FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO - CSA STEAUA 1-2

Adi Popa, după victoria cu Dinamo: „Trăim cu speranța că vom intra în normalitate, ca în Europa”

Adrian Popa/ foto Imago Images
Adrian Popa/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 septembrie 2022 09:20 / Actualizat sambata, 10 septembrie 2022 11:14

Adi Popa (34 de ani), mijlocașul dreapta de la CSA Steaua, a vorbit despre faptul că echipa sa nu are drept de promovare în Liga 1, după victoria cu Dinamo (2-1).

CSA Steaua nu poate promova nici la finalul acestui sezon. Pentru că e club departamental, Legea Sportului îi interzice să evolueze în prima ligă. Popa și-a arătat dezamăgirea și speră ca Steaua să poată promova la finalul stagiunii.

Imagini șocante de la bătaia dintre ultrașii Stelei și jandarmi » Forțele de ordine înghesuite și lovite cu scaune, garduri și extinctoare
Dinamo - CSA Steaua
Imagini șocante de la bătaia dintre ultrașii Stelei și jandarmi » Forțele de ordine înghesuite și lovite cu scaune, garduri și extinctoare

Adi Popa: „Nouă nu ne rămâne decât să ne motivăm pentru fiecare meci”

„Nouă nu ne rămâne decât să ne motivăm pentru fiecare meci, să adunăm puncte și trăim cu speranța că vom intra în normalitate și va fi ca în restul Europei, în alte țări adică, nu în anormalul de aici.

A spus multă lume că Legea Sportului se va schimba, acum să vedem când. Multă lume a spus că e foarte învechită și că trebuie schimbată. Nu ține de noi.

Dacă cei din conducere nu au găsit căile legale să facă o altă formă juridică, înseamnă că nu ne rămâne decât asta și trebuie să sperăm, iar noi pe teren să ne face treaba, pentru că ar fi frustrant să se schimbe legea și noi să terminăm pe loc de baraj”, a declarat Adi Popa, potrivit Digi Sport.

Adi Popa: „Un baraj cu o echipă din Liga 1 ar fi greu”

Adi Popa a vorbit și despre un potențial baraj, dacă Steaua va obține dreptul de promovare. 

„Trebuie să fim realiști să joci baraj cu o echipă de Liga 1 va fi foarte greu. Să nu uităm ce a fost anul trecut în Liga 1, echipe cu minus 40 de puncte, ceea n-a mai fost niciodată în istorie. Mă întrebau colegi de afară ce se întâmplă acolo.

Anul trecut a fost frustrant că am terminat pe locul patru și nu am putut juca barajul. Ar fi și mai rău să terminăm în primele două locuri, adică doi ani să fim acolo, și să nu putem juca barajul sau să promovăm”, a mai spus Adrian Popa.

Citește și:

Oprița, glumă deplasată după incidentele din derby: „Mă rugau să promovăm că le e dor de o bătaie. În Liga 4 nu aveau cu cine”

Prinși de jandarmi! Unde ascundeau ultrașii Stelei materialele pirotehnice

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (25)
alexh
alexh  •  12 Septembrie 2022, 11:32
Postat de laurkro pe 10 Septembrie 2022, 13:57

Și eu sper sa intrați in normalitate, asta însemnând sa va desființați și sa nu mai sifonați banii bugetului destinat apărării, nu unor generali de carton. Spun asta din poziția neutra a unuia care nu este fan al vreunei echipe românești de fotbal, clarific asta sa nu fiu acuzat ca sunt cu fcsb sau mai știu eu cu ce alta echipa. Incredibil cum la 32 ani de la revoluție, mai este permisă existența unor asfel de echipe!

Corect. Spune-i asta și scenaristului. El zice că "normal"este că armata să cheltuie bani cu nemiluita pentru a juca fotbal.

alexh
alexh  •  11 Septembrie 2022, 08:35
Postat de voinea72 pe 10 Septembrie 2022, 20:15

De ce alte echipe au promovat si tocmai echipa asta nu are drept? Cred ca-n mintea ta/voastra este vorba de-o conspiratie, nu? C-asa-i in mintile-ntunecate... P.S: De U.E.F.A a-ti auzit? Si aia prosti, nu? :))) Vai de mama voastra. Mi-e mila...sincer.

Mai Voinea, legea nu am făcut-o eu. Dar după cum se vede vrem o "țară ca afară" doar când ne convine. Adică să respectăm legile când ne convine. 1. Csa este echipă departamentală. Susținută integral de armată(stat)2. Care este rolul armatei? Să te(ne) apere sau să joace fotbal? In caz de război vei veni la mine să te apăr, dacă te apără scenaristul ești mâncat. La noi cad avioanele ca muștele și ei vor fotbal. Pe bani mulți. 3. Până și TSKA si Dinamo Moscova au patroni, nu mai sunt departamentale. Spune tu o echipă departamentală in europa. 4. Cineva zicea că PSG este susținut de un fond de investiții al statului Qatar. Fondul de investiții produce bani, ministerul îi toacă, asta-i diferența. La csa in buget, sunt și banii tăi (și ai altora). 5. Poate să concureze statul (csa) cu privatul(oricare altă echipă)? Nu. Privatul cu resursele până la urmă limitate, nu poate concura cu statul. Privatul poate falimenta, statul își șterge datoriile. Este corect? Am auzit și de UEFA. UEFA nu încurajează amestecul statului în sport. UEFA zice că FCSB este STEAUA! Și ca să închei, nimeni nu conspiră împotriva nimănui. Suntem împotriva unei anomalii care este doar la noi in ROMÂNIA. Numai bine!

creeperno807
creeperno807  •  10 Septembrie 2022, 22:44

Tare greu le e sa gaseasca un investitor privat care sa preia 51% actiuni si armata sa ramana cu 49%.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează
Close