FOTBAL  »  LIGA 2  »  GHENCEA

VIDEO Răzvan Burleanu, întrebat frontal: „Federația a avut clauză de un milion de euro când a jucat în Ghencea?” » S-a amuzat copios: „Ce le spui jucătorilor?”

Răzvan Burleanu, președintele FRF
Răzvan Burleanu, președintele FRF

Articol de , - Publicat joi, 13 iulie 2023 18:08 / Actualizat joi, 13 iulie 2023 21:19

La finalul ședinței de Comitet Executiv al FRF de astăzi, Răzvan Burleanu a fost întrebat de reporterul Gazetei dacă CSA Steaua a impus Federației aceeași clauză pe care FCSB este forțată să o accepte pentru a închiria arena din Ghencea.

CONTEXT: 

În acest context, în cadrul conferinței de presă pe care a susținut-o Răzvan Burleanu, reporterul Vlad Nedelea l-a întrebat pe numărul 1 din FRF dacă și Federația a agreat o asemenea clauză-asigurare în momentul în care a închiriat arena din Ghencea pentru meciurile echipelor naționale.

Modificare crucială în Liga 2: „Nu mai retrogradează 5 echipe!”
FORMAT
Modificare crucială în Liga 2: „Nu mai retrogradează 5 echipe!”

Răzvan Burleanu, întrebat frontal: „Federația a avut clauză de un milion de euro când a jucat în Ghencea?”

Clauza invocată de CSA Steaua l-a amuzat copios pe Răzvan Burleanu.

„O clauză care ce să prevadă? Să protejeze gazonul? Nu-mi amintesc să fi semnat o asemenea clauză cu niciunul dintre operatorii sau autoritățile care închiriază o facilitate fotbalistică.

Dar ce ar trebuie să le spui jucătorilor, să nu alerge prea tare sau să nu facă alunecări?”, a răspuns președintele FRF.

Referitor la tariful cu care FRF a închiriat arena, Burleanu a precizat că „în general plătim destul de mult pentru închirierea stadioanelor, nu avem un regim preferențial chiar dacă ne numim Federația Română de Fotbal”. 

La câteva ore distanță, i-a comunicat reporterului Gazetei cât a plătit FRF pentru ca naționala să joace în Ghencea: 27.000 de euro. 

Mai multe știri de actualitate: 

Un nou episod în războiul civil de la Dinamo: cine a adus casa de pariuri care va fi sponsorul principal și legătura cu temutul afacerist bulgar Vasil „Craniul” Bojkov

Vali Argăseală a trecut azi peste ordinul lui Gigi Becali

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (6)
EuMarcel
EuMarcel  •  14 Iulie 2023, 08:58
Postat de rocky3 pe 13 Iulie 2023, 19:20

Deci vlad nedelea, încă un fcsbist grețos!

Toți scrieți comentarii cu nickname, frumos din partea voastră, ma gândesc ca aveți și o vârstă fragedă....

rctmpx
rctmpx  •  13 Iulie 2023, 21:33

Burleanu, Vochin, Stoichita reprezinta sponsorii integrali ai mormantarului sportului cu balonul rotund din Romania. In special lui Vochin si Stoichita (de la Jiul): rusine! Burleanu e Ceausescu.

bunicu
bunicu  •  13 Iulie 2023, 20:49

Burleanu nu vrea să supere pe șeful echipei fără nume pentru închirierea stadionului. și Burleanu a zis FCSB. până și ziaristul este fecesebit.totul este despre mofturile și aroganța dlui Becali îmi pare rău dar înaintează în vârstă urât el este omul BANULUI restul nu îl interesează

Vezi toate comentariile (6)
Comentează