FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

OFICIAL Rapid are un nou antrenor! Patronul i-a trasat obiectivul încă de la instalare: „Să fim în play-off și să ne batem la promovare”

Rapid ocupă locul 5 în Liga 2 // foto: facebook @ FC Rapid 1923
Rapid ocupă locul 5 în Liga 2 // foto: facebook @ FC Rapid 1923

Articol de - Publicat marti, 01 decembrie 2020 11:32 / Actualizat marti, 01 decembrie 2020 14:03

Nicolae Grigore (37 de ani), fostul antrenor secund al echipei naționale U21 a României, va fi numit în funcția de „principal” la Rapid, echipa de pe locul 5 în Liga 2.

UPDATE 14:00 - Victor Angelescu, patronul Rapidului, obiectiv clar pentru Nicolae Grigore

Victor Angelescu a vorbit despre obiectivul echipei din acest sezon și despre noul antenor, Nicolae Grigore: „Cred că va demonstra că este un antrenor foarte bun. Din punctul meu de vedere, este momentul să i se dea o șansă la echipa mare a Rapidului. Obiectivul este cel trasat la începutul sezonului: să fim în play-off și să ne batem la promovare”.

UPDATE 13:35 - Nicolae Grigore, oficial antrenorul lui Rapid

Rapid a anunțat numirea lui Nicolae Grigore ca antrenor principal printr-un comunicat oficial. Acesta a condus deja primul antrenament al echipei și va colabora cu Mihai Iosif și Ștefan Grigore ca antrenori secunzi și Mihai Nădăban, antrenor de portari.

Primul meci pe care Rapid îl va juca sub comanda lui Nicolae Grigore va avea loc duminică, 6 decembrie, la ora 13:30, atunci când giuleștenii vor întâlni ASU Poli, la Timișoara.

Știrea inițială - Nicolae Grigore va deveni antrenorul lui Rapid

Grigore, fotbalist la echipa giuleșteană în două rânduri, mai întâi între 2004 și 2009, apoi între 2010 și 2013, s-a despărțit ieri de echipa națională de tineret, acolo unde era „secundul” lui Adi Mutu, și a semnat Rapid. Contractul lui Grigore cu Federația prevedea o clauză de reziliere în valoare de 20.000 de euro, bani pe care Nicolae se vede nevoit să îi achite.

Potrivit surselor GSP, Grigore va fi prezentat de Rapid în cursul acestei zile.

Grigore a mai antrenat-o pe Rapid din postura de „secund” al lui Daniel Pancu, însă a plecat din acel rol la începutul anului, când i s-a propus să meargă la echipa națională de tineret.

Mihai Iosif rămâne ca antrenor secund la Rapid

Mihai Iosif, cel care a asigurat interimatul la Rapid în ultima lună, va continua ca antrenor secund, având misiunea de a promova echipa alături de Nicolae Grigore. În prezent, Iosif se află în izolare, după ce a fost depistat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Cu Iosif pe bancă, Rapid a jucat 6 meciuri - le-a pierdut pe primele două, a câștigat 3 la rând și a remizat în ultimul duel, 0-0 cu CSM Reșița.

VIDEO. Alexandru Iacob atacă un oficial de la Rapid: „După ce a plecat Daniel Niculae, a îndepărtat toți jucătorii aduși de el”

Citește mai multe știri despre Rapid:

Tudorache controla tot la Rapid! Ce au descoperit procurorii DNA, în dosarul în care fostul primar e acuzat de spălare de bani și trafic de influență

Rapid, acuzată de neplata taxelor și amenințată cu tribunalul de foști angajați: „Să înțeleg că m-au plătit cu bani negri?!” + Contractele cu primăria, verificate de Finanțe

Citește și:

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Stiri extrasport
Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (2)
dora
dora  •  01 Decembrie 2020, 12:39

Mare antrenor si ăsta ! Norocul lui ca este rapidist, ca Pancu ori Iencsi. Care au plecat cu coada între picioare din cauza lipsei rezultatelor. Pentru ca la echipa asta daca nu ai rezultate esti dat rapid afară !

valeri.lewis
valeri.lewis  •  01 Decembrie 2020, 12:36

Bafta!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close