FOTBAL  »  LIGA 4  »  BRAȘOV

Echipamentul retro, inspirat de la Steagul Roșu, nu i-a ajutat pe cei de la SR Brașov

Articol de - Publicat sambata, 05 octombrie 2019 11:08

SR Brașov, echipa suporterilor „stegari”, a pierdut vineri în deplasare la echipa secundă a lui FC Voluntari, 3-2 (2-0) după un meci dramatic.

Andrei Dovleac a deschis scorul pentru gazde (30), Vasile Mihai a mărit avantajul (45+1), iar Claudiu Borţoneanu a înscris pentru 3-0 (52). Spre finalul meciului, „veteranul” Marian Cristescu și-a readus echipa în joc (71, 82), insuficient însă pentru a mai putea schimba soarta celor trei puncte. 

Brașovenii au evoluat, în premieră de la înființare (2017), într-un echipament retro produs de sponsorul tehnic al echipei, realizat asemănător cu modelul de joc alb-albastru pe care Steagul Roșu l-a purtat în prima parte a istoriei sale. 

De la înfiintare și până în 1967, Steagul Roșu Brașov a evoluat în alb-albastru, pentru ca mai apoi să schimbe culorile în galben-negru după ce legendarul jucător Csaba Gyorffy s-a întors de la lotul olimpic cu un tricou al echipei uruguayene Penarol Montevideo. 

Antrenorul de la acea vreme, Silviu Ploeșteanu, a decis ca din 1978, stegarii să evuloeze în tricourile galben-negre. Sâmbăta viitoare este programat unul dintre cele mai așteptate meciuri ale sezonului pe Stadionul Tineretului, de la ora 15. 00, cu CSU Craiova II.

Vezi și: 

Transfer exotic la Cetățenii Ghimbav! S-a îndrăgostit de o româncă și o să joace în Liga 4: „A semnat după două antrenamente”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează