FOTBAL  »  LIGA 3  »  FC U CRAIOVA 1948

Adrian Mititelu iese la atac: "Marcel Popescu e un personaj toxic și un profitor al fotbalului" » A arătat ce document au semnat cei doi

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 noiembrie 2018 16:41

Adrian Mititelu, finanțatorul lui FC U Craiova 1948, l-a atacat pe Marcel Popescu, președintele lui CSU Craiova.

Mititelu a reacționat după ce Popescu a declarat sâmbătă, la Pro X, după CS U Craiova II - FC U Craiova 1-1, că " Florin Costea nu a jucat niciodată la Universitatea Craiova".

Adrian Mititelu a postat pe contul de Facebook un acord între el și Marcel Popescu prin care ultimul era mandatat să negocieze în numele Universității Craiova transferurile lui Silviu Lung, Valerică Găman și Florin Costea la Benfica, în 2010.

"Florin Costea a fost atacat de un personaj toxic, un profitor al fotbalului. Un individ care în 2010 cerșea mandat exclusiv ca să-l vândă pe Costea de la Universitatea Craiova, dar și pe alți jucători ai Științei, foarte curtați la acea vreme", a fost mesajul lui Mititelu.

Citește și: Detalii din ședința Primăriei » Cu un an înainte de înființarea CS U Craiova, Olguța Vasilescu respingea ideea unei noi echipe în Bănie: "Să respectăm legea!"

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (16)
echilibrat
echilibrat  •  05 Noiembrie 2018, 23:58
Postat de kwd2015 pe 04 Noiembrie 2018, 17:34

off-side! Clona psd e formata de si din mincinosi. Nu-i vreo noutate, dupa cum noutate nu e nici iq-ul scazut al fanilor care tin de-o viata cu o echipa infiintata de 6-7 ani....

Uite ca unul dintre fanii astia, care venea la meciuri la Craiova, la Bucuresti, la Severin, care venea si la antrenamente, era Ilie Balaci. Da - cei 25.000 de oameni care au venit la Bucuresti la finala cupei Romaniei, s-au dus unde mergea si Balaci. Dupa ce FCU a falimentat si brandul Universitatea Craiova a fost cistigat in instanta de echipa de liga 1, Balaci s-a apropiat de renasterea Stiintei fara mititel. Balaci nu s-a dus niciodata la un meci al clonei lui Mititelu, pentru ca aia nu mai era Stiinta.

valdi
valdi  •  05 Noiembrie 2018, 16:42

Asta e mitichelu???? De necrezut, rau a ajuns, unde cerseste acum? s-a facut singur de ras, aratand o hartie pe care scrie doar U si chiar de ar fi scris Universitatea, M Popescu se dusese sa faca o afacere nu sa-l controleze la denumire, adica mai putin conta cu cine face afacerea, mercantil cum e, ar fi facut si chiar a facut afacerea cu oricine. Si a facut acum afirmatia ca Fl Costea nu ar fi jucat la Universitatea, dupa ce cu cativa ani in urma a iesit adevarul despre impostura mititelului.

sergentu72
sergentu72  •  04 Noiembrie 2018, 21:48
Postat de suporterucv pe 04 Noiembrie 2018, 17:55

Hopaaa....iata cum se numea fosta FCU in acte: Fotbal Club U Craiova SA !!!!! Unde apare denumirea de "Universitatea" ????? Am intrebat retoric desigur ...pt ca asa intreaba si mititeii astazi :)))

lui arjica i se potriveste zicala aia: cand esti prost de mic atunci cand esti mare decat te joci....

Vezi toate comentariile (16)
Comentează