FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL

Antrenorul liderului explică parcursul perfect al Petrolului în Liga 2: „ Am pus fotbalul înaintea banilor”

Nicolae Constantin
Foto: Imago
Nicolae Constantin Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 decembrie 2021 17:26 / Actualizat vineri, 10 decembrie 2021 17:50

Petrolul Ploiești este lider autoritar în Liga 2 la finalul anului 2021, după un parcurs impresionant în campionat, înregistrând 14 victorii și 2 eșecuri în 16 etape.

Antrenorul echipei, Nae Constantin, a dezvăluit cum echipa sa a reușit să treacă peste problemele financiare din vară și să defileze în campionat.

Gest surprinzător! Un antrenor de la un club de tradiție a cerut să-i fie tăiat salariul
POLI IAȘI
Gest surprinzător! Un antrenor de la un club de tradiție a cerut să-i fie tăiat salariul

Nae Constantin: „Am muncit bine, nu e niciun secret”

„Ne-am demonstrat și le-am demonstrat fanilor că suntem o echipă bună, suntem meritat pe primul loc. Ne-am făcut o vacanță frumoasă, liniștită, în care putem să ne pregătim pentru ce urmează. Nici în visele mele cele mai frumoase nu-mi imaginam că, la sfârșitul anului, o să fim pe poziția pe care suntem. 

Și pe primul loc, și la o diferență bună față de urmăritoare. Au fost condiții foarte bune în ultimii ani. Mai multe probleme au fost în vară, când s-a retras finanțatorul, dar nu s-a retras... nici la momentul ăsta nu știm. Am muncit bine, nu e niciun secret. 

M-a mai întrebat lumea, e doar muncă. Am făcut o atmosferă bună, în ciuda tuturor discuțiilor. Am făcut lumea să ne sprijine. Au fost și probleme, e adevărat, au fost momente când a venit ziua de salariu și nu s-a plătit, s-a mai întârziat o săptămână, două săptămâni. 

Băieții au înțeles, deși la început au fost unii care au strâmbat din nas, sunau telefoanele în ziua de salariu. Am pus fotbalul înaintea banilor, a părții financiare. Sunt 39 de puncte, mai e mult de jucat. Sper ca în vară să continuăm bucuria din acest moment”, a declarat antrenorul prahovenilor în emisiunea Liga Digi Sport.

VIDEO Totul despre problemele din anii trecuți de la Petrolul și ce buget au „găzarii”: „Unii au venit și au jucat pe vârfuri”

Citește alte știri din fotbalul românesc:

Gest surprinzător! Un antrenor de la un club de tradiție a cerut să-i fie tăiat salariul

Oprița, impresionat de fiul unui fost stelist » Chemat la pregătirea de iarnă, după ce a marcat primul gol pentru CSA la numai 16 ani

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează