FOTBAL  »  LIGA 3  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Strategie senzațională de transferuri la Rapid! Planul a fost dezvăluit în direct la GSP LIVE: "Am un prieten care mi-a spus asta"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 20 noiembrie 2018 10:31

Invitat la emisiunea GSP LIVE din această dimineață, impresarul Florin Manea a dezvăluit strategia pe care vrea să o implementeze la Rapid în perioada următoare: transferul unor jucători din Africa și America de Sud. 

VIDEO cu momentul în care Florin Manea vorbește despre aventura sa din Africa

"Încer să construiesc o bază de jucători pentru Rapid. Am fost în Africa, în curând o voi lua și spre America de Sud. Cei care sunt buni în România costă foarte mult. Dacă e un jucător cu o anumită cotă e foarte greu de adus. Ați văzut câți bani a plătit Becali pe jucătorii lui Hagi? Luam din America de Sud jucători poate mai buni cu acei bani.

Am un prieten care mi-a spus cum să mă feresc de diferențele de vârstă din Africa. Mi s-a spus să iau jucători de 16-18 ani, că poate au 20. Să nu iau de 24 de ani, că poate au 30", a spus Florin Manea, la GSP LIVE

Vezi și: Fanii Rapidului vor avea parte de momente emoționante în următoarea etapă: ultimul meci pe stadionul Giulești și ultimul meci ca jucător pentru Daniel Pancu

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
ahoe1923
ahoe1923  •  20 Noiembrie 2018, 16:16

Suntem mereu cu voi! Suntem mereu cu voi! Voi s-aveti incredere in noi!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează