FOTBAL  »  LIGA 3  »  CS DINAMO

EXCLUSIV Dănuț Lupu anunță schimbări mari în „Ștefan cel Mare”: „El e favorit” + Are răbdare și cu Edward Iordănescu

Dănuț Lupu
Dănuț Lupu

Articol de - Publicat vineri, 18 noiembrie 2022 16:12 / Actualizat vineri, 18 noiembrie 2022 16:30

CS Dinamo produce modificări pe banca tehnică a formației ce încă vizează play-off-ul, și promovarea în Liga 2. Conform informațiilor GSP.ro, fostul portar Marius Bratu este favorit în fața lui Florentin Petre pentru a prelua postul rămas vacant după trecerea în rezervă a lui Daniel Iftodi. 

Situația a fost explicată pe larg de fosta glorie sportivă a „câinilor”, Dănuț Lupu, managerul clubului, care s-a ocupat în ultimele zile de pregătirea echipei!

Oțelul Galați SUFERĂ! Apelul lui Dorinel Munteanu: „Avem probleme foarte grave. În fiecare zi mai vine ceva”
OȚELUL
Oțelul Galați SUFERĂ! Apelul lui Dorinel Munteanu: „Avem probleme foarte grave. În fiecare zi mai vine ceva”

Dănuț Lupu: „Nu am eu răbdare să fiu antrenor”

Daniel Iftodi a fost îndepărtat de la conducerea tehnică a formației pe care a promovat-o în Liga 3, conform informației anunțate de Playsport, plătind pentru lipsa de rezultate, care a îndepărtat CS Dinamo de atingerea obiectivului, clasarea în top 4, pentru a se lupta în play-off la promovare. Dănuț Lupu dezavuează ideea de a se implica mai departe ca antrenor, a spus-o răspicat.

„Era normală implicarea mea, îl ajut pe antrenorul secund, luni se va clarifica situația cu antrenorul principal. Avem mai multe idei, să vedem ce vom decide. E și Florentin Petre, e și Marius Bratu, care a fost la Focșani și secund al lui Mircea Rednic. Bratu are șanse mai multe, Florentin, care a fost toată viața băiat cuminte, are ceva de rezolvat în plan personal. 

Nu e de mine să fiu antrenor! Am văzut ce-au pățit alții, de ce să pățesc la fel, și acasă, și în fotbal?! Nu am eu răbdare să fiu antrenor, acum am fost de ajutor și atât. Meseria de antrenor în România nu e respectată”, a declarat Lupu pentru Gazeta Sporturilor.

Dănuț Lupu le ține partea lui Edi Iordănescu și tricolorilor

Fost internațional al României, cu 14 selecții, component al „tricolorilor” la Coppa del Mondo în 1990, Lupu este printre puținii care încă mai cred în steaua lui Edward Iordănescu și a echipei sale. „Și cu Slovenia, am observat, ca-n alte meciuri, două reprize total diferite, una mai bună, alta mai rea. 

Poate că unii își doresc mai mult, atunci când vin la națională, cei care intră pe parcurs pare că fac lucrurile mai bune. Mulți dau impresia că vin la națională ca-n vacanță! Doar au impresia, declarativ, că pot juca la un turneu final. Sper și eu, și alți suporteri, ca până în martie 2023 să facem o echipă competitivă, cred cu tărie că putem ocupa măcar locul 2 în preliminariile pentru Campionatul European. 

Eu spun, totuși, să încurajăm echipa națională. Dacă-i criticăm pe jucători non stop, în fiecare zi, mai citesc și ei, nu vor fi mai viteji peste noapte. O echipă națională se face atât timp cât ai victorii. Hai să fim optimiști, să vedem ce va urma”, a declarat fostul internațional, acum în vârstă de 55 de ani.

În privința lui Iftodi, trebuia să facem o schimbare, el a rămas oricum în echipa noastră, a clubului. Păcat, a reușit rezultate bune cu echipele tari, dar slabe cu celelalte. Obiectivul formației rămâne același, primele patru locuri.

- Dănuț Lupu

Dănuț Lupu: „La Dinamo acolo e problema cea mare”

Dinamo 1948 se luptă pentru play-off, pe finalul sezonului regulat, echipa lui Ovidiu Burcă urmând să aibă două meciuri capitale în deplasare, mai întâi la Iași, apoi la Brașov. Lupu a avut un discurs pacifist și în această privință. 

„Acum două luni cei de acolo erau la retrogradare, în prezent echipa se luptă pentru primele 6. Părerea mea: Dinamo să-și rezolve problemele mari cu acționariatul, cu DDB, chestia aia e mai importantă ca orice. Nu va avea liniște atât timp cât nu se va cunoaște al cui e clubului și cine ce va face cu el! Eu îmi doresc ca Dinamo să ajungă în play-off, dar campionatul e lung. Se poate întâmpla orice", a declarat Dănuț Lupu. 

Dorinel Munteanu trage concluzii amare după România - Slovenia: „Aceeași partitură. De rezultate nu vorbim?”

Citește și:

Viorel Moldovan și Răducioiu n-au avut milă de un titular al României: „Ce regres! Se vede că joacă acolo”

Elevii lui Edi Iordănescu s-au antrenat separat înainte de meciul cu Moldova

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează