FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Dinamo caută soluții pentru a putea vinde produse de marketing: „Contul la Macron e blocat total. Vor doar plăți anticipate de-acum” + Ce sponsori au apărut

Dinamo caută soluții pentru a putea vinde produse de marketing: „Contul la Macron e blocat total. Vor doar plăți anticipate de-acum” + Ce sponsori s-au găsit
Dinamo caută soluții pentru a putea vinde produse de marketing: „Contul la Macron e blocat total. Vor doar plăți anticipate de-acum” + Ce sponsori s-au găsit

Articol de - Publicat sambata, 18 februarie 2023 13:49 / Actualizat sambata, 18 februarie 2023 14:39

Dan Giuraniuc, marketing manager la Dinamo, a vorbit despre contractul roș-albilor cu sponsorul tehnic, Macron.

Firma italiană de echipament sportiv s-a înscris la masa credală cu suma de 584.736,76 de euro, datoria acumulându-se în perioada 31 august 2020 – 25 iunie 2021, mandatul lui Pablo Cortacero.

Conform prevederilor contractuale menționate în raportul administratorului judiciar, Dinamo s-a obligat să comande un minim de 30.000 de tricouri și echipamente mixte în valoare de 300.000 de euro, în caz contrar sponsorul tehnic urma să factureze 50% din target-ul minim. Adică 150.000 de euro.

E un contract păgubos pentru Dinamo, pentru că e vorba de vânzarea a zeci de mii de echipamente. E greu să le vindem chiar și în condiții normale. Dacă nu reușim să facem asta, se plătesc penalități
Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar Dinamo

Dan Giuraniuc, Dinamo: „Contul la Macron e blocat total”

Dinamo caută soluții pentru a putea vinde produse de marketing: „Contul la Macron e blocat total. Vor doar plăți anticipate de-acum” + Ce sponsori au apărut
Dan Giuraniuc

„În ultimele trei săptămâni am discutat cu DDB să găsim o soluție pentru a debloca situația. Urmează să se facă plata restantă către Macron, iar ulterior să avem produse în stoc și să facem o comandă nouă de tricouri.

Am vrut să găsim o soluție pentru produse promoționale, chiar azi am făcut o listă, vor fi cadouri care se vor putea cumpăra din shop. Am vorbit cu Vlad Iacob pentru a gestiona contul de shop separat de cel de parte sportivă, banii care se vor aduna acolo vor rula continuu, pentru a avea produse permanent, să nu rămânem în incapacitate de plată.

Contul la Macron e blocat total, ei așteaptă plata restantă pentru a-l debloca, apoi vor ca plățile să fie făcute 100% anticipat, situația s-a înrăutățit. La finalul sezonului voi încerca să renegociez cei 2 ani pe care îi mai avem, pentru că e un contract nefavorabil lui Dinamo”, a spus Giuraniuc la Radio Dinamo.

Lucrurile merg ceva mai bine, mai avem mici parteneri care au venit pe barter la echipă, e un partener pe zona de mâncare, pe care-l vom anunța săptămâna viitoare, altul pentru curățenie la Săftica, la birouri. Oamenii înțeleg nevoile lui Dinamo. Sperăm ca ușor-ușor lucrurile să se îndrepte
Dan Giuraniuc, marketing manager Dinamo

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (16)
istet10
istet10  •  19 Februarie 2023, 17:24
Postat de creeperno807 pe 18 Februarie 2023, 22:41

Dinamo traieste prin suporteri!

La multi ani in asa trai!

istet10
istet10  •  19 Februarie 2023, 16:48
Postat de boierasul pe 19 Februarie 2023, 13:58

Până la urmă tu ce suporter ești?Fcsbist sau stelist?

Eu spun ca sunt stelist. Pai aia care tin cu echipa lui Becalii , nu sunt stelisti? Ceilalati, precum amaratul de caracalin, de unde au aparut? Nu dintre cei care aplaudau eliminarea Rapidului de catre Steaua lui Becali. Cum spuneam, Steaua este intr-o situatie caraghioasa. Aia din B nu pot fi Steaua, iar UEFA nu ii recunoaste ca fiind Steaua campioana europeanu. Si nici nu vor promova curand. Iar Becali devine prin comportament incompatibil cu numele Steaua.

istet10
istet10  •  19 Februarie 2023, 16:42
Postat de boierasul pe 19 Februarie 2023, 09:48

Ai multă ura în suflet))) nu înțeleg cum poți fi așa rău?? Chiar vroiam sa te întreb de ce ești așa înverșunat împotriva lui Dinamo??

Candva, Dinama era si pt mine o echipa romaneasca. Am fost pr 23 August cand Gary Show v a bagat doua si mi-a parut rau. M-am bucurat la eliminarea Hamburgului. Dar eram suflet curat si naiv. Am rude, prin alianta, fosti fotbalisti importanti de la Dinamo. Mai incolo am inteles ce chestie murdara este Dinamo. Vrei motive? Poate unul pe care nici nu l-am socotit vreodata: Cand Borcea a spus ca a plans de ciuda ca Steaua e campioana Europei. |Dar sunt unele grave nu copilarii de acest fel.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează