FOTBAL  »  LIGA 2  »  STADION RAPID

VIDEO + FOTO EXCLUSIV Cum se vede stadionul Rapid de la înălțime » Imagini tari din dronă

Calea Giulești desparte viitorul stadion de blocurile de locuit +15   FOTO
Calea Giulești desparte viitorul stadion de blocurile de locuit

Articol de - Publicat marti, 27 octombrie 2020 10:40 / Actualizat marti, 27 octombrie 2020 17:44

Gazeta Sporturilor a obținut în exclusivitate imagini aeriene cu lucrările de la stadionul Rapid, acolo unde însă mai e destul de muncă. Rapid trebuie să mai aibă răbdare până în primăvara anului viitor pentru ca noua arena să fie gata complet.

În cartierul Giulești a răsărit și s-a conturat noul stadion „Rapid", fix pe locul vechiului „Valentin Stănescu". Mai mic și mai întârziat decât Ghencea, stadionul Rapidului va fi și el totuși gata pentru Euro. 

VIDEO Cum se vede de sus stadionul Giulești

Acum, în Giulești lucrările sunt în plină desfășurare. Se muncește intens atât la interior, cât și la exterior. A fost finalizată structura metalică a acoperișului de la cele două peluze și de la tribuna a doua. În prezent se lucrează la structura metalică a acoperișului de la tribuna 1 și la zonele de interior. 

Dacă vremea ține puțin cu muncitorii, sunt șanse mari ca până la finalul anului forma arenei de 14.000 de locuri să se completeze.

FOTO. Imagini spectaculoase făcute cu drona la stadionul

+11 FOTO

Caracteristici Stadion Rapid

  • Capacitate: 14.000 de locuri
  • Suprafața de joc: 105 metri lungime, 68 metri lățime; gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație
  • Beneficii: pistă de atletism sub tribune, sală de sport sub „Peluza Nord”; 28 de spații de cazare pentru sportivi, spații administrative, magazin, zonă de mâncare, spații pentru mass media și VIP

Citește și: 

Ghencea de sus » Gazeta prezintă în exclusivitate imagini aeriene cu stadionul Steaua! Fotografii spectaculoase făcute cu drona

Fără echipă în primele două ligi, un oraș din România primește un stadion de 45 de milioane de euro

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
tutan_camon
tutan_camon  •  28 Octombrie 2020, 11:41

Două peluze ciuntite şi tribuna 2 tăiată în ambele părti arată ciudat, înghesuit şi urât acest stadion.

ucluj2011
ucluj2011  •  28 Octombrie 2020, 09:24

Foarte mișto stadionul dar tribuna a-2-a trebuia întradevăr înălțată puțin și UNITĂ cu peluzele , astfel ar mai fi câștigat și stadionul Giulești vreo 3.000 de locuri care și așa ar fi fost puține (cred că undeva la 23-25 de mii de locuri ar fi trebuit să aibe stadionul) dar ar fi arătat ÎNTRADEVĂR SUPERB stadionul!!!

fibra
fibra  •  28 Octombrie 2020, 08:25

Ce or fi asa tari imaginile,fiare,beton,pamant?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează