FOTBAL  »  LIGA 3  »  LIGA 3

VIDEO "Satelitul" FCSB-ului, umilit în Liga a 3-a, într-un meci în care a marcat Golofca » Suporterii oaspeților nu au fost lăsați să intre pe stadion după ce au scandat împotriva lui Gigi Becali

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 noiembrie 2017 17:49

FCSB II a suferit în această după-amiază o înfrângere drastică pe teren propriu în fața lui SSC Farul, echipa suporterilor "fariști" impunându-se cu 4-1. 

Deși a avut nume grele în componență, precum William De Amorim, Cătălin Golofca sau Marian Pleașcă, satelitul roș-albaștrilor a avut o prestație modestă în meciul disputat la Berceni, fiind surclasată net de SSC Farul, noul lider din C2.

Golul roș-albaștrilor a fost reușit de renegatul Golofca, în timp ce Adrian Pătulea și Alexandru Grigoraș au reușit să înscrie fiecare câte o "dublă" pentru echipa antrenată de Petre Grigoraș.

Meciul nu a fost însă lipsit de incidente. O parte din galeria constănțenilor, care este înfrățită cu Peluza Sud Steaua, nu a fost lăsată să intre la meci după ce a scandat injurii la adresa lui Gigi Becali, finanțatorul roș-albaștrilor, anunță TV Digi Sport.

 

Nu lasa suporterii sa intre la meci!

Posted by SSC FARUL Constanta on 3 Noiembrie 2017

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
485809194904413
Costel Tudor  •  03 Noiembrie 2017, 21:24

Formidabil , ce iubita este echipa puscariasilor !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează