FOTBAL  »  LIGA 2  »  AFUMAȚI - CSA STEAUA

Planurile celor de la CSA Steaua, date peste cap de anunțul Jandarmeriei » Ce se întâmplă la meciul decisiv cu Afumați

Jandermeria Ilfov a dispus măsuri speciale pentru CS Afumați - CSA Steaua, returul barajului pentru promovarea în Liga 2. Meciul este programat duminică, de la ora 17:30.
Jandermeria Ilfov a dispus măsuri speciale pentru CS Afumați - CSA Steaua, returul barajului pentru promovarea în Liga 2. Meciul este programat duminică, de la ora 17:30.

Articol de GSP - Publicat joi, 27 mai 2021 17:10 / Actualizat joi, 27 mai 2021 17:52

Jandermeria Ilfov a dispus măsuri speciale pentru CS Afumați - CSA Steaua, returul barajului pentru promovarea în Liga 2. Meciul este programat duminică, de la ora 17:30. 

Fanii steliști au sunat mobilizarea pe rețelele de socializare și pregăteau o deplasare masivă la Afumați. Planurile le sunt date peste cap de anunțul Jandarmeriei Ilfov, care a dispus o serie de măsuri suplimentare de securitate. 

CS Afumați - CSA Steaua, cu reguli stricte

Accesul pe stadionul din Afumați se va face respectând procentul de 25% din capacitate. Fanii celor de la CSA Steaua aveau în plan să își susțină favoriții din afara arenei, din pădurea aflată în imediata apropiere. 

Jandarmeria Ilfov a decis ca zona din preajma stadionului să fie restricționată, iar accesul să fie permis doar localnicilor. În plus, grupurile pietonale mai mari de 6 persoane vor fi interzise pe toată suprafața Afumațiului. 

Planurile celor de la CSA Steaua, date peste cap de anunțul Jandarmeriei » Ce se întâmplă la meciul decisiv cu Afumați
Arena din Afumați, pregătită să găzduiască meciul decisiv cu CSA Steaua FOTO: Facebook @csafumati

CS Afumați - CSA Steaua, măsuri suplimentare dispuse de Jandarmerie

1. Au fost stabilite zona imediată și zona apropiată, conform conceptelor din Legea nr. 4/2008, actualizată, zone în care se vor aplica măsuri suplimentare de ordine și siguranță publică, precum restricții de circulație pietonală și rutieră;

2. În perimetrul restricționat se va circula pe baza documentelor de identitate din care să rezulte domiciliul în zonele indicate;

3. Perimetrul restricționat va fi asigurat cu dispozitive mixte, formate din polițiști și jandarmi, care vor indica căile ocolitoare și vor aduce la cunoștință interdicția de trecere; de asemenea, în dispozitiv vor acționa patrule hipo și patrule canine;

4. În interiorul localității Afumați se interzice circulația persoanelor în grupuri pietonale mai mari de 6 persoane care nu aparțin aceleiași familii precum și formarea unor asemenea grupuri;

5. Forțele de ordine se află în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu, fiind învestite cu exercițiul autorității publice.

Meciurile tur din barajul finalei pentru promovarea în Liga 2

  • Oțelul Galați - Dacia Brăila 1-1
  • CSA Steaua -  CS Afumați 2-0
  • Vedița Colonești - Corona Brașov 1-2
  • Măgura Cisnădie - Viitorul Șelimbăr 0-2
  • Unirea Dej - SCM Zalău, 0-0
  • Cele cinci câștigătoare ale acestei etape vor obține dreptul de a evolua în sezonul 2021-2022 din Liga 2

VIDEO Fanii „militari”, spectacol la meciul tur cu CS Afumați

Citește și alte știri despre CSA Steaua: 

Miodrag Belodedici nu crede în proiectul de la Steaua: „Nu știu dacă Armata poate să aibă o echipă la acest nivel”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (20)
tovarasul_viorel_p
tovarasul_viorel_p  •  27 Mai 2021, 18:57

Repetand ca un obsedat aceleasi ineptii,acest individ care promoveaza spamul la rubrica de comentarii,incita si aduce ofense unor oameni,cluburi de fotbal si institutii ale statului,aceste afirmatii denigratoare fiindu-i ingaduite de moderatori in comentariile lui provocatoare,acest personaj care foloseste texte sablon antedecembriste '89,adica un lexic al anilor '50,un admirator declarat al unui individ cunoscut cu antecedente penale si condamnat pentru fapte de coruptie( valize,terenuri), iar mai nou beneficiar de venituri necuvenite din bani publici(despagubire ANRP) ,o adevarata trompeta a acestuia si a faradelegilor lui,pe langa faptul ca infiereaza cu manie proletara o echipa titrata care apartinea atunci unui sistem care l-a propulsat in viata nu respecta justitia si hotararile ei.Regretabil si-n acelasi timp e de necrezut ca acest lucru se intampla intr-o tara care se vrea democrata de mai bine de 30 de ani si care este membra UE de 14 ani,unde cei care comit tot felul de nelegiuiri sunt admirati in detrimentul oamenilor cinstiti,fapt care ar fi fost imposibil intr-o democratie adevarata unde cei certati cu legea precum si cei care incalca hotararile judecatoresti sunt aspru sanctionati.Dezgustator si de neacceptat!

Berceni
Berceni  •  27 Mai 2021, 19:04
Postat de Viorel Predosanu pe 27 Mai 2021, 18:04

Sinistra, ca orice stire despre o relicva a sportului militarizat bolsevic, precum UM02301, care mai supravietuieste exclusiv in Romania. Socant este sa vezi ca aceasta cazarma odioasa, impusa cu forta tancurilor sovietice in 1947, are si in 2021, la 32 de ani de la revolutie, suporteri fanatici, care apara cu disperare o forma primitiva de sport, facut in unitati militare, la ordinul comandantului si pe banii statului. In Romania au ramas ultima cazarma sportiva sovietoida si singura galerie de unitate militara din UE, din lumera libera in general!! Oare pana cand?

Trandafire, comunismul a apus de mult, nu mai e la moda limbajul de lemn invatat la stefan ghoerghiu.

charlie
charlie  •  27 Mai 2021, 18:36

Ăștia de la gsp, ce dragoste aveți pentru astia 300 de la peluza sud :)) Va da Talpan vreo medalie ceva?? :)) Câti dintre voi aveți conturi și comentați pro CSA?? :))))))) E ADEVARAT! Le e dor de bătaie ca de meciurile din Champions league. Sa meargă la Afumați. Toți! :)) Sa se umple urgenta, dubele și arestul :))

Vezi toate comentariile (20)
Comentează