FOTBAL  »  LIGA 2  »  PLECĂRI

Era favorită la promovare, dar se dezintegrează! 13 plecări în ultimele 24 de ore de la echipa din Liga 2: unul dintre căpitani a părăsit „barca”

David Meza Colli s-a despărțit de FC Argeș / Sursă foto: Imago Images
David Meza Colli s-a despărțit de FC Argeș / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 16 iunie 2023 17:54 / Actualizat vineri, 16 iunie 2023 21:06

FC Argeș e la răscruce de drumuri după retrogradarea în liga secundă. Jucătorii încep să părăsească unul câte unul clubul: doar în ultimele 24 de ore, 13 fotbaliști și-au încheiat socotelile cu alb-violeții. 

După Fabio Vianna, cedat deja la campioana Farul Constanța, alte două nume au plecat oficial de la FC Argeș. Paraguayanul David Meza Colli, 34 de ani, unul dintre cei mai vechi jucători din lot, a ajuns la un acord cu șefii pentru încetarea amiabilă a raporturilor contractuale, notează pagina oficială de Facebook a piteștenilor. Mijlocașul era unul dintre căpitanii echipei din Trivale.

4 transferuri à la Hagi » „Regele” atacă Champions League cu fotbaliști care n-au arătat nimic sezonul trecut
Farul
4 transferuri à la Hagi » „Regele” atacă Champions League cu fotbaliști care n-au arătat nimic sezonul trecut

FC Argeș s-a despărțit și de Zorhan Bassong

Totodată, de la Pitești a plecat și Zorhan Bassong (24 de ani), canadianul prezentat cu mare fast în momentul transferului în România, dar ale cărui evoluții au fost mediocre: doar o pasă de gol în 10 meciuri în Superligă. 

„Clubul nostru și fotbalistul Zorhan Bassong au ajuns la un acord pentru încetarea raporturilor contractuale pe cale amiabilă. Îi dorim mult succes în carieră!”, au transmis oficialii. 

Vineri după-amiaza, Argeșul a anunțat despărțirea de alți 10 jucători!

„FC Argeș se desparte de mai mulți jucători din lot. Pe lângă Zorhan Bassong și David Meza Colli, despre care v-am informat deja în cursul zilei de astăzi, alți unsprezece jucători nu vor continua la Pitești. 

Este vorba de Antonio Jakolis, Wesley Jobello, Alin Dobrosavlevici, Mimito Rocha Biai, Marius Constantin, Kevin Koubemba, Boubacar Hanne, Geani Crețu, Andrei Tîrcoveanu și David Croitoru. Le mulțumim tuturor și le dorim mult succes!”, a informat conducerea, prin intermediul site-ului oficial. 

Arnold Garita nu plănuiește să mai revină în România

Atacantul care a retrogradat cu FC Argeș a mărturisit că discuțiile purtate de agenții săi cu Gigi Becali n-au ajuns la o finalitate și că, cel mai probabil, nu va mai reveni în România. Vârful camerunez a declinat ofertele făcute de FCSB şi CFR Cluj şi speră să obţină un contract în alt campionat. 

„Mi-ar fi plăcut să continui în România, dar, după cum s-au întors lucrurile în ultima vreme, nu cred că România va fi următoarea mea destinaţie. Nu mă voi întoarce în România după vacanţă. Voi face asta doar în cazul în care situaţia se va schimba şi mă voi înţelege cu clubul (n.r. - cu FCSB)”, a declarat Garita, conform Antena Sport.

Aş vrea să le mulţumesc suporterilor de la FC Argeş pentru tot, am dat tot ce am avut mai bun pentru a salva clubul, pe care am învăţat să-l iubesc. 

- Arnold Garita

VIDEO De pe terenul de fotbal în taxi, în sala de jocuri ca agent de pază și în armată: povestea lui Marian Vintilă, fostă mare speranță în Trivale

Citește și alte știri din Liga 2:

Au ambiții mari » Încearcă să-i atragă în Liga 2 pe Toni Conceicao și Marcel Pușcaș

EXCLUSIV Nicolo Napoli și-a încheiat conturile cu Mititelu și este curtat de o altă echipă din România

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (3)
CezarArg
CezarArg  •  17 Iunie 2023, 12:28

Asta e cea mai buna gluma! Pai cu gloabele alea ajungea FC Argeș din B in C, nu in A. Este important de păstrat un nu nucleu de jucători români cu experiență și de adus alții tineri și de perspectiva, însă 'grosul' trebuie sa vina din pepiniera proprie sau de la școlile de fotbal din Arges. Doar așa găsești și slefuiesti un nou Mutu, Jean Barbu, Vladiu, Dica s.a.m.d. altfel te mulțumești cu Jobello și Bassong, implicit cu liga II și multe milioane irosite pe rezilieri de contracte. Nicio pierdere cu despărțirile alea. Absolut niciuna!

johny2003
johny2003  •  16 Iunie 2023, 22:21
Postat de anti_fcsb_bayern_real_juve pe 16 Iunie 2023, 19:47

Iti dai seama ce fotbal cocalar avem daca aproape toate echipele care sint in Liga 1 se desfiinteaza daca retrogradeaza.

Asta e fotbalul Primariilor din SuperMamaliga burlanului ciuruit...

anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  16 Iunie 2023, 19:47

Iti dai seama ce fotbal cocalar avem daca aproape toate echipele care sint in Liga 1 se desfiinteaza daca retrogradeaza.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează