FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Dragoș Pavăl, președintele Dedeman, despre CSA Steaua: „Nu există implicare și interes din partea noastră”

Dragoș (stânga) și Adrian Pavăl, fondatorii Dedeman
Dragoș (stânga) și Adrian Pavăl, fondatorii Dedeman

Articol de - Publicat vineri, 27 octombrie 2023 13:26 / Actualizat vineri, 27 octombrie 2023 13:38

Dragoș Pavăl, președintele Dedeman și unul dintre fondatorii companiei românești, răspunde articolului Gazetei de joi, susținând că „nu există implicare și interes din partea noastră de a investi în echipa CSA Steaua București”.

Joi, Gazeta Sporturilor a scris că „au existat în perioada recentă tratative cu frații Pavăl, proprietarii Dedeman”, pentru preluarea echipei de fotbal din cadrul CSA Steaua sau asocierea cu MApN în vederea privatizării acesteia.

„Care CIF? Cu ăla dai pe chiuvetă!” » Dispută live pe palmaresul Stelei, între Grădinescu și Miu: „Jimmy, hai lasă-mă, cum s-o ia FCSB din Liga 4!?”
PALMARES
„Care CIF? Cu ăla dai pe chiuvetă!” » Dispută live pe palmaresul Stelei, între Grădinescu și Miu: „Jimmy, hai lasă-mă, cum s-o ia FCSB din Liga 4!?”

Dragoș Pavăl, Dedeman: „Nu există implicare și interes din partea noastră de a investi la CSA Steaua București”

La o zi distanță, Dragoș Pavăl, președintele Dedeman și unul dintre fondatorii companiei de materiale de construcții, a negat că ar fi existat interes față de echipa din liga secundă.

„Referitor la articolele recent apărute în presă, țin să precizez faptul că nu am avut și nu avem în derulare niciun fel de discuție sau negociere care să aibă ca subiect preluarea echipei de fotbal CSA Steaua București sau asocierea cu MApN în vederea administrării acesteia.

Nu există implicare și interes din partea noastră de a investi în echipa menționată”, este dreptul la replică al acestuia.

În cadrul articolului de joi, este explicat faptul că „Steaua i-a ținut la distanță pe potențialii investitori și sponsori, chiar dacă printre pețitori au fost și nume mari din economie și din industria pariurilor”.

Victor Pițurcă. „Noi, din generația care a câștigat Liga Campionilor, vrem să o preluăm pe Steaua”

Discuția vine în contextul în care Victor Pițurcă s-a declarat interesat de implicarea la club, împreună cu alte foste glorii steliste.

„În ultimul timp ne gândim să facem ceva pentru Steaua. Noi, generația care a câștigat Liga Campionilor, vrem să preluăm această echipă. Nu avem disponibilități financiare, dar aducem oameni cu bani”, este propunerea lui Pițurcă.

VIDEO: Dumitru Dragomir, despre situația palmaresului Stelei

Citește și: 

CSA Steaua, victorie în deschiderea rundei cu numărul 11 din Liga 2 » Clasamentul actualizat

Marcel Răducanu i-a trimis un mesaj lui Talpan, după decizia Curții de Apel privind palmaresul Stelei

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close