FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

Steaua, reacție oficială după ce a fost amenințată cu excluderea din campionat: „Am întocmit deja o scrisoare”

CSA Steaua este lider detașat în seria din Liga 4
CSA Steaua este lider detașat în seria din Liga 4

Articol de GSP - Publicat marti, 26 mai 2020 10:53

Mădălin Hîncu (55 de ani), șeful clubului CSA Steaua, a oferit o primă reacție după ce Asociația Municipală de Fotbal București, prin vocea președintelui Marian Lumînare, a trimis o înștiințare către „militari”, în care reclamă ultimele declarații oferite de juristul Florin Talpan.

  • Florin Talpan și Marian Lumînare au fost, în ultimele zile, protagoniști într-un duel încins al declarațiilor. Juristul CSA Steaua a propus „înghețarea” campionatului și promovarea imediată a roș-albaștrilor, care sunt lideri în Liga 4 București;
  • Lumînare n-a fost de acord, iar de aici și până la startul unui clinci verbal deosebit de dur n-a mai fost decât un pas. Atacurile pe care cei doi le-au susținut în presă nu au fost singulare;
  • AMFB a trimis o înștiințare la sediul CSA Steaua, în care amenință echipa Armatei chiar cu „excluderea din competițiile în curs” dacă vreun oficial „afectează, în orice fel, imaginea unei competiții prin săvârșirea unei fapte de natură să ducă la discreditarea acesteia”.

Hîncu a reiterat poziția Stelei și afirmă că formația din Liga 4 încă așteaptă o decizie favorabilă din partea AMFB, anume promovarea roș-albaștrilor în Liga 3.

„Din punctul nostru de vedere, am întocmit o solicitare către AMFB prin care le cerem să încheie Liga a IV-a și să ne declare câștigători. Le-am solicitat în scris. Domnul Marian Lumânare ne-a spus că nu s-a luat încă o decizie. Apoi, domnul Lumânare ne-a solicitat să-i spunem dacă punctul de vedere transmis de domnul Talpan este punctul de vedere al Stelei. 

I-am răspuns că punctul nostru de vedere a fost transmis deja. Noi așteptăm! Sperăm ca decizia să fie luată în contextul pandemiei, să fim declarați câștigători și să promovăm!", a declarat Hîncu, potrivit digisport.ro.

CSA Steaua, amenințată cu excluderea?!

Steaua, reacție oficială după ce a fost amenințată cu excluderea din campionat: „Am întocmit deja o scrisoare”

CSA STEAUA. Ce spunea Florin Talpan: 

„Steaua București trebuie să fie declarată câștigătoarea competiției organizate de AMFB în baza meritului sportiv și să fie programată de către FRF pentru disputarea meciurilor de baraj. Nu întrunesc cerințele guvernului echipele din Liga 1 si AMFB vrea ca echipele din Liga 4 care nu îndeplinesc condițiile să programeze meciuri? Este inadmisibil”

Citește mai multe știri despre CSA Steaua:

Scandal între legendele Stelei din cauza războiului FCSB - CSA: „Nu trebuie să justifice banii luați de la Gigi Becali? Să nu uite de unde ia pensia”

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, intervenție furibundă: „Mă voi lupta cu toată lumea!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  26 Mai 2020, 13:03

Observati cum pana si cei de la CSA scriu cuvantul "Steaua" in ghilimele, ca sa stie lumea ca sunt doar o clona talpanista-comunista, club nou infiintat in 2017, al doilea al armatei.

ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  26 Mai 2020, 13:01
Postat de catalynn pe 26 Mai 2020, 12:44

Domnul Hincu văd ca spre deosebire de “iluștrii” săi predecesori, Boroi, Petrea și Bixi își ia rolul in serios. Succes!

Rapidistule, esti deja prezent la datorie ? Sarmana specie de om mai esti =)

catalynn
catalynn  •  26 Mai 2020, 12:44

Domnul Hincu văd ca spre deosebire de “iluștrii” săi predecesori, Boroi, Petrea și Bixi își ia rolul in serios. Succes!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează