FOTBAL  »  LIGA 3  »  STEAUA

Nici n-a disputat primul meci oficial și CSA Steaua are deja probleme: "Nu avem sponsori, bugetul nu este cel vehiculat"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 iulie 2017 13:55

Cristian Petrea, comandatul CSA, a declarat că bugetul Stelei nu se va putea ridica la suma vehiculată inițial, și anume 300.000 de euro, aceasta urmând să fie drastic mai mică. 

"Bugetul de 300.000 de euro e o estimare. Momentan nu sunt sponsori, suntem în discuţii, bugetul de 300.000 este estimat şi în prezent suntem cu mult sub el. Cred că vom fi la jumătate din ceea ce am estimat", a declarat acesta.

Petrea s-a declarat optimist în ceea ce privește șansele echipei de a fi primită încă din primul sezon în Liga a patra. 

"Am depus documentele la AMFB (n.r. - Asociația Municipală de Fotbal București) pentru a ne înscrie în Liga a IV-a, aşteptăm decizia lor. Am înţeles că în jurul datei de 25 august vom avea un răspuns sigur.

Reprezentăm cel mai valoros brand din România, o echipă care deţine 21 de titluri naţionale, vorbim de un palmares de excepţie, de infrastructură, centru de copii şi juniori şi credem că aceste atuuri ale noastre vor conta foarte mult în decizia de a ne înscrie în Liga a IV-a",  a declarat  Cristian Petrea, în cadrul conferinței de presă de azi.

Citește și: CSA Steaua și-a prezentat lotul » Declarații acide: "Gigi să-și vadă de rivalele din Liga 1, că văd că în ultimii doi ani n-a făcut-o. Echipa noastră are 21 de titluri"

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (45)
205385333245464
Livi Andrei  •  21 Iulie 2017, 23:03
Postat de saviola2_8 pe 21 Iulie 2017, 18:52

si acesti oameni cinstiti si drepti nu sunt cei care au colaborat cu nentu jiji ani de zile? care au semnat contracte cu el? care au facut afaceri cu terenuri cu el? acesti buni samariteni, in frunce cu talpan nu cumva au luat sute, mii, milioane de euroe de la oghheer? nu cumva armata a cedat echipa de fptbal paunestilor? mai apoi lui gheorghe? principali vinovati pentru situatia actuala si pentru tot haos-ul sunt cei de la armata. Daca ei voiau ca steaua sa fie bine aveau grija pe ale cui maini apuca, se gandeau la consecinte, nu o cedau pt cine da mai mult malai, asa ca gura mica, ipocritilor, ***

saviola2_8, ti-am urmarit comentariile si iti cunosc punctul de vedere! Chiar daca nu esti unul din clonele lui iosif_vs, esti un suporter inrait al becaliotului! Incerci sa te prefaci ca nu este asa dar in toate comentariile il sustii pe acest camatar....mai cu perdea ca sa nu bati prea tare la ochi! Nu gogule, singurul vinovat pentru haosul creat la echipa, este stapanul tau Gigi! Daca era un om corect, nu facea puscarie pentru ca a inselat armata cu zeci de milioane de euro, si cumpara Steaua de la adevaratul proprietar...nu de alta dar la cati bani a incasat acest camatar dupa urma Stelei, cred ca daca punea 10 milioane de euro pe masa, avea toate actele in regula si nu mai era nevoie sa minta suporterii, sa insele statul, sa insele proprietarul de drept al celei mai titrate echipe de fotbal din Romania, si nici nu se mai ajungea in situatia actuala! Voi astia spalati pe creier nu intelegeti ca acest camatar, nu a platit niciun ban pe cel mai titrat club din Romania! Ba din contra, a stors si inca mai stoarce clubul de bani pana cand o sa se dea ultima sentinta! Mie nu-mi puteti vinde gogosi la colt de strada ca eu nu sunt din generatia manelistilor fara neuroni...nicaieri in lume nu se poate prelua un club cu o asemenea traditie, cum a preluat clubul acest sarlatan!

bigd
bigd  •  21 Iulie 2017, 20:01

Pai nu producea marca Steaua milioane anual? Acum de ce nu produce?

bigd
bigd  •  21 Iulie 2017, 19:59

Stati fara grija! Vin milioanele, alea 37 :))))) ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează