FOTBAL  »  LIGA 3  »  CS DINAMO - CS PĂULEȘTI 5-1

FOTO Fratele lui Edi Iordănescu a marcat în victoria clară obținută de CS Dinamo în Liga 3 » Meciul s-a disputat în „Ștefan cel Mare”, cu Florin Bratu și Ionel Dănciulescu printre spectatori

Alex Iordănescu (pe rândul de sus, al treilea de la stânga la dreapta) a marcat în CS Dinamo București - CS Păulești +7   FOTO
Alex Iordănescu (pe rândul de sus, al treilea de la stânga la dreapta) a marcat în CS Dinamo București - CS Păulești

Articol de - Publicat duminica, 15 octombrie 2023 11:35 / Actualizat duminica, 15 octombrie 2023 11:46

Mijlocașul Alex Iordănescu (29 de ani), fratele cel mic al lui Edi Iordănescu (45 de ani), selecționerul naționalei României, a înscris în victoria obținută, vineri, de CS Dinamo București, pe teren propriu, în fața celor de la CS Păulești, scor 5-1, într-o partidă din runda cu numărul 8 din Liga 3. 

  • CS Dinamo București face parte din seria a patra din Liga 3, alături de CS Blejoi, SC Popești Leordeni, FC Pucioasa, Flacăra Moreni, CSO Plopeni, Dunărea Giurgiu, Aro Muscelul Câmpulung, Tricolorul Breaza și CS Păulești

Chiar dacă tatăl lui, Anghel Iordănescu, a făcut istorie la Steaua, atât ca jucător, cât și ca antrenor, iar fratele lui, Edi, și-a făcut junioratul în Ghencea, Alex Iordănescu îmbracă tricoul lui CS Dinamo București, echipa Ministerului de Interne. 

Gică Hagi susține că vrea să transfere definitiv un jucător pe care l-a împrumutat la începutul sezonului: „E unul dintre cei mai buni atacanți din România”
FARUL
Gică Hagi susține că vrea să transfere definitiv un jucător pe care l-a împrumutat la începutul sezonului: „E unul dintre cei mai buni atacanți din România”

În utlima partidă disputată de formația alb-roșie în Liga 3, în „Ștefan cel Mare”, cu CS Păulești, Alex Iordănescu a marcat un gol în succesul clar obținut în fața prahovenilor, 5-1. 

Alex Iordănescu, fratele selecționerului, a marcat un gol în victoria obținută de CS Dinamo București în fața lui CS Păulești, în Liga 3 

Toate golurile dinamoviștilor au venit în repriza a doua. Au punctat Bogdan Barbu (50), Robert Băciuț (52), Richardo Mihalache (57), Alex Iordănescu (68) și Andrei Vasilescu (85). 

Meciul de pe stadionul „Ștefan cel Mare”, arenă aflată într-o stare avansată de degradare, a fost condus de o brigadă feminină. La centru s-a aflat Cristina Trandafir, care a fost ajutată la cele două tușe de Mihaela Țepușă, respectiv Roxana Ivanov. 

Foto: Facebook @ CS Dinamo București
Foto: Facebook @ CS Dinamo București
Foto: Facebook @ CS Dinamo București
Foto: Facebook @ CS Dinamo București
Foto: Facebook @ CS Dinamo București
+3 FOTO

La partidă au asistat și Ionel Dănciulescu și Florin Bratu. Primul este șeful grupelor „juniori mari” din cadrul CS Dinamo București, în timp ce Bratu face parte din staff-ul academiei. 

CS Dinamo București rămâne liderul seriei a patra, cu 19 puncte câștigate în 8 etape. Podiumul este completat de CS Blejoi, cu un punct mai puțin în cont, respectiv SC Popești Leordeni, care a adunat 15 puncte. 

Fratele lui Edi Iordănescu a marcat în victoria clară obținută de CS Dinamo în Liga 3 » Meciul s-a disputat în „Ștefan cel Mare”, cu Florin Bratu și Ionel Dănciulescu printre spectatori
Sursă foto: Captură frf.ro

Citește și: 

Jucător al Universității Craiova, chemat de urgență la națională

Proiectul stadionului Dinamo a trecut de Consiliul Tehnico-Economic al CNI » Ce înseamnă asta și ce pași urmează

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
Barna
Barna  •  15 Octombrie 2023, 16:16

Forza Dinamo!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează