FOTBAL  »  LIGA 2  »  REMARCĂ

I-a certat în direct pe fanii Stelei: „Am văzut echipe mari care aveau probleme, dar suporterii veneau la stadion!”

Bate vântul în tribune la meciurile Stelei / FOTO: Raed Krishan (GSP)
Bate vântul în tribune la meciurile Stelei / FOTO: Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat vineri, 06 octombrie 2023 08:25 / Actualizat vineri, 06 octombrie 2023 10:52

CSA Steaua are asistențe din ce în ce mai mici la meciurile de pe teren propriu. Joi, la victoria cu FC Argeș (3-1), puțin peste 1.000 de fani au fost prezenți în Ghencea, ceea ce reprezintă o realitate la majoritatea partidelor „militarilor” din acest sezon. 

Ionuț Rada, fostul fundaș de la Universitatea Craiova, Rapid, FCSB sau CFR Cluj, nu înțelege de ce formația din liga secundă nu reușește să strângă mai mulți fani la meciurile de pe teren propriu, fiind de părere că aceștia ar trebui să strângă rândurile și să fie prezenți în număr mare pentru a-i susține pe Oprița&co.

Ionuț Rada: „Am văzut echipe mari care aveau probleme, dar suporterii veneau la stadion!”

„E trist! Chiar dacă e această problemă între CSA şi FCSB, suporterii trebuie să vină la stadion. Indiferent că echipa e în Liga 2 sau în Liga 1... acum este în Liga 2 şi nu poate să promoveze, poate sunt supăraţi fanii pe conducere, e al treilea an la rând în care Steaua nu poate promova. 

Dar suporterii trebuie să vină la stadion şi să susţină echipa. Am văzut echipe şi mai mari în Europa care au avut probleme, dar suporterii veneau la meci”, a spus Ionuț Rada, conform Prima Sport.

Daniel Oprița a anunțat când pleacă de la Steaua: „O să ne strângem mâna”

Dincolo de problema legată de suporteri, Daniel Oprița a anunțat va părăsi clubul în pauza de iarnă sau la finalul sezonului.

„Eu, în vară, am vrut să plec, nu am vrut să stau când am văzut că se tărăgănează că dreptul de promovare. Voiam și eu să fiu cu Burcă, Dorinel, Grozavu în prima ligă. Nu am fost lăsat. Mă înțelesesem cu cineva din Liga 1. Nu am fost lăsat să plec, nu am vrut să stau doar la un loc călduț.

Am avut mare presiue, degeaba. Trebuia să terminăm pe unul din primele două locuri, dar degeaba. Trebuie să fie răbdare și din partea suporterilor. Nu cred că jucătorii nu sunt motivați pentru că nu e drept de promovare, trebuie să intre pe teren și să își facă treaba”, a declarat Oprița la flash interviu, la Digi Sport.

Și eu aș fi vrut să fiu în Liga 1, am câștigat dreptul ăsta. De ce s-a pus presiune doi ani și nu s-a făcut nimic? Mai am un an de contract, vreau să las echipa în primele două.

Am încredere în echipă. O să stau până în iarnă, cel puțin, facem o analiză la tot ce a fost. La vară se termină contractul, eu strâng mâna și mulțumesc pentru tot ce a fost.

- Daniel Oprița, antrenor CSA Steaua

VIDEO Raul Rusescu se implică în conflictul Chipciu - CSA Steaua

Citește și alte știri de actualitate: 

Fosta adversară a celor de la FCSB, victoria serii în Conference League: 7-1 cu Ludogorets

Ajuns la 33 de ani, Torje a decis ce face după retragere: „Nu o să țin locul altora care pot veni din urmă”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (14)
abogdan
abogdan  •  08 Octombrie 2023, 23:15

dar suporterii lor vin la stadion...doar ca atatia sunt ei toti. 300 plus vecinii lui talpan

contrabas3
contrabas3  •  06 Octombrie 2023, 15:43
Postat de vivi.napoca1_ pe 06 Octombrie 2023, 10:46

" Echipa ( SI SUPORTERI SI TOT CE MISCA IN JURUL FCSB STAU IN POZITIA ghiocelul) Păstorita, de Gigi al nostru " ! Da, asta este cuvântul care va definește; PASTORIT! De altfel un cuvânt frumos de legenda ,Miorița!

Bă, ai crezut că ești amuzant cu comentariul ăsta, dar nu ești. Mai ,,funny” era bietul Lulu, răposat în domnul.

demolarii
demolarii  •  06 Octombrie 2023, 13:25

E clar de ce. Pentru ca toată presa "independenta" pun presiune ca da ca nu promovează, banul public e cheltuit degeaba. Pai , dacă un jucător joaca doar în Superliga înseamnă că statul a cheltuit degeaba cu școala lui, pentru ca aduce bani mai putini decât un casier la bugetul de stat....deci educația a fost degeaba....sau ineficienta....

Vezi toate comentariile (14)
Comentează