FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA

Contre la CSA Steaua: „Unii din interior sunt invidioși!” » Înțepături și către FCSB

CSA Steaua și FCSB 2 au remizat, 1-1, în Liga 3// FOTO: Cristi Preda +28   FOTO
CSA Steaua și FCSB 2 au remizat, 1-1, în Liga 3// FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 15 martie 2021 10:56 / Actualizat luni, 15 martie 2021 11:19

Iulian Miu, antrenorul secund de la CSA Steaua, a vorbit despre proiectul de Clubului Sportiv al Armatei și a acuzat că există anumite persoane care sunt în club nu susțin echipa pe deplin.

Mai mult, fostul fundaș a vorbit și despre duelul cu FCSB și lupta pentru promovarea în Liga 2, care să dă contra echipei secunde a clubului patronat de Gigi Becali.

„Suntem peste ei, sunt mai mulți steliști decât fani FCSB! Nu se compară. Văd ce se întâmplă Mă oprește lumea pe stradă și îmi spune «Hai, vă așteptăm în Liga 2 ca să venim pe stadion!». Suntem peste ei la fotbal, la suporteri, avem echipament mai frumos și vom promova.

Noi am dominat meciul cu FCSB 2, Ne-am creat mai multe ocazii. Am avut un gol anulat pe nedrept. Că poate a fost un penalty la noi în careu, e altă discuție. La pauză trebuia să fie 3-0.

Proiectul este unul bun, dar sunt unii care sunt răutăcioși cu acest proiect. Unii sunt nepoliticoși. Cineva din interiorul clubului. Nu sunt neapărat împotrivă, dar trebuie să tragem toți la aceeași căruță! Nu sunt invidioși doar pe noi, ci pe cei care fac performanță.

Eu cred în acest proiect, vrem să facem lucruri frumoase. Complexul Steaua are foarte multe terenuri, vestiare, săli de forță. Avem cea mai frumoasă, cea mai bună și cea mai utilă bază din România. Mai dotată decât cea pe care o are FCSB, avem și stadion”, a spus Iulian Miu la Look Sport.

VIDEO Bărbulescu l-a pus la punct pe Octavian Popescu: „Figuri și o aroganță de neînțeles”

Citește mai multe știri despre CSA Steaua: 

Victor Pițurcă a rupt tăcerea! Ce spune despre implicarea la CSA Steaua: „Ăsta este adevărul”

Daniel Oprița, abordat de Valeriu Argăseală în Ghencea: „Mi-am dat seama că nu pot să rămân”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (11)
ioan_andriesescu
ioan_andriesescu  •  15 Martie 2021, 14:28

Steaua are brand, tradiție, stadion, suporteri. FC FCSB nu are nimic din toate acestea. FC Faci Ce Spune Becali are doar câțiva postaci, atârnați de forumurile sportive.

939271716140965
Manu Ion  •  15 Martie 2021, 14:55

Interesati-va mai domnilor jurnalisti(impreuna cu tolontica) cum cheltuie aceasta clona numita csa talpanica un million euro annual in liga a treia !!!! De ce nu mai sunteti asa inversunati cu cheltuirea banilor publici in sport cum erati cu dosarul transferulilor ???? Sunt bani nostri,a celor care contribuie la bugetul statului din taxe si impozite!!! Cum plateste armata o echipa de fotbal ??? Care e modalitatea ? De ce nu va intereseaza ???Aceasta clona talpano-stalinista trebuie sa dispara !!! In curand asistam la serviciul militar obligatoriu si incorporarea tuturor fotbalistilor la clona talpanista csa Steaua !!!! Pentru asta au murit tineri la revolutie !!!!!

cata23
cata23  •  15 Martie 2021, 14:38
Postat de ioan_andriesescu pe 15 Martie 2021, 14:28

Steaua are brand, tradiție, stadion, suporteri. FC FCSB nu are nimic din toate acestea. FC Faci Ce Spune Becali are doar câțiva postaci, atârnați de forumurile sportive.

Are tradiție si rivalitate cu Popesti, Rapid 2, FCSB 2 si Carmen

Vezi toate comentariile (11)
Comentează