FOTBAL  »  LIGA 3  »  PETROLUL

Romulus Ciobanu a fost prezentat la Petrolul! Primele declarații ale antrenorului

Articol de - Publicat joi, 23 noiembrie 2017 16:47

Romulus Ciobanu a semnat pe un an și jumătate cu Petrolul unde a fost prezentat, oficial, astăzi. ”CV-ul meu este aproape gol și știu la ce m-am înhămat. Sunt fericit și onorat, în același timp, de faptul că voi antrena Petrolul.

Am venit la un club mare care se gândește doar la performanță. Vreau să schimb sistemul de joc pentru a evolua ofensiv, în genul Craiovei din primul eșalon”, a punctat Ciobanu. Prezent la investire, Mădălin Mihailovici, CEO Veolia, partenerul susținător al echipei petroliste, a declarat că ”am avut discuții și cu alți antrenori, cu nume, dar ne-am oprit la Ciobanu care n-a convins cu proiectul lui.

Am făcut o analiză managerială care ne-a condus la această alegere. Să nu vă mire dacă Ciobanu, un antrenor tip Cosmin Contra sau Flavius Stoican, va ajunge, nu peste mult timp, un tehnician cunoscut în România”, a punctat Mihailovici.

Romulus Ciobanu va debuta oficial ca antrenor al Petrolului în meciul amical pe care ”găzarii” îl vor susține sâmbătă în compania echipei secunde a CS Universitatea Craiova.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează