FOTBAL  »  LIGA 4  »  LIGA 4

CSA Steaua a început în forță. A dat de pământ cu Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 februarie 2020 16:55

CSA Steaua a câștigat primul meci jucat în Liga 4 în anul 2020, chiar cu rivala Dinamo, scor 9-1.

Steaua nu își mai permite încă un sezon ratat. Formația antrenată de Daniel Oprița a revenit cu forțe proaspete după cantonament și a făcut scor cu CS FC Dinamo. Golurile „militarilor” au fost marcate de Zaharia ('16), Răsdan ('28, '35, '41, '68), Antohi ('34), Bărbulescu ('35) şi Enceanu ('54, '66). Partida s-a disputat pe stadionul Coresi, fără spectatori.

„Sunt optimist că vom promova în Liga a 3-a. Acum îi aşteptăm pe suporteri să vină la meciul de sâmbătă, în număr cât mai mare, pe noul teren 5, care a fost modernizat şi unde a fost montată o tribună cu 1.000 de locuri” - Iulian Miu, antrenor secund CSA Steaua

CSA Steaua, favorită la promovare

Steaua a ratat promovarea în Liga 3 în ultimii doi ani, de fiecare dată terminând pe locul secund play-off-ul. Formația roș-albastră e favorită certă la primul loc în acest sezon. Dacă va câștiga play-off-ul din București, CSA va mai juca un meci de baraj, în dublă manșă, cu echipa care câștigă Liga 4 în județul Giurgiu. 

Vezi și:

PETROLUL // Costel Enache îi laudă pe Zicu și Croitoru: „Fac treabă de bună calitate”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (23)
mario78a
mario78a  •  28 Februarie 2020, 18:13

CSA STEAUA unica STEAUA

super_poison
super_poison  •  28 Februarie 2020, 18:31
Postat de mario78a pe 28 Februarie 2020, 18:13

CSA STEAUA unica STEAUA

Steaua București a fost, este și poate fi NUMAI echipa Armatei Române. E simbolul Armatei în sportul românesc. Clona FC FCSB este un kitch, o harababura fără stadion, condusă de 3 infractori recidiviști.

super_poison
super_poison  •  28 Februarie 2020, 18:28
Postat de stelistcivil pe 28 Februarie 2020, 18:27

Este incredibil in ce fal de indoctrinare au ajuns fanii cazarmii sovietoide CSA. Aici este vorba de faptul ca nu mai au ce cauta intr-o tara democratica UE oribilitatile sportive militarizate inventate de sovietici,iar catalynn, copilul de trupa al UM CSA, vine cu explicatii si argumente puerile, cu ineptii menite sa apere ceva nu mai poate fi justificat in Romania, in 2020: amestecul brutal al armatei, sau politiei, sau jandarmilor, sau pompierilor in sportul profesionist. Este inadmisibil peste tot in UE si va fi si in Romania. Satisfactiile astea minore, ale atarnatilor de gardurile UM CSA, sunt ridicole si nu au cum sa evite finalul evident, normal, sigur: aberatiile militarizate impuse de sdovietici vor fi lichidate din Romania ca de peste tot in UE!

Este incredibil cât de prost și de slujitor ești tu fanule Fotbal Club FCSB, echipa fără stadion, condusă de recidiviști.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează