FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Video CSA Steaua a anunțat sponsorii pentru noul sezon de Liga 2

CSA Steaua a anunțat că  a ajuns la o înțelegere cu 2 sponsori
CSA Steaua a anunțat că a ajuns la o înțelegere cu 2 sponsori

Articol de GSP - Publicat marti, 03 august 2021 21:15 / Actualizat marti, 03 august 2021 21:24

CSA Steaua a anunțat că a ajuns la o înțelegere cu 2 sponsori importanți pentru următorul sezon, în care echipa roș-albastră va evolua în Liga 2, fără drept însă de promovare.

Update: CSA Steaua și-a anunțat noii sponsori

Militarii au publicat marți seară numele noilor sponsori ai echipei din Liga 2.

Get's Bet și Porotherm sunt noii sponsori ai steliștilor pentru noul sezon. Anunțul a venit pe site-ul oficial al clubului.

Știrea inițială: CSA Steaua a atras 2 noi sponsori la echipă

Cu mai puțin de o săptămână înainte de debutul Ligii 2, miercuri 4 august, acasă cu Csikszereda, CSA Steaua a reușit să atragă doi noi sponsori la echipă, aceștia urmând a fi prezentați săptămâna viitoare.

„Steaua București a încheiat în ultimele ore contracte de sponsorizare cu doi importanți parteneri. 👍🏻 Prezentarea sponsorilor echipei de fotbal pentru sezonul 2021_2022 va avea loc marți, 3 august”, se arată în comunicatul clubului.

Așa cum mă știți, la Steaua am dus mereu proiectele asumate până la final! Cu bucurie, Marți vom anunța numele partenerilor printr-o prezentare oficială!
George Ogăraru, fostul manager al secției fotbal de la CSA Steaua

CSA Steaua a scos la vânzare abonamentele pentru Liga 2

Echipa ”militară” a scos la vânzare patru tipuri de abonamente, în funcție de sectorul din stadion dorit de suporter. Prețurile sunt de nivelul Ligii 1! Un abonament la peluză costă 200 de lei, peste prețul anunțat de CSU Craiova (190 de lei) și FCU Craiova (150 de lei). 

Diferența este și mai mare dacă ținem cont că „roș-albaștrii” vor disputa pe teren propriu 15-16 partide, în timp ce formațiile din Liga 1 au de jucat 19-20 de meciuri, în funcție de calificarea în play-off sau play-out. 

CSU vinde mai scump la Tribuna a II-a (380 de lei) și TribunaI (500 de lei), în timp ce nou-promovata FCU cere 300 de lei pentru T2 și 400 pentru T1.

Prețul biletelor pentru participarea la un meci variază de la 2.000 de lei, pentru o lojă întreagă, la 15 lei, pentru un loc în Peluză.

Citește alte știri despre CSA Steaua:

CSA Steaua a pus în vânzare abonamentele pentru noul sezon » Prețuri de Liga 1!

Motivarea instanței în procesul pentru palmaresul Stelei: „Echipa de fotbal profesionist a fost transferată, dar FCSB nu a putut demonstra și transferul palmaresului”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (42)
dexter
dexter  •  30 Iulie 2021, 20:07

Au semnat cu Adibas si cu Puwa sau Naic.

fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  04 August 2021, 09:47
Postat de concret21 pe 04 August 2021, 09:25

Cand ai creierul spalat, e greu sa percepi, sa intelegi realitatea. Intelegem ca esti gigist, nu trebuie sa semnalizezi. Numele spune totul. Clona din Berceni se numeste fcfcsb, nu are nicio legatura cu Steaua.

Steaua nu mai exista,Csa Steaua este clona,iqr Fc Fcsb este echipa profesionista,data de Csa in 1998,cand se numea Steaua.Nu inteleg ce tot ii tragrti cu o denumire,cand echipa a avut 8 denumiri???? Una e sa fii suporer de patron si alta de echipa! Suporterii adevarati au sustinut echipa cu toti cei 3 patroni,talpanist obosit si suporter de minister ce esti! Clona se numeste Csa Steaua echipa din 1947,dupa cum spune instanta,e Fc Fcsb,cedata de Csa in 1998 si de Afc in 2003....periiade in care a castigat trofee pentru 3 patroni!

charlie
charlie  •  03 August 2021, 21:28
Postat de catalynn pe 30 Iulie 2021, 23:58

In Ghencea, așa cum v-am spus încă de acum 5 ani ca sa nu ziceți ca nu ati știut, A ÎNVIAT BELEAUA!!! :-))) Iar ăsta e sfârșitul FC fcsb, o știi si tu, o știe și ne-a jjijji! :-)))

Aloooo! Băiatu' de bani gata care a fentat armata. Ce cauți în unitatea aia ca ai platfus! Tac tu și *** te scot din cazarma si tu nimic. Batman Batman. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează