FOTBAL  »  LIGA 2  »  UNIREA BRĂILA

Bugetul incredibil al unei echipe din Liga 2: „Nici nu vreau să vi-l spun, e foarte mic”

Petrolul Ploiești - Dacia Unirea Brăila 4-0, în etapa 5 a Ligii 2.
Foto: Imago
Petrolul Ploiești - Dacia Unirea Brăila 4-0, în etapa 5 a Ligii 2. Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 septembrie 2021 15:24 / Actualizat sambata, 25 septembrie 2021 15:39

Florentin Petre (45 de ani) a vorbit despre problemele echipei sale, după o nouă înfrângere a Daciei Unirea Brăila, în Liga 2. Nou-promovata a cedat la scor de neprezentare în fața celor de la U Cluj.

Rezultatele meciurilor disputate în Liga 2 în etapa #8

După eșec, antrenorul brăilenilor a dezvăluit că formația sa este echipa cu cel mai mic buget din Liga 2, dar că nu se dă bătut în încercarea de a redresa echipa, aflată pe penultima poziție, cu doar două puncte.

„Ne-am dorit din toată inima să facem o figură frumoasă, dar se pare că nu suntem pregătiţi pentru momentul ăsta. Deocamdată atât putem, îmi doresc ca jucătorii să aibă altă faţă la meciurile următoare. Avem cel mai mic buget din Liga 2, cele mai mici salarii din Liga 2, era normal să continuăm cu jucătorii care au obţinut această promovare. 

Nivelul campionatului este mult mai ridicat decât în anii trecuţi, toate echipele au bani şi condiţii. Mergem mai departe, nu cedăm! Cu siguranţă pot redresa situaţia, sunt un luptător şi un campion, nu am cum să dau înapoi! Nici nu vreau să vă spun bugetul pe care îl avem, e foarte mic, undeva pe la 180.000 - 200.000 de euro. 

Fac haz de necaz, dar asta este situaţia. Vom juca fotbal pentru Brăila, sunt echipe la Liga 3 care au cheltuit o grămadă de bani şi pe care noi le-am bătut. Îmi place fotbalul, fac totul din pasiune. O mare parte din buget a venit de la Consiliul Judeţean, de la domnul Chiriac, care este prietenul meu. 

Suntem 5-6 oameni care ne implicăm aici, ca să ţinem Brăila pe harta fotbalului românesc”, a declarat Florentin Petre, potrivit Telekom Sport.

Fostul atacant Attila Hadnagy a jucat într-un meci aranjat, pe vremea când era la FC Botoșani. Vezi aici imaginile cu penalty-ul inventat

Citește alte știri din Liga 2:

Oprița și Adi Popa anunță noi transferuri la Steaua: „Eu am fost primul pion”

Fostul coleg al lui Adi Popa la FCSB îl atacă subtil pe mijlocaș, după ce acesta a semnat cu CSA Steaua: „Ultima oară, el a avut mai mare nevoie de club, nu invers!”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (4)
talpaiadului
talpaiadului  •  25 Septembrie 2021, 16:50

Macar au promovat in liga a doua anul trecut, eliminand Otelul Galati care se zbate si anul asta in liga a treia.

balabancostel
balabancostel  •  26 Septembrie 2021, 15:32

la ce dracu ati mai promovat stiiati ca autoritatile nu au treaba cu sportu in braila trebuia sai lasati pe galateni

balabancostel
balabancostel  •  26 Septembrie 2021, 15:25

stiiati ca la braila autoritatile nu au treaba cu sportu la ce dracu ati mai promovat si nu iati lasat pe galati

Vezi toate comentariile (4)
Comentează