FOTBAL  »  LIGA 4  »  STEAUA

EXCLUSIV Florin Talpan dă de pământ cu avocații lui Gigi Becali! Nu-l iartă pe Pompiliu Bixi Mocanu: „Vrea să prostească lumea? Vrea să mă denigreze! Îl dau în judecată”

Florin Talpan
Florin Talpan

Articol de GSP - Publicat marti, 30 iulie 2019 16:58

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a reacționat după ce Gazeta Sporturilor a dezvăluit că a printat documente de 10.000 de euro. (Detalii AICI)

Într-un comunicat către GSP, Florin Talpan l-a acuzat din nou pe comandatul Pompiliu Bixi Mocanu că nu-l lasă să-și facă treaba și a spus că vrea să-i facă plângere pentru denigrare.

„Copiile xerox sunt din mai multe dosare aflate de rolul instanțelor de judecată din România, dosarelor aflate pe rolul EUIPO, UEFA. Ce vrea să facă colonelul Mocanu? Să prostească lumea ca să uite de contractul de închiriere rămas în vigoare prin eludarea legii și prin bunăvoința lui cu Fundația Steaua Tenis XXI? Să se uite că pentru echipa de fotbal s-au cheltuit 2 milioane de euro în ultimii doi ani, iar echipa nu a promovat în Liga 3?

Nu îi mai permit colonelului Mocanu să mai mă denigreze. Dacă este nevoie, voi formula plângere împotriva lui pentru hărțuire și abuz în serviciu. Iar pe cale civilă voi cere despăgubiri.

Colonelul Mocanu dorește să îmi minimizeze meritele, să mă înjosească și să îmi aducă oprobriu public. Eu am câștigat pentru Clubul Sportiv al Armatei Steaua București marca, numele și palmaresul și am recuperat sume considerabile de bani de la FCSB doar prin munca și cunoștințele mele. Să îi fie rușine pentru ceea ce face.

Trimite doar comisii de sancționare, nu mă lasă să lucrez și nu semnează acte! Nu face decât să se ocupe de distrugerea mea? Vrea să uite lumea că nu este pus în funcție pe criterii de competențăFlorin Talpan

mAI JOS, COMUNICATUL INTEGRAL

 

Citește și:

EXCLUSIV „Florin Talpan nu are niciun merit în câștigarea mărcii!” » Dezvăluiri incredibile despre juristul CSA Steaua

Citește și:

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Stiri extrasport
Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (93)
khal_37
khal_37  •  30 Iulie 2019, 19:38

Ce a ajuns armata romana...pe vremuri când se respecta ierarhia militară acest personaj ajungea în batalionul disciplinar in secunda doi din momentul în care nu executa ordinele superiorilor direcți și nu apuca sa faca asemenea declarații. Armata ca și jandarmeria și politia de fapt împreună cu justiția au ajuns o rușine pentru România.

anti.cioban
anti.cioban  •  30 Iulie 2019, 20:53
Postat de khal_37 pe 30 Iulie 2019, 20:00

Acel club și istoria sa au fost preluate legal, conform noilor legi impuse de UEFA și FIFA care specificau clar ca cluburile departamentele nu pot juca la nivel profesionist, de către o societate privata, societate care ulterior a fost cumpărată de către Gigi Becali cu acte notariale legale. Se aceea UEFA a hotărât ca palmaresul este la Steaua( actual FCSB datorita unor decizii aberante ale justiție civile din România, decizii care nu sunt luate în considerare de către forul suprem european știindu-se ca justiția civila nu are competente în a judeca spețe sportive.

Bulache, acel club NU A FOST CUMPARAT. Daca era cumparat ciobanul tau nu mai pierdea proces dupa proces, punea contractul de vanzare-cumparare pe masa si se termina smecheria :))) Dreptul de a folosi acel brand a fost IMPRUMUTAT de MApN unui ONG si PIERDUT DE CIOBAN cand a mutat in 2003 activitatea pe firma fcsb ca sa fraudeze statul.

adriann_
adriann_  •  30 Iulie 2019, 18:27

Daca Talpan este numit comandantul clubului Steaua in 6 luni fcsb inceteaza sa mai existe si becali se muta la Clinceni. Omul asta n-o fi el cel mai competent, nici cel mai aratos, nici cel mai mare orator samd dar macar NU IA SPAGA de la un cioban puscarias.

Vezi toate comentariile (93)
Comentează
Close