FOTBAL  »  LIGA 3  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Dezvăluiri de senzație de la Rapid: "Ne-am întâlnit cu fanii și au zis «Uite, bă, are ghiuluri ca noi! E de-al nostru»"

Articol de GSP - Publicat marti, 18 decembrie 2018 14:36

La rubrica Q&A a emisiunii GSP LIVE, Dragoș Plopeanu, antrenor de portari la naționala Mongoliei, a vorbit despre cariera sa și despre echipele pe la care a trecut.

Vezi în video ce spune Plopeanu despre Reghecampf și Anamaria Prodan și ce a povestit despre întâlnirea dintre fanii Rapidului și masonul. Nicolae Cristescu

 

"Abia venisem la Rapid. Am mers toți la galerie. A început Zamfir (n.r. Adrian Zamfir) să vorbească și să spună ce planuri are. La un moment dat, un băiat din galerie zice «Băi, Zamfire, nouă ne place de Cristescu! Uite, bă, are ghiuluri pe deget ca noi! Ăsta e de-al nostru.

Cu Anamaria Prodan nu m-am întâlnit. Poate avem altă carieră. Ea se agită pentru jucătorii ei, semnează contracte bune pentru ei. Reghecampf la Buftea a început cu o pregătirea spartană. Mie nu îmi placea să alerg, să afac antrenament fizic. Reghe a fost OK, nici arogant", a declarat Plopeanu, fost portar la Dinamo, Rapid și Oțelul, la GSP LIVE.

Vezi și

GSP LIVE // VIDEO Blat din Liga 1 dezvăluit în direct: "Unii jucători erau dezamăgiți" » Meciul a avut loc în 2014

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
alexyulyan
alexyulyan  •  19 Decembrie 2018, 16:29

=))))))))))

1260234347346768
Ioan Trisi  •  18 Decembrie 2018, 20:56

CE se vrea sa se insinueze: ca e ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează