu l-a vrut! Jucătorul, devastat de decizie: „Scriu aceste cuvinte cu ochii în lacrimi, nu îmi vine să cred!”
Superliga
„Divorț” de ultimă oră la Universitatea Craiova » Gâlcă nu l-a vrut! Jucătorul, devastat de decizie: „Scriu aceste cuvinte cu ochii în lacrimi, nu îmi vine să cred!”
Transfer de răsunet pentru Dennis Man după Euro 2024?! Două cluburi uriașe au trimis scouterii la cel mai bun meci al românului
Nationala
Transfer de răsunet pentru Dennis Man după Euro 2024?! Două cluburi uriașe au trimis scouterii la cel mai bun meci al românului
Chițu a plecat de la FCU Craiova și rămâne în Liga 1 » Contract pe doi ani
Superliga
Chițu a plecat de la FCU Craiova și rămâne în Liga 1 » Contract pe doi ani

România - Ucraina » Echipa de start gândită de Edi Iordănescu pentru primul meci de la EURO 2024

CALCULE: Cum se califică România în optimi la EURO 2024, după victoria fantastică în fața Ucrainei


Comentarii (36)
adriann_
adriann_  •  04 Aprilie 2022, 11:42
Postat de fcsbesteaua pe 02 Aprilie 2022, 18:54

Cine sustine echipa,n-are treaba cu Becali,sau cu generalii care au furat toti banii din clubul Steaua!

Isi mai bat mult astia joc de tine cu template-urile astea? fcsb-becali, macar atata lucru ii e evident oricarui om din ceea ce spune si mai ales din ceea ce FACE BECALI. fcsb nu e un club de fotbal, este o firma a lui becali si atat. Nu isi propune performante sportive, isi propune sa produca bani pentru clanul becali. UN CLUB DE FOTBAL ARE ALT SCOP MA BAIETE. Stai jos, nota 1 ca de obicei.

steaua_1947
steaua_1947  •  04 Aprilie 2022, 01:32

Vrem Steaua în A

bjk86
bjk86  •  03 Aprilie 2022, 17:45

Crapa mm de ciuda cand vede ca Steaua desi e in liga a 2-a, are mai multi suporteri ca fcsb-ul lui.. Intr-un fel, e normal ca Steaua sa aiva mai multi suporteri, la Steaua nu e niciunul ca mm care sa-si bata proprii suporteri :))

Vezi toate comentariile (36)
Comentează