FOTBAL  »  LIGA 3  »  RASISM

EXCLUSIV Antrenorul fotbalistului care l-a atacat rasist pe Dawa, primele declarații: „Abia am vorbit cu el și asta mi-a zis”

Robert Stănici, cu spatele // sursă foto: Facebook
Robert Stănici, cu spatele // sursă foto: Facebook

Articol de , - Publicat vineri, 22 septembrie 2023 11:04 / Actualizat vineri, 22 septembrie 2023 11:19

Valentin Bădoi (47 de ani), antrenorul de la Cetatea Turnu Măgurele, spune despre Robert Stănici (22), jucătorul care l-a insultat într-un mod oribil pe Joyskim Dawa, că „este un copil bun, mi-a zis că i-a fost spart contul”.

Fost jucător la Rapid, în prezent legitimat în Liga 3, la Cetatea Turnu Măgurele, Robert Stănici este unul dintre cei care i-au adresat insulte rasiale lui Joyskim Dawa după eliminarea acestuia din Hermannstadt - FCSB 2-2.

Confruntat cu dovada mesajelor trimise de pe contul său, Stănici s-a încurcat în explicații. Mai întâi l-a acuzat pe Dawa că a editat mesajele, apoi a încercat să se „scoată” susținând că i-a fost spart contul.

Șocant: cel care l-a insultat rasist pe Dawa este fotbalist activ, ex-Rapid! Cum încearcă să se „scoată”: „Mi-au spart contul!”
RASISM
Șocant: cel care l-a insultat rasist pe Dawa este fotbalist activ, ex-Rapid! Cum încearcă să se „scoată”: „Mi-au spart contul!”

Ce spune Valentin Bădoi, antrenorul lui Robert Stănici, despre scandalul izbucnit în miez de noapte

Explicația din urmă a folosit-o și în dialogul cu antrenorul pe care îl are la CSM Cetatea Turnu Măgurele, fostul fundaș Valentin Bădoi, trecut pe la Rapid, FCSB, Universitatea Craiova și Poli Timișoara de-a lungul carierei.

Robert este un copil bun, n-am avut probleme cu el. Am vorbit cu el și mi-a zis că i-a fost spart contul de instagram. Dacă a postat el acele mesaje, nu e normal. Nu pot să urmăresc ce postează jucătorii pe rețelele de socializare”, a afirmat Bădoi pentru GSP.ro.

Stănici a semnat cu Cetatea Turnu Măgurele în vara acestui an. Sezonul trecut l-a petrecut la CS Tunari, anterior a fost legitimat la echipa a doua a Rapidului.

Mihai Iosif, antrenorul care l-a debutat pe Stănici în Liga 1, în meciul Rapid - FC Botoșani 1-1 din decembrie 2021, l-a descris pe fotbalist drept „un băiat de caracter”.

Tot despre acest subiect:

MM Stoica, prima reacție după ce Dawa a fost abuzat rasial: „Prea cred unii că pot să scrie orice și să facă bullying fără să li se întâmple nimic”

Iftime, despre scandalul cu Dawa: „E o problemă de educație moștenită de acasă”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (5)
gazistu
gazistu  •  22 Septembrie 2023, 13:48
Postat de unurtr pe 22 Septembrie 2023, 11:36

Ce scuză de copil mic ”Cineva mi-a spart contul. ”. Cine ar avea motiv să îi spargă contul celebrului Robert Stănici, de care 99% din suporterii rapidului nu-și amintesc și are un număr îmens de 938 de urmăritori? :)) Oricum, ”amuzant” că tocmai un rapidist, care se plângeau că sunt înjurați de rașiști, tocmai el este rasist :)

ideea e ca ii este frica ca Dawa sa nu-l denute la CNCD; stie ca a gresit, si "greselile" astea pe rasism, etnie, religie, etc sunt ff grave. So sa platesca de nu se vede... si de aici incearca sa se "scoata" cu faza cu "contul spart" :))

Rotidana
Rotidana  •  22 Septembrie 2023, 11:43

Tromboane! Asta numai tu si el o credeti!

paolo12
paolo12  •  22 Septembrie 2023, 11:43

Mitza Pacanele l-a descris ca "un băiat de caracter"...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează