FOTBAL  »  LIGA 3  »  STEAUA

Schimbare importantă de poziție a ultrașilor steliști: "Ar trebui să pornim direct din Liga 1"

Ultrașii Stelei, pe vremea când făceau spectacol la derby-urile cu Dinamo // FOTO: Alex Nicodim
Ultrașii Stelei, pe vremea când făceau spectacol la derby-urile cu Dinamo // FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 august 2017 16:01

Alexandru Tofan, supranumit "Lecce", unul dintre cei mai importanți membri ai Peluzei Sud, a vorbit despre situația Stelei și spune că nu e de acord ca echipa să-și reînceapă activitatea din ligile inferioare.

În opinia acestuia, Steaua ar trebui să pornească direct din Liga 1, adică locul unde se afla când echipa a fost preluată de Gigi Becali. "Dreptate până la capăt", e dezideratul lui " Lecce".

"Eu nu m-am opus proiectului făcut de CSA. Eu am ajuns să vorbesc cu niște avocați, inclusiv cu domnul Talpan, care mi-au deschis puțin ochii în domeniul juridic. În mod normal, dreptatea ar trebui să meargă până la capăt.

Atunci când cel mai important brand al țării a fost furat fraudulos și exploatat din Liga 1, nu din Liga a 5-a, înseamnă că noi trebuie să ne reluăm locul de acolo de unde am plecat. Bun, avem un proiect acum în Liga a 4-a, dar dreptatea trebuie dusă și făcută până la capăt, iar dreptate până la capăt este să ne reluăm locul de acolo de unde a fost furat.

E ca și cum tu mi-ai furat mie o mașină de lux acum 10 ani și după instanța îmi dă dreptate și tu vii și îmi dai un Logan acum, nu mi se pare corect. Dacă Gigi Becali prelua fraudulos echipa din Liga a 4-a și o duce el pe puterile lui unde este acum, aș fi zis da, ok, noi trebuie să mergem în Liga a 4-a, dar el a luat echipa din prima ligă", a declarat cel supranumit "Lecce", într-un interviu acordat paginii de facebook "Steaua Liberă". 

Citește și:

Gafă halucinantă a Ucrainei înainte de partida de la Euro 2024 » Cu ce a înlocuit drapelul României pe tricoul oficial
Nationala
Gafă halucinantă a Ucrainei înainte de partida de la Euro 2024 » Cu ce a înlocuit drapelul României pe tricoul oficial
„Haos! Latră unii la alții” » Ce scrie presa din Ucraina despre România inaintea debutului la Euro 2024: „Cei mai slabi”
Nationala
„Haos! Latră unii la alții” » Ce scrie presa din Ucraina despre România inaintea debutului la Euro 2024: „Cei mai slabi”
România - Ucraina » Echipa de start gândită de Edi Iordănescu + Ultimele informații din Germania
Nationala
România - Ucraina » Echipa de start gândită de Edi Iordănescu + Ultimele informații din Germania

România - Ucraina » Echipa de start gândită de Edi Iordănescu pentru primul meci de la EURO 2024

Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”


Comentarii (39)
haudinamo
haudinamo  •  02 August 2017, 16:49

Pai si abia acuma ti-ai dat seama? CSA Steaua nu avea de ce sa isi faca echipa in ligile mici daca stia ca (si avea intentia sa mearga pana la capat sa demonstreze ca) echipa din liga 1 nu e continuatoare de drept. Ei au pus repede de o echipa, indiferent cum in ce liga, ceva gen "fa-te ca lucrezi" iar galeria a sarit ca proasta pe ei desi semnalele erau foarte clare ca, dintr-un motiv sau altul, nu vor sau nu pot sa mearga pana la capat cu clarificarile.

saviola3_4
saviola3_4  •  02 August 2017, 16:48

Nu ma, Lecce e suporter vechi, nu are 8 ani, e din gasca lui Jean. Ce face el tocmai confirma ca echipa noua, infiintata ieri alaltaieri nu e steaua, tocmai pentru ca sunt o echipa noua si incep cu liga a 5-a sau ma rog a 4-a, nu au istorie si nu au palmares. Iar despre `masina furata` sa ii reaminteasca cineva domnului `Lecce` ca procesul nu a fost despre furtul masinii, ci despre furtul siglei MBZ:) Niciodata nu a fost un proces in care armata ar fi negat ca a cedat echipa de fotbal sau ar fi afirmat ca privatizarea echipei de fptbal a fost frauduloasa, sau ca au fost constransi cumva sa cedeze echipa! echipa de fotbal au cedat-o in 1998 catre Paunesti! acest fapt nu a fost subiectul niciunui proces! Subiectul principalului proces( nu le pun pe alea in care talpan se judeca cu jiji pt calomnii) a fost folosirea marcii si a brandului steaua fara acordul proprietarului, in speta CSA. Atat! nimic altceva. Cedarea echipei nu a fost contestata de cineva, deci continuitatea sportiva nu a fost pusa niciodata la indoiala, nici nu ar avea cum. Faptul ca FCSb nu se mai poate numi steaua in urma deciziei judecatoresti nu are nicio legatura cu nici o echipa noua, infiintata ieri. Armata poate sa foloseasca sigla si s-o inchirieze cui vor nu vor sa sigla impreuna cu vreun palmares pentru simplul motiv ca nu il au:)

anton40
anton40  •  02 August 2017, 18:50

Buna si aceasta judecata insa nu o ia nimeni in seama.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează
Close