FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA - DINAMO

Fanii lui Dinamo își pot cumpăra bilete la derby-ul cu CSA Steaua » Cât costă tichetele

Articol de - Publicat luni, 10 aprilie 2023 15:07 / Actualizat luni, 10 aprilie 2023 15:57

Fanii lui Dinamo își pot cumpăra bilete pentru derby-u cu CSA Steaua, din etapa a 4-a din play-off-ul Ligii 2.

  • CSA Steaua - Dinamo se joacă marți, 18 aprilie, de la 19:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe OrangeSport, PrimaSport și DigiSport

După rezultatele excelente din ultimele două partide (3-0 cu Unirea Dej și 3-0 cu Oțelul), Dinamo a urcat pe loc de baraj și se pregătește de meciul cu CSA Steaua. 

A jucat la Dinamo, dar acum apără CSA Steaua: „Florin Talpan se luptă glorios. Vrem să-l răsplătim”
CSA STEAUA - DINAMO
A jucat la Dinamo, dar acum apără CSA Steaua: „Florin Talpan se luptă glorios. Vrem să-l răsplătim”

Fanii lui Dinamo își pot cumpăra bilete pentru partida cu CSA Steaua 

Peluza Cătălin Hîldan a anunțat pe Facebook că s-au pus în vânzare biletele pentru meciul din Ghencea. Fanii trupei lui Ovidiu Burcă au la dispoziție 5.000 de bilete și începând de azi le pot achiziționa online (AICI). Prețul unui bilet în peluza destinată oaspeților este de 15 lei.

Este prea devreme să vorbim de Liga 1, ne dorim să continuăm pe același drum, să avem progres. Nu poți merge tot timpul în sus, mai sunt și momente care nu sunt așa cum îți dorești. 

Vom lua o opțiune serioasă pentru promovare dacă vom câștiga cu CSA. Există o primă pentru promovare, cum am avut și primă pentru calificarea în play-off. La meciurile de acest gen, nu trebuie să îi motivezi pe jucători, atmosfera creată le dă energie, nu trebuie să intervin mult în aspectul motivațional. Nu e problema noastră să emitem afirmații de genul «Cine este Steaua?», se judecă oamenii, e un proces în justiție. 

Continuatoarea de drept sportiv este în prima ligă, cei de la CSA au venit cu palmaresul, e o situație complicată, cum mai sunt pe la noi, nu aș vrea să intru în aceste discuții. Până la urmă, este un derby, jucăm cu unii dintre frați, dacă ei se ceartă, e problema lor, pleacă de la aceleași origini.

- Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

VIDEO Ovidiu Burcă prefațează derby-ul cu CSA Steaua

Citește și: 

Steaua - Dinamo a început deja! Golgeterul „militarilor” face declarații tari: „E ca pe vremuri! Nu m-am bucurat că au prins play-off-ul”

Detaliul remarcat după ultimul meci al lui Dinamo: „Lumea credea că în fotbalul românesc nu mai există așa ceva”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (4)
creeperno807
creeperno807  •  10 Aprilie 2023, 22:40

Merge prost site-ul de bilete

Vvvvvv
Vvvvvv  •  10 Aprilie 2023, 17:50
Postat de albu pe 10 Aprilie 2023, 16:13

Vom intra in Ghencea inaintea fcsb-istilor si vom sta chiar in PN :)

mai bine voi, decat vre-odata fanii SC FC FCSB SA

Mazavalt
Mazavalt  •  10 Aprilie 2023, 17:09

FC FCSB este o echipa infiinta direct in Liga1 in 2003. Certificatul sportiv emis de Guvern confirma. Steaua a patit exact ce le-au facut ei celor de la Carmen Bucuresti.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează