FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA - FCSB

VIDEO CSA Steaua, victorie pe final cu FCSB » Au ieșit scântei la meciul din Liga Elitelor + „Militarii” au câștigat și la U17

CSA Steaua - FCSB, în Liga Elitelor
CSA Steaua - FCSB, în Liga Elitelor

Articol de - Publicat duminica, 09 octombrie 2022 13:59 / Actualizat duminica, 09 octombrie 2022 18:41

CSA Steaua a câștigat cu FCSB, scor 2-1, într-un meci din cadrul Ligii de tineret

La meci au fost prezenți și jucători de la prima echipă a Stelei, precum Costinel Gugu și Atanas Trică. Și Narcis Răducan, fostul jucător al Stelei, a fost prezent în tribune, acolo de unde și-a susținut fiul, Iustin, titular în echipa „militarilor”. Și Daniel Oprița, antrenorul echipei mari a celor de la CSA, a fost prezent la meci.

Gigi Becali își atacă preferatul! Măsură drastică luată împotriva lui Octavian Popescu: „Brambureala de la el a plecat”
FCSB
Gigi Becali își atacă preferatul! Măsură drastică luată împotriva lui Octavian Popescu: „Brambureala de la el a plecat”

CSA Steaua - FCSB 2-1 în Liga de tineret

CSA Steaua a deschis scorul cu FCSB prin Iustin Răducan , după o acțiune frumoasă în banda dreaptă. Oaspeții au egalat însă la ultima fază a primei reprize. A marcat Radu Sebastian cu o lovitură de cap lobată peste portarul de la CSA, în urma unei centrări venite din lovitură liberă.

Marius Ioniță, de la CSA Steaua, a fost eliminat în repriza a doua, după un fault dur. Părinții celor de la CSA aflați în tribune au început să strige către arbitru: „Ia-ți mielul de la Gigi”.

Deși au avut un om în minus, cei de la CSA Steaua a dat lovitura pe final. Portarul de la FCSB a respins în fata în urma unei centrări din corner, apoi Erhan a împins mingea în poartă.

VIDEO. Narcis Răducan: „Spiritul de sacrificiu a făcut diferența”

Prezent la meci pentru a-și susține fiul (n.r. pe Iustin), Narcis Răducan a explicat ce a făcut diferența la derby-ul din Liga de tineret dintre CSA Steaua și FCSB.

„Deși FCSB are jucători mai buni, prin motivație și ambiție CSA a echilibrat jocul. Iustin a încercat să fie util echipei, a jucat puțin răcit și tot timpul există loc de reglaje în jocul lui. Diferența, chiar și cu un om în minus pentru Steaua pe final, a făcut-o spiritul de sacrificiu”, a spus Narcis Răducan pentru GSP.ro.

„A fost un meci de luptă. Pentru noi derby-ul cu FCSB este unul foarte important la nivel de club, inclusiv la cel de juniori, și sperăm să câștigăm toate derby-urile și mai departe de acum încolo și să ajungem în play-off în această competiție”, a precizat și mijlocașul ofensiv Iustin Răducan.

CSA Steaua - FCSB, echipele de start

CSA Steaua: D. Dumitrescu - P. Dumitru, Calestre, Motoc, Chiriac - I. Răducan, Raicu, Jindiceanu, M. Popescu - M. Ioniță, Anghel
Antrenor: Ion Toma

FCSB: Poptean - Vlăsceanu, Manolache, Geană, Moraru - Pruteanu, Radu, . Toma, L. Ciobanu - R. Tamași, Bodor
Antrenor: Lucian Mezei

CSA Steaua, victorie cu FCSB și la U17

CSA Steaua s-a impus categoric în fața celor de la FCSB, în Liga Elitelor U17. „Militarii” au câștigat cu 4-0, după un meci pe care l-au controlat în totalitate. 

Pentru CSA au punctat Dumitru Dragoș, Marin Roberto, Radu Robert și Alexandru Dinache. 

Echipe de start

CSA Steaua: Pletea - Radu, R. Marin, M.Marin, Cristea - Solomon, Matei, Florea - Dumitru, Radu, Gherasim
Antrenor: Cătălin Dăniescu

FCSB U17: Maxim - Vencu, Durdun, Necșulescu, Miriuță - Pădurariu, Andrei - Pompaș, Geantă, Bulimar - Dinu
Antrenor: Marius Ștefan

Citește și:

Gabi Balint analizează grupa României din preliminariile EURO: „Adversari cam de nivelul nostru. Bine că nu am căzut cu Ungaria”

Fundația Olimpică Română și Ion Țiriac au lansat un program special » Copiii între 6 și 12 ani pot învăța fotbal gratuit

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (10)
forumeer
forumeer  •  11 Octombrie 2022, 02:55

Ouch, ce batute si-au luat gigistii de la STELISTI! 2-1 si 4-0. 4-0, ba baiatule! suntem forta la juniori, mult peste clonatii sifonari!

steauaefcsb
steauaefcsb  •  10 Octombrie 2022, 11:29
Postat de Catalynn___ pe 09 Octombrie 2022, 22:30

Pleacă bă la sifonărie!

Sau mergi tu la Fc Fcsb,cum ai mai fost ca peostul timpnde 17 ani,pana ti-a zis bunicul general ca sunt bani garla de sifonat de la clona Csa! Cum e ba sa mergi 17 ani pe stadion si apoi sa sustii ca echipa ta luase o pauza? Pai ce-ai cautat ma 17 ani pe stadion la alta echipa? Tu ai cu ceilalti 30,ar trebui sa fiti dati in cartea recordurilor pentru prostie! Sa gresesti echipa timp de 17 ani,inseamna sa fii prost rau de tot! Vrem articol despre pierderile generate de stadionul clonei Csa,construit din bani public,pentru o clona care traieste din bani piblici! RUSINE CSA

Catalynn___
Catalynn___  •  09 Octombrie 2022, 22:30
Postat de steauaefcsb pe 09 Octombrie 2022, 19:57

Ce sponsori sa aiba o clona fara drept de promovare? Sponsorul proncipal la aceasta clona este bugetul de stat,de unde curg bani fara oprire.Toata lumea stie ca aceasta clona cheltuie mult peste 2 mil euro anual.Inca nu s-a scris nici un articol despre ce pierderi a generat stadionul de 100 mil euro,pe care joaca o clona,sau cand va avea nevoie de reparatii generale! Atata timp cat statul finanteaza clone din astea aparute peste noapte,este loc si sa fie si 500 de lei o paine,poate asa dispar clone ca Csa Steaua din fotbalul profesionist in care nu are ce cauta! Despre sustinatorii clonei care traieste DOAR din bani publici,ce sa mai spui?....nepoti de generali....au furat bunicii lor din clubul Steaua cat pentru 10 generatii si tot nu se mai satura.Au dat clubul unui cioban iar acum se lauda cu o frantura din palmares si o adunatura de prosti,ii sustin! Cat de prost sa fii sa sustii ca echipa a luat o pauza in 1997?

Pleacă bă la sifonărie!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează