FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA - ACADEMIA RAPID 1-3

A electrizat audiența TV! Câți telespectatori s-au uitat la CSA Steaua - Academia Rapid

Articol de GSP - Publicat luni, 16 aprilie 2018 19:11

Derby-ul celui de al patrulea eșalon dintre CSA Steaua și Academia Rapid, scor 1-3, s-a jucat pe Arena Națională în fața a 36.000 de spectatori. Însă meciul a avut audiență și în fața televizoarelor.

Pagina de Media scrie că Digisport 1 a dat lovitura cu meciul din Liga a 4-a pe care l-a transmis. Postul de televiziune a depășit Antena 1 pe toate targeturile.

460.000 de telespectatori au urmărit meciul, iar televiziunea care a transmis meciul a fost a patra la nivel național, primele locuri fiind ocupate de Kanal D, Pro TV și de România TV.

La nivel urban, Digi Sport a avut o medie de 330.000 de telespectatori și s-a clasat pe locul 3 după Kanal D și Pro TV.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (8)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  16 Aprilie 2018, 23:27

hahaha,aproape jumatate de milion la clona si fcrb,cand joaca steluta adevarata se uita minim 2,5 mil ,statistica oficiala

rumunek
rumunek  •  16 Aprilie 2018, 21:43

Da, m-am uitat la meci. Asa cum ma uit la meciurile oricărei echipe care are numele Steaua de la orice sport. Dar la stadion merg la echipa din liga 1. Ceea ce ma face in ochii si comentariile unora pe aici fecesebist, gigist, oaie, sclav, etc. Asta cu toate ca am călcat in Ghencea prima data in 1985, plus Floreasca sala si bazin sau fostul 23 august. Probabil ca mai sunt telespectatori ca mine, la fel cum sunt si cei pe care nicio parte nu i-a convins. Succes!

para.para
para.para  •  16 Aprilie 2018, 20:46
Postat de catalynn2 pe 16 Aprilie 2018, 20:19

Firesc, inca o dovada ca "desenul" vinde al naibii e bine! Atat cel al Stelei cat si al Rapidului :-)))) Sunt curios ce audienta vor avea la meciul de L1 de azi (Astra - fcsb). In tribuna ma astept ca numarul specatorilor desenati in peluza sa il depaseasca pe cel al celor care au platit bilet :-)))

Total gresit. Specatorii desenati in peluza de la meciul lui fcsb o sa devina reali si o sa fie fix cei de la meciul Steaua - Rapid. Si uite asa fcsb o sa aiba in tribune la Giurgiu, 36.000 de suporteri. Te-ai prins? Hartia de impachetat guvizi, asa cum ne-a obisnuit deja de ani de zile, o sa treaca spectatorii de la meciul de sambata in dreptul lui fcsb. Istoria mai cunoaste cazuri.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează