FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

E oficial! CSA Steaua a făcut anunțul!

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 martie 2017 14:41

Conducerea CSA Steaua a decis să oficializeze numirea lui Ion Ion pe banca tehnică a echipei Steaua, care își va începe activitatea din sezonul viitor.

Noul antrenor al grupării militare va fi prezentat miercuri, 29 martie, în cadrul unei conferințe ce va avea loc la sediul clubului din bulervardul Ghencea.

Obiectivul acestuia este clar: promovarea succesivă în ligile superioare ,începând cu noul sezon. 

Ion Ion a evoluat pentru Steaua între 1971 și 1980, perioadă în care a cucerit două titluri de campion și două Cupe ale României.

Ca antrenor, Ion Ion le-a pregătit pe Jiul Petroșani, Rova Roșiori, FC Tunari, bifând și experiențe în Oman, Bahrain, Emiratele Arabe Unite și Qatar.

AICI poți citi comunicatul integral al CSA Steaua cu privire la noul antrenor

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (44)
crotalie
crotalie  •  24 Martie 2017, 15:16

Curtea de Apel Bucureşti a respins miercuri, ca nefondată, cererea FCSB de a anula marca "Steaua" deţinută de Clubul Sportiv al Armatei. NBea Gigi care e om bun mai poate ataca decizia la ÎCCJ, însă şansele de câştig sunt minime, în condiţiile în care această instanţă va lua cazul în considerare doar dacă se vor constata abuzuri ale Curţii de Apel în judecarea cauzei. Am avut si avem cea mai principala galerie. Hei, hei!

ticbis
ticbis  •  24 Martie 2017, 16:40
Postat de adrian008 pe 24 Martie 2017, 16:15

De unde scoateti sumele astea?Ati vazut voi vreo chitanta?A vazut cineva?Sau sunt povestile nemuritoare ale lui Becali?Am eu o informatie ca il costa acum o data si jumatate mai mult.Nu bag mana in foc ca nu am vazut chitante.E o informatie.Dar eu nu sunt asa categoric si atotstiutor ca voi :))))))

Informatiile sunt publice si pot fi oricand verificate si consultate si verificate de oricine are curiozitatea de a accesa datele privind cheltuielile efectuate de catre SC FC Steaua Bucuresti in perioada cat a activat ca si chirias al CSA in complexul sportiv din Ghencea. In afara de chiria lunara conform contractului, cine crezi tu, dupa mintea ta ca platea curentul electric pentru nocturna, pentru inlocuirea periodica a gazonului, pentru revizia instalatiei de drenaj, pentru intretinerea instalatiei de incalzire a terenului, pentru lefurile casieritelor de la cele 12 case de bilete, pentru curatenia in stadion si in parcari, in wc-urile publice si in salile de antrenament sau de protocol, in lojile de VIP si in tribuna rezervata presei? Nu mai vorbesc de stewardzi sau de ambulante, pompieri, jandarmi, sau de femeile de servici de prin birouri. Daca tu ai impresia ca toate aste au fost platite de catre generalii lui Talpan, ai o problema cu capul. Ca dovada, dupa ce Becali a plecat din Ghencea s-a distrus totul, cresc balariliile pe gazon si instalatia de drenaj e colmatata si compromisa definitiv. Ca-ti place sau nu, acest stadion a obtinut licenta de a gazdui meciuri de UCL doar datorita banilor bagati de Becali; in momentul de fata nu cred ca poate fi legitimat nici macar pentru meciuri din liga a III-a!

btolteanu
btolteanu  •  24 Martie 2017, 18:51

Fotbal sovietic. Prietenii lui Valentin.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează