FOTBAL  »  LIGA 3  »  FOTBAL

Mirel Rădoi, aproape de a reveni ca antrenor în România: "Vrem să facem o echipă competitivă!"

Articol de - Publicat joi, 20 iulie 2017 20:31

Sorin Paraschiv și Vali Badea au ajuns la un acord cu cei de la Voința Saelele, din județul Teleorman, pentru a prelua frâiele echipei de fotbal care a promovat anul acesta în Liga a 3-a.

TV Dolce Sport  informează că Mirel Rădoi ar fi antrenorul ales de cei doi pentru banca tehnică a Voinței. Echipa de fotbal nu a precizat momentan numele tehnicianului.

"Paraschiv va fi președinte și eu manager general la Turnu Măgurele, la Voința Saelele, echipa care a promovat acum", a declarat Vali Badea (foto).

Vali Badea, omul care a dus-o pe Steaua în grupele Ligii Campionilor în 2006, a oferit un scurt interviu exclusiv pentru GSP.ro referitor la noua echipă pe care o va conduce alături de bunul său prieten, Sorin Paraschiv.

- Felicitări, Vali! Cum ați ajuns să cumpărați tocmai această echipă?
- Noi, fiind din Alexandria, ne cunoaștem cu președintele clubului. Echipa a promovat anul ăsta în Liga a 3-a și are un proiect pe termen lung. Acest lucru m-a încântat cel mai mult.

- De ce v-a interesat fix această echipă?
- M-a interesat pentru că și eu am șocala de fotbal aici și vreau să ofer perspectivă copiilor să joace de la vârste mai fragede la Liga a 2-a sau a 3-a. Eu am deschis filiale ale școlii mele de fotbal la Roșiorii de Vede și la Turnu Măgurele și acum această echipă pică la fix.

- Ce planuri de viitor aveți?
- Pe termen scurt vrem să facem o echipă competitivă. Am discutat cu foarte mulți jucători care au jucat prin Liga 1, prin Liga a 2-a. Cristian Onțel (n.r. 19 ani/17 meciuri în Liga 1 la FCSB) o să vină 100% la noi. Sper ca mâine să anunț și antrenorul echipei. Sunt în discuții cu mai mulți antrenori. Eu sper să aduc un antrenor care a fost și prin Liga 1.

"FCSB egal Steaua"

- V-ați gândit că e posibil să vă întâlniți în Liga a 3-a cu CSA Steaua?
- CSA Steaua e favorită la promovarea din Liga a 4-a în a 3-a pentru că au brandul în spate, dar să ținem cont că vor fi numai copii acolo. Pentru mine nu va fi cine știe ce dacă vom da nas în nas cu ei. Ei au numai copii care au jucat la juniori, e diferență. E mai greu la seniori! Pentru mine FCSB egal Steaua!

- Ce buget veți avea?
- Vom avea o discuție cu primăria legat de cei 5% și ne vom baza pe sponsorizări. Nu avem acum o sumă fixă, dar o să mai vorbesc și eu cu alți sponsori. La noi important e că la anul ne vom muta pe un stadion nou la Turnu Măgurele, avem și nocturnă, vor fi 1.500 de locuri. În retur vom juca acolo.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (7)
427278137453618
Walter Wicky  •  21 Iulie 2017, 09:25

Calificare la locul de munca!!!!!!!!!!!!!

danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  21 Iulie 2017, 09:17

Daca vine faimosul Radoi antrenor , se alege praful.

bianconerri
bianconerri  •  20 Iulie 2017, 22:03

fcsb ar putea să transfere câteva vocale de la Saelele, pe viitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează