FOTBAL  »  LIGA 2  »  CONCORDIA CHIAJNA

Gabi Tamaș, prima reacție după ce a semnat cu noua echipă: „M-am crucit când am văzut ce e aici!”

Gabi Tamaș/ foto: Facebook @Concordia Chiajna
Gabi Tamaș/ foto: Facebook @Concordia Chiajna

Articol de GSP - Publicat luni, 09 ianuarie 2023 17:48 / Actualizat luni, 09 ianuarie 2023 18:19

Gabi Tamaș (39 de ani) a oferit prima reacție după ce a semnat cu Condordia Chiajna, echipă din Liga 2.

Tamaș era liber de contract din octombrie, când și-a reziliat contractul cu Petrolul. A plecat cu scandal de la Ploiești, „la cuțite” cu antrenorul Nicolae Constantin, care le-a dat liderilor galeriei o înregistrare în care Tamaș înjura suporterii. 

Nervi, sânge și îmbrânceli la Sepsi - Radomiak Radom » Imagini EXCLUSIVE de la cel mai dur amical din Antalya
CORESPONDENȚĂ DIN TURCIA
Nervi, sânge și îmbrânceli la Sepsi - Radomiak Radom » Imagini EXCLUSIVE de la cel mai dur amical din Antalya

Gabi Tamaș, prima reacție după ce a semnat cu Concordia Chiajna

Fundașul central a explicat că a fost convins să semneze cu Concordia de Cristian Tănase, președintele clubului. Tamaș a rămas impresionat de condițiile găsite la Chiajna.

„Am semnat cu Chiajna, în primul rând datorită prieteniei cu președintele Tănase. La Chiajna am găsit normalitate, un club la care nu există o oră întârziere la salarii. De când m-am întors în țară, nu a fost club care să fie la zi cu salariile, niciodată nu am luat banii lunar! 

Apoi, ce bază sportivă am găsit la Chiajna, m-am crucit! Este una extraordinară, aș spune în primele cinci din țară, după baza celor de la FCSB de la Berceni, Farul, FCU Craiova și Universitatea Craiova. Totul e la superlativ. Toate acestea m-au convins să semnez cu Chiajna”, a declarat Gabi Tamaș, potrivit Liga2.ro.

Tamaș a declarat că nu se gândește la retragere nci măcar din vară și vrea să își continue cariera. „Nici nu am luat în calcul varianta retragerii și nici nu am acest gând. Mă simt încă în putere, sunt bine fizic și vreau să continui și din vară. Vom vedea până atunci ce va fi”, a spus Gabi Tamaș, potrivit sursei menționate.

Citește și:

Ședință decisivă la Dinamo! Vlad Iacob vrea să refacă Planul de reorganizare și le dă o veste proastă fanilor din APCH

Start în cursa promovării lui Poli Iași. Două transferuri, 7 jucători în probe

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (3)
Alex1965
Alex1965  •  10 Ianuarie 2023, 12:16

Foarte bine pentru Tamas ca joaca la un nivel inalt desi are o varsta totusi.Trist este ca 3 echipe din Superliga si 2 din liga 2 s-au batut pentru semnatura lui .Acest lucru spune totul despre nivelul la care este fotbalul romanesc.

laur33
laur33  •  10 Ianuarie 2023, 11:34

Te crucesti cand vezi ceva nasol bai Tamas, nu cand vezi ceva frumos. Cand vezi ceva frumos poti eventual sa te minunezi.

concret
concret  •  10 Ianuarie 2023, 10:42

Era unul pe vremuri, Sabin Ilie, o tentativa de jucator, fratele lui Adrian Ilie. Schimba nea Sabin echipele cum schimb eu ciorapii. Ei bine, Tamas l-a intrecut.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează