FOTBAL  »  LIGA 2  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO "S-a dus la spital, dar tot i-am zis că-l bat. Nu știu cum s-ar fi terminat" » De ce a vrut să-și bată un coleg după înfrângerea cu FCSB

Valentin Bărbulescu a evoluat din minutul 77 al meciului, iar la final a sărit la gâtul lui Călințaru // FOTO: GSP
Valentin Bărbulescu a evoluat din minutul 77 al meciului, iar la final a sărit la gâtul lui Călințaru // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 decembrie 2018 12:32

Vă mai aduceți aminte de meciul cu cântec dintre Juventus București și FCSB? Pe 19 august 2017, roș-albaștrii câștigau norocos pe terenul echipei transformate între timp în FC Daco-Getica, după ce, în prelungirile partidei, George Călințaru a transformat lamentabil un penalty, scor 2-1. 

Invitat la GSP LIVE, Valentin Bărbulescu, fotbalist la Juventus București la acea perioadă, a rememorat în amănunt conflictul pe care l-a avut cu Călințaru și schimbul tăios de replici petrecut în vestiar cu acesta. 

"I-am zis: «Bă, nu ți-e mă rușine să-ți bați joc de copiii ăștia?» L-am înjurat, m-a înjurat și el. Am discutat bărbătește în vestiar și ne-am împăcat apoi. «George, nu e vorba că ai ratat. M-a deranjat modul în care ai executat și ce reacție ai avut după.»

În vestiar,a dat cu pumnul în usă și și-a fracturat un os. A plecat la spital și s-a terminat totul așa. Nu știu cum s-ar fi terminat dacă el nu ajungea la spital. I-am zis că tot îl voi bate, dar a doua zi i-am cerut scuze pentru reacția pe care am avut-o", a mărturisit Valentin Bărbulescu, la GSP LIVE. 


*Călințaru a primit nota 2 din partea Gazetei după acel meci

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Agonia prin care trec jucătorii din ligile inferioare: "Asta e cel mai dureros, niciodată nu te poți baza pe ce ai de primit"

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (8)
117590422610329
Mircea-Hortensiu Tomus  •  19 Decembrie 2018, 07:49

DA, DAR O GREȘEAȘĂ ȘI MAI EVIDENTĂ A REALIZATO LA ACEA FAZĂ MARELE MARBITRU(NU-I SPUN NUMELE DIN RESPECT)-PORTARUL A ÎNCĂLCAT, LA ACEA FAZĂ , ÎN MOD FLAGRANT REGULAMENTUL, APĂRÂND LA APROAPE DOI METRI DE LINIA PORȚII. ÎN ACEST CAZ LOVITURA TREBUIA RELUATĂ, CEEA CE NU A FĂCUT ARBITRUL ÎNTÂLNIRII. A DÂNSULUI A FOST GREȘEALA ȘI MAI MARE, DEOARECE NU A ȘTIUT ACEST ASPECT PRIVIND REGULA LOVITURII DE LA 11 M.

ge3orge3
ge3orge3  •  15 Decembrie 2018, 09:11
Postat de lobbyone pe 14 Decembrie 2018, 14:07

Cum sa nu ne aducem aminte ? Probabil cel mai pe fata blat din liga 1 in ultimii 10 ani (mai mare si ca astra-fcsb 3-4).Calintaru merita cel putin 2 ani suspendat din fotbal.

dinamo pt ce blat a fost suspendata pt 2 ani ( cel putin ) consecutiv in play out ?

danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  14 Decembrie 2018, 20:22

Doar unul din zecile de meciuri rusinoase avute de fcsb.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează