FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

EXCLUSIV Peluza Sud s-a adunat de urgență în Ghencea! Manevră disperată pentru a bloca venirea FCSB

Suporterii CSA Steaua vor să organizeze un eveniment propriu și să închirieze de la club stadionul din Ghencea
Suporterii CSA Steaua vor să organizeze un eveniment propriu și să închirieze de la club stadionul din Ghencea

Articol de - Publicat miercuri, 05 iulie 2023 17:05 / Actualizat miercuri, 05 iulie 2023 17:42

Suporterii CSA Steaua vor să organizeze un eveniment propriu și să închirieze de la club stadionul, chiar în intervalul 22-23 iulie, astfel ca partida FCSB - Dinamo, programată exact în acel weekend, să nu se mai poată disputa pe arena din Ghencea.

  • FCSB dorește să dispute derby-ul cu Dinamo din etapa secundă a SuperLigii pe noul stadion din Ghencea, pe care au jucat până acum doar trei echipe de fotbal din postura de gazdă: CSA Steaua (Liga 2), respectiv echipele naționale de seniori și U21 ale României.
  • Inclusiv premierul Marcel Ciolacu s-a implicat: „Normal ar fi să se joace în Ghencea”.

În Ghencea continuă campania prin care suporterii Stelei vor să împiedice ca FCSB să joace în Ghencea meciul cu Dinamo, programat în etapa a 2-a a Superligii, pe 22 iulie, de la 21:30.

Negocieri la sânge » Privații care vor să investească la Steaua se tem că „militarii” vor să aibă întregul control asupra clubului
STEAUA
Negocieri la sânge » Privații care vor să investească la Steaua se tem că „militarii” vor să aibă întregul control asupra clubului

Peluza Sud, manevră disperată pentru a bloca venirea FCSB în Ghencea

GSP a aflat ieri că Ștefan Bichir, comandantul CSA, le-ar fi transmis suporterilor Stelei că nu o mai poate ține pe FCSB departe de Ghencea: „Nu prea mai am ce să fac și nici nu am de gând să fac închisoare pentru că nu respect legea”.

Astăzi, surse din cadrul grupării roș albastre susțin că azi, un grup de fani de la Sud au fost la stadion pentru a discuta cu conducerea clubului despre o inițiativă prin care să oprească FCSB. Și că aceștia intenționează ca, împreună cu AS47, să închirieze stadionul din Ghencea în weekendul 22-23 iulie.

AS47 va face o solicitare către club pentru a organiza un eveniment al suporterilor steliști pe noua arenă. Unul care să înceapă exact în ziua în care este programat meciul FCSB- Dinamo.

Informația a început să se propage deja pe rețelele de socializare ale fanilor, care trebuie să adune cel puțin 20.000 de euro dacă vor să închirieze cel puțin primul inel al stadionului pentru respectivul eveniment.

Fost ministru al Sportului: „Dacă ai stadionul liber, de ce să nu-l dai?”

Georgiu Gingăraș (64 de ani), fost ministru al Sportului între ianuarie 2001 și iunie 2003, a vorbit pentru Gazeta Sporturilor despre posibilitatea ca FCSB să primească, în cele din urmă, dreptul de a evolua în Ghencea, pe stadionul administrat de MApN.

Fost deputat PDSR (actualul PSD) în legislatura 2000-2004, Gingăraș nu înțelege de ce stadionul din Ghencea și-a ținut porțile închise pentru FCSB în acești ani:

„Sigur, prioritatea e a clubului, a Stelei, dar dacă ai stadionul liber, de ce să nu-l dai? Nu înțeleg! Pe undeva, e o veste bună dacă vor să le dea OK-ul pentru a juca acolo”.

Întrebat dacă i se pare că poziția adoptată de prim-ministrului Marcel Ciolacu în această dezbatere are drept scop câștigarea unui capital de simpatie în preajma alegerilor, Georgiu Gingăraș a precizat:

„Domn'le, nu vedeți că suntem deja în campanie?! Se apropie cu pași repezi alegerile. Practic, cu un an înainte toată lumea pornește motoarele înainte de campanie”.

Mai multe știri de actualitate:

Avocații confirmă » Cine apare ca patron în acte al FCSB, la 3 luni de când Becali își anunța retragerea

Imagini apocaliptice » Arena inaugurată în urmă cu două luni, inundată complet! Reacția primarului: „La iarnă, posibil să fie zăpadă”

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (159)
Claubabau
Claubabau  •  13 Iulie 2023, 23:35
Postat de Catalynn._.. pe 06 Iulie 2023, 13:07

Sunt 3, chiar 4! Am înțeles ca pe Arc nu se poate din cauza VAR, dar cerere sa jucați in Giulești ați făcut!? Cred ca ați fi mai in siguranța decât in Ghencea.

Pentru ca nici când se numea Steaua nu era Steaua și nici acum când se numește FC Fcsb SA nu este. Justiția a stabilit deja asta.

Catalynn._..
Catalynn._..  •  07 Iulie 2023, 00:52
Postat de SorinLS pe 06 Iulie 2023, 18:34

ai grija ce postezin pe aici! dai de unul mai al naibii si te da in judecata pt instigare la violenta. si stii care e partea complicata pt tine? Ca o sa te alegi cu cazier...

Unde ai văzut ma tu ca instig la violenta!? Dimpotrivă! Tocmai pt a se evita violenta si potențiale situații care se pot sfârși neplăcut, ca sa nu spun tragic, e de preferat ca acest meci sa nu se dispute in Ghencea. Eu am întrebat doar cine răspunde in caz de ceva, si cu ce mai încălzește asta victima! Pt ca da, sunt foarte mulți care de abia așteaptă sa vada sange fcsbist, la cel mai propriu mod! Poti pune preț pe viața cuiva, fie el si fcsbist care oricum face umbra pământului degeaba!? Acum vreo 6-7 ani un rapidist parca a ucis un fcsbist pe străzile din apropierea AN. Deci mare grija, e mai simplu sa se mute meciul la Buzău, la nea Marcel acasă!

anti.cioban
anti.cioban  •  07 Iulie 2023, 00:09
Postat de Mazavalt pe 06 Iulie 2023, 14:10

Puscariile s-au inventat dupa ce au apaarut drepturile omului. Pana atunci erau doar camere inainte de executie!

Mai pune mana pe cartea de istorie :)) Cu mult inainte de orice notiune de "drepturi ale omului" exista munca silnica pe post de pedeapsa privativa de libertate. Existau si temnite in care erau tinuti cu anii diversi indezirabili care nu puteau fi nici executati nici pusi la munca.

Vezi toate comentariile (159)
Comentează